Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Adelina, Anca, Ana multumesc!
Ana, da seamana mult!
Bebecris daca sunt fara gluten sunt ok ambele. Eu am gustat din ambele-cele de la Nestle mi se par mai dulci, mai gustoase. Ca atare am luat mai multe cutii din astea de-a lungul timpului. Fa o degustare!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cameluska spune:
Buna fetelor,
Azi am avut zi de curatenie, nu am apucat sa citesc ce s-a mai discutat. Am o intrebare, voi chiar asteptati sa treaca 3 zile dupa ce introduceti un nou aliment?
Oare daca ii dau bicuiti cu gluten o fi ceva? Stiam ca gluten-ul se poate introduce de la 7 luni, apai nu mai avem chiar atat de mult pana atunci (mai putin de o luna ).
Noapte buna si sa aveti o zi plina de plimbari maine.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineataaa!
Dau cafeaua!
Citesc din urma si revin.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
cafeluta cu miere si lapte va asteapta!O zi superba!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
Asaaa, ca am ramas datoare, spun acum pentru trei-patru zile (de sambata pana azi) :LA MULTE LUNITE SI MUUUULTI ANI SARBATORITILOR: Octavian Ioan, Tudor Alexandru, Alexandru, Andrei, Stefan, Tudor Stefan, Eduard, Tavis Matei, Alexandru, Alexandra Bianca, Veronica Elena, Maria, Sarah Sophie, Larisa, Alexandra, Sara Elena, Julia, Ioana Nectaria, Dara Maria, Irina Maria
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
Si citind din urma:
FISTIQ, ne place cheliuta!
M-as bucura daca Vlad va avea parul ondulat/carliontat ca ta-su, bunica-sau, o parte dintre matusi...
GHIOCELA, spiritul de gasca e inca prezent si vrem sa il mentinem muuuult mult timp, dar din pacate unele au ,,dezertat'' definitiv, nu mai vin pe aici decat sa citeasca si atat...
CAMY, ai doua fetite duuuulci!
VANYY, iepurasului ,,vorbitor''
ALYNTA, si Sa-ti dea Domnul multa sanatate! Mama eroina esti cu 3 copii mici (si frumosi-am vazut pozele noi) (cred ca am mai spus asta, dar simteam nevoia sa mai zic. Esti de admirat!)
BEBECRIS, eu i-am dat cereale Milupa bio(orez) cu mar de vreo 2 ori si e bun. Am mancat si eu, de pofta.
CAMELUSKA, eu ii dau biscuiti simpli si vad ca e ok.
Poze Vlad
emylyya spune:
buna dimineata!
noi am facut vaccin ieri, am facut si putina febra, dar acum suntem ok.
cereale folosesc milupa 4+ cu orez si porumb, biscuiti nu, deoarece eu stiam ca nu se dau alimente cu gluten pana la 8 luni
emylyya spune:
ref la gluten, de accea am si ramas la cereale 4+ deoarece marea maj a celor de 6+ au gluten.
idalis spune:
Buna dimineata!!!
Azi noapte nu a dormit copilul de loc , cred ca l-a durut burtica (am mancat yo niste smochine?!!!). Sunt cam zombie din cauza asta dar il iert ca azi e ziua lui. Mariuk multumim .
Va servim si noi cu o prajitura "televizor" facuta de bunica si suculet pentru fiecare. Azi facem 5 lunite
spunem la multi ani si celorlalti sarbatoriti : Sarah Sophie de LoredanaB, Alexandru de lyvy, Andrei de andr33aaa, Larisa de nicopic, Ioana Nectariade pogonici1977, Irina Maria de ghiocela13, Alexandru de Bubante,Dara Maria de just_me31 . Sa cresteti mari si sanatosi!
Azi mergem la pediatru, vom reveni cu vesti si poate cu poze noi .
O zi cu soare pentru fiecare!
mari_paun spune:
buna dimineata fetele va servesc si eu cu o cafea si cu un ceai ca asa cant azi la 2 cani, si ieri am baut mult ceai...si nu a mai mers decat 2 covrigi, asa ca azinoapte Pit ma rupt cu suptul ca nu se satura, a plans si ...of sunt zombi, acum am mancat un iaurt si un ou fiert o frigaruie, 2 cani de ceai si una de cafea cu lapte sa se sature copilul
idalis deci azi suntem la fel
Mari beau si cafeaua de la tine eu tot nu m-am uitat la emisiunea aia ca am si facut ciorba cu Pit langa mine, a stat in cos si ma privea cum tai zarzavatul, i-am curatat un morcov si a supt la el...ziceam ca incep diversificarea sapt asta insa daca am racit las sa imi treaca .
sper sa nu i-a raceala de la mine, acum cad se va trezi ii pun ser in nas si ii dau o portie de tzatza
va doresc o zi minunata