Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

mai am vro 4 poze dar ma grabesc la munca asa ca nu am timp sa le mai urc si pe alea, poate diseara
si o zi usoara va doresc

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

foarte tare Alinush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aoleuuuu paula, iarta-ma
cu intarziere....de la neuronul meu racit se trage
La multi ani!!! pt sotior
sa fiti sanatosi, fericiti si la multi bebei dulci sa sanatosi...asta e tot ce conteaza

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

cami ma simt mai bine....dar inca mai am stari nasole dar mai uit de ele cand stau de vorba cu voi

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lore apropo de tratamente babesti, pentru gat "intr-o soseta curata pui sare mare grunjoasa de sac"(din aia de care se pune la varaza pentru acrit) eu incaleaz soseta pe calorifer sau incalazesti sarea intr-o tigaie nu fierbinte si pui soseta la gat, sa nu arda, ai sa vezi ca te simti mai bine, o batista inmuiata in apa si otet pusa pe frunte pentru temperatura si i-ti poti pune si manusi la fel
alt tratamet1, www.clicksanatate.ro/Suplimensanatate_remedii-naturale/leacuri-nestiute-cu-sare-de-bucatarie" target="_blank">tratament2www.doctoracasa.ro/sarea-de-buc-t-rie.html" target="_blank">tratament3
asta am gasit pe net sper sa nu te superi ca-ti dau de lecturat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

alina,!!!!!!!!vreau si eu bebelin!!!!!!!!!!!!!!!
fetele,ziceti ca nu e superb bebelinul!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

cami, multam
cum sa ma supar
aseara credeam ca mor....febra crestea de la o ora la alta....si noroc cu kity .... parca sau nu mai stiu bine....iarta-ma....kity
mi-a zis sa-mi pun sosete inmuiate in otet si in o juma e ora era cu totul alta

stiu si eu se sare...imi punea bunica cand eram mica
hai ca merg sa-mi fac si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor...am zis sa scriu si apoi citesc din urma,bella felicitari si sa dea dumnezeu sa fie foarte bine pana la capat.
Fetelor am o veste asa ca vestitor al primaveri .... SUNT INSARCINATA am facut eri un test barza din ala banda si a iesit clar pozitiv ,testu l-am facut spre seara si azi am luat sure check si l-am facut acuma si dupa 1 minut mai putin a aparut si a II liniuta....acum ma apuc de citit din urama

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina de la servici nu nu pot sa vad bebelul pt ca situl e blocat, dar sunt sigura ca e superb!
La sf capitolului trecut am vazut ca Ioana ne anunta ca e insarcinata! (daca mai avea cinva dubii) Felicitari Ioana sa ii faci lui Teodor o “fratioara” la fel de frumos/a ca el !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

buna fetelor...am zis sa scriu si apoi citesc din urma,bella felicitari si sa dea dumnezeu sa fie foarte bine pana la capat.
Fetelor am o veste asa ca vestitor al primaveri .... SUNT INSARCINATA am facut eri un test barza din ala banda si a iesit clar pozitiv ,testu l-am facut spre seara si azi am luat sure check si l-am facut acuma si dupa 1 minut mai putin a aparut si a II liniuta....acum ma apuc de citit din urama

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

ioana,numai bine sa duci sarcina pana la capat cu bine si multa sanatate intregii voastre familii!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput