Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

M-am gandit sa va mai arat cateva poze cu noi!
Inca cateva poze de la concurs, de la gradinita (Dragobete).
Poze de primavara!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Am uitat : avem un dintisor jos si se pregateste sa iasa si cel de langa

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

bravooooo! felicitari iepurasului!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

buna ziua si de la noi dupa o avsenta ft indelungata.....va spunem si LA MULTI ANI MAMICI!!!!!!UN BUCHET DE FLORICELE DIN PARTEA NOASTRA.

nu mai am net acasa si cum am decis sa ne mutam nu ii mai dam drumul pana atunci :(
noutati despre noi : avem un dintisoooor siiiii a zis MAMAAAAAAAA si inca zice:D

Vanessa, mamica lui Dimitris(28/09/2010)
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

wow ce iepuras mare!!!! felicitari!!!!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Poze de primavara!

POZE

Cum a aparut Printul!

o scumpete Maria, si ce lunganaaa e!!!si baietii ti-s tare frumosi!!!
de tort nu te cert dar mi-e o poftaaaaaaa

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Alynta, ce mai?? cred ca esti o mama tare fericita cu asemenea copii dragalasi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Buna fetele!
Ne-am intors si noi dupa o lunga, lunga plimbare prin oras.
Mai nou nu mai doarme in carut si a inceput sa-l studieze. Asa ca va trebui sa-i pun ceva jucarii ca sa nu se plictiseasca baiatul. Din pacate nu-l pot ridica prea mull in carut de frica lipsei de calciu. Am inceput de ieri sa-l luam, dar are un gust tare, tare naspa.... se poate vedea pe filmulet.
Pupici

Poze Martie

Anca, eu ii dau calciu kids de la fiterman, e dulce si are gust de capsuni. Il linge tot, cu maaare placere. Pe ala simplu n-a fost chip sa-l inghita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara!
Noi am fost la fratele meu si am dormit acolo aseara, ca sa stam mai mult cu mami ca maine pleaca .

Voi a-ti dat la bebei cereale fara gluten (orez) de la milupa (bio) sau nestle? Am din ambele cate o cutie si i-as pune in mar in loc de biscuiti dar nu stiu care e mai bun.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Un profesor de filosofie stătea în fata clasei având pe catedră câteva lucruri. Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de tenis. I-a întrebat pe studenti dacă borcanul este plin si acestia au convenit că era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor.
Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de tenis. I-a întrebat din nou pe studenti dacă borcanul era plin iar acestia au fost de acord că era.
Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care a turnat-o în borcan. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar acestia au răspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedră două cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de această dată definitiv. Studentii au râs..După ce hohotele s-au domolit, profesorul spus:
-"Acum as dori să întelegeti că acest borcan reprezintă viata voastră.
Mingiile de tenis reprezintă lucrurile importante pentru voi: familie, copii, sănătate, prieteni si pasiunile voastre. Dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viata voastră ar fi tot plină. Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi: serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte. Dacă veti începe cu nisipul, nu veti mai avea unde să puneti mingile de tenis si pietricelele.
La fel si în viată, dacă îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine. Acordă atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, iesi cu sotia în oras la cină, joacă tenis, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine stie ce dispozitiv. Ai, în primul rând grijă de mingiile de tenis, ele contează cu adevărat. Stabileste-ti prioritătile, restul e doar nisip.."
Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit:
-"Mă bucur că întrebi asta, ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viata ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."

Poze Martie

Mergi la inceput

uai fetelor ce zi extenuanta am avut!!!!dar ma bucur! am stat de la 11 la 5 afara: am mancat, ne-am jucat, am dormit, am si plans bineinteles ca doar cat a dormit si f putin cat a papat fructele a stat in carut, dar nu-i bai...a fost tare frumos! maine repetam figura daca nu ploua(cica ar fi sanse!) la 10 am programare la coafor si merg cu el, dar e soramea libera pana la 12 si va sta acolo cu el si apoi vreau sa merg sa fac programare la ecograf! pana la urma m-am hot sa merg aici si am renuntat la cluj! cica ar fi bun si ecografistu de aici!

bebecris, eu zic ca ambele sunt bune, vezi ca poate ii va placea lui unele mai mult!lui Darius cele simple sau cele cu roscove de la nestle nu i-au placut, dar cele 'burtica sanatoasa' tot de la nestle, ii plac tare mult, dar doar cu fructe, cu laptic nu-i plac!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Poze de primavara!

POZE

Cum a aparut Printul!

Ce bine seamana Maria cu fratiorul David !!! E o scumpica !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput