Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 7
donna79 spune:
Neataaa!
Pupam si noi sarbatoritii! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, pui frumosi!
ALYNTA, iti spun si eu inca o data cat de mult te admir, pe mine m-a terminat boala unui singur copil, nu stiu cum faci tu fata . Doamne ajuta sa-si revina repede si sa nu mai aveti probleme!
FISTIQ, ce facurati mai oameni buni? Unde-s zulufii, unde-i aerul romantic al juniorului? Glumesc, sa-i fie de bine tunsoarea si noul look de baiat rau.... cred ca prinde la fete!
MARI78... Pupam iepurasa!
Tudor e ok acum. Eu inca zac precum un caine batut si lasat in ploaie, viroza asta cumplita a mai dat gata si pe sotul meu, pe tata si azi dimineata mama nu arata prea bine. Eu azi fac o saptamana
VANNY, felicitari pentru dintisor si pentru primul "mama". Mi-a fost dat si mie sa-l aud, din pacate spus la mare suparare, dar a sunat asa frumos...
despre CEREALE... ieri am cumparat si noi prima cutie de "burtica sanatoasa", le-am ales pe astea pentru ca el are diverse neplaceri prin scutec, sper ca din seara asta sa incep cu ele.
despre GREUTATE... n-am scapat de scaderea ponderala cu boala asta, de la 7.5 a ajuns la 7.3 si nu prea mai papa. Am adus cantarul si azi facem proba suptului. Inceputul a fost dezastruos. A ciugulit tzi, s-a hlizit, s-a uitat la tv, la bunica pt ca era prin zona, la carusel, a mai ciugulit putin... total 45 ml . Acum astept sa-l ia somnul ca sa-l pot indopa nitel.
IDALIS, pupici pentru Hercule (de la mine, desigur, de la Tudor - o strangere de mana ferma). Cum e "prajitura televizor"??
EVELINE .. te-ai hotarat sa intri in randul lumii?
ORAMONA . Ce problema aveti cu Maria... Eu zic sa incerci totusi terapia, chiar s-ar putea sa ajunga la sursa problemei. Clar nu e vorba de incapatanare, trebuie vazut cu ce asociaza fata mancarea de o refuza asa. Explicatii pot fi o multime, nu ma pricep la psihologie infantila dar mai am ceva amintiri din facultate. Nu e de lasat asa. Sper sa nu te superi ca ti-am spus asta...
Pupam dulce pe iubita noastra Elisa!
Ma striga T, o mai vrea sa pape vreo 25-30ml?
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
LoraG76 spune:
'Neata si de la Piatra!
Multumim fetelor care au servit cafelute!
Noi ieri am stat afara de la 12 si ceva pana la 17.30 - bolfosenia a avut mancare la pachet, a stat la picnic in parc - i-am pus legumele intr-un borcanel de-acasa, lapte i-am facut in parc ca am luat termosul, biscuiti a avut si s-a uns toata, arata ca o mica tigancusa, dar ne-a priit iesirea. Sper ca azi s-o repetam.
donna, ma bucur ca Tudor e ok! Sper sa fi vrut mai mult de 30ml.
alynta, am vazut poze cu copii frumosi si prajituri apetisante! (cum a ajuns pe acvariu????)
O zi buna va dorim!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
Multumim de
Lora ce bine ca papa bolfosenia in parc! Si eu i-as da papa afara dar nu e un spectacol tocmai placut!! O mama care se maimutareste in tot felul si un copil cara urla si nu vrea sa deschida gura!!
Aaa,mai nou ii deschid gura cu degetul ca sa-i bag bibe !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
LoraG76 spune:
Ana, important e sa manance, ce mai conteaza parerea altora?! Ai incercat sa-i dai sa bea lapte din cana? Cana cu care bei tu cafea, ma refer, nu aia cu cioc. Bolfosenia reuseste sa ia cateva guri bune de apa din cana, ca nu vrea apa cu biberonul. Cana, insa, o incanta, asa ca bea tot ce-i dau.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
oramona spune:
Buna dimineata !
Donna, nu m-am suparat, chiar cautam diverse metode sa vedem ce o da roade. Am vazut ca cel mai bine papa cartofii prajiti facuti de taica*su, dar nu ai din farfuria ei ci cei din castron , bun si asa.
Lora , ce as mai vrea si eu in centru. Astept vara cand o sa ne lase taticul masina sa ne facem de cap. Acum treb dusa cea mare la gradi in drum spre servici.
Am vrut sa pun poze noi, dar nu mai e loc in album , asa ca o sa sterg mai tarziu de la mine sa pun altele proaspete.
Va si o zi frumoasa sa aveti.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Si ca am uitat, eu la bebelusa tot cu canita mea i-am dat lapticul cu biotics, altfel nu l-a vrut.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
Ramona, nici noi n-avem masina acasa din acelasi motiv. Las' ca poate venim noi acolo intr-o zi, cand o s-o avem.
camy81 spune:
NEATA
Multumim de cafea Mari ii un scump Vlad cum papa
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Si noi am fost ieri afara si iesim si azi la o plimbare prin cartier
I-am dat ieri Carinei branzica cu banana si para dar nu a fost prea incantata de ea mai fata asta la orice mancare face fite o fi oare pretentioasa?
o zi superba sa aveti
eveline spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
DONNA - insanatosire grabnica, mamico!
Azi e frumos afara la noi chiar daca-i inourat. Eu insa voi sta acasa deoarece aseara Bia a tusit urat, mucii oricum ii curg de ceva zile asa ca nu am dus-o la gradi. Afara nu o scot asa ca stam toti 3 in casa. Darian a papat tare bine branzica cu fructe, poate va vrea si legume la pranz ca ieri abia a lins lingura si a scuipat tot.
Pe mine ma doare capul, n-am chef de nimic.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)