Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 13
Arianna11 spune:
Neata fetele,
La multi ani Adelina si Mai3/b] multa sanatate
[b]La multi ani si bbeilor sarbatoriti azi
Noi ieri am fost la vaccin,nu a avut nici o reactie...a dormit bine dar i-am pus preventiv un supozitor de paracetamol...
Multa sanatate bolnaviorilor, sa treaca repede
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
office spune:
Imbracaminte pentru 20-23 de grade cat sunt in Bucuresti :body subtire, bluza subtire, hanorac, caciula subtire sau chiar fara, blugi sau salopeta subtire, dres sau sosete, ghetute.
Idalis, stiu ca Summertime a mai rugat fetele sa treaca data nasterii dar cum poate, vorba ta, nu a citit toata lumea atunci am zis ca nu strica sa mai repet si eu!
In legatura cu foto, avand in vedere ca majoritatea fetelor s-au mutat pe Fb poate ar trebui sa le adresam acolo rugamintea de actualizare a albumelor! ce ziceti?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
anaalina spune:
Va rog trimiti si la mine un nume sub care sunteti pe FB ca zau ca nu va gasesc, multumesc
Mari-Mariuk spune:
primul kk la olita!!! a facut imediat ce l-am pus pe ea, dar l-am prims exact cand incepea sa se screama...era asa de mandru pe ,,tron'', se tinea cu manutele de ,,cotiere''...am zis eu ca astept pana la 7 luni, dar se pare ca merge si mai devreme, atat timp cat il sustin sa nu se aseze prea tare pe olita sa isi faca semn pe fundulet si picioruse.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk primul kk la olita!!! a facut imediat ce l-am pus pe ea, dar l-am prims exact cand incepea sa se screama...era asa de mandru pe ,,tron'', se tinea cu manutele de ,,cotiere''...am zis eu ca astept pana la 7 luni, dar se pare ca merge si mai devreme, atat timp cat il sustin sa nu se aseze prea tare pe olita sa isi faca semn pe fundulet si picioruse. Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Maaaaiiii...bravoooooo
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
oramona spune:
Bravo VLADUTZ, ne cresc mari ai noistri puisori. Offf...
Noi am fost putin pe afara, dar cam bate vantul si nu am stat mult. Sper sa reusim sa facem maine vaccinul, ca avem deja 5 luni si o sapt.
Va si plimbari placute , ca se vede ca nu stati in casa.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie neata fetele. la multi ani sarbatoritelor de azi.sa va dea dzeu tot ce e mai bun. lora, saptamana asta vreau ca i-am dat "cmanda" lu mama sa-mi aduca niste oua de tara.parca mi-e frica cu cele din comert dar daca nu reusesc o sa-i dau si de-astea?tu de care vrei? eu il imbrac subtire:un body maieu cu o bluzita subtireeee si un hanoracel.strampi si blugi.desi aici la partea de jos mi se pare gros.si un fesulet. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Adriana, de la tara ii voi da. Si carne tot de-acolo aduc, insa doar de pui, de vita n-am de unde, asa ca o sa cumpar de la carmangerie. Cam asa imbrac si eu bolfoasa.
anaalina, multa sanatate puiutului!
Mariuk, bravo lui Vlad! Eu nu cred ca o sa ma incumet pana la 1 an s-o asez pe oala...
eveline, multa sanatate si voua!
azi noi n-am mai stat asa mult afara, de altfel a si picurat la un moment dat...am fost pe jos la cumparaturi la Plus si-am gasit si borcanele de la Hipp. astea pt. cazuri urgente, cand n-am timp sa-i fac de mancare. A, stiti ce-a molfait azi bolfoasa? Ceapa verde! O sa pun si eu ceva poze noi cu ceapa.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Azi am inregistrat un succes: a mancat tot piureul de legume pe care i l-am pregatit, dupa ce, 2 zile la rand abia a lins lingurita. Acum i l-am facut sub forma de piureu, pana acum era mai mult supa. Cred ca-i place consistenta asta mai mult. Asta dupa ce dimineata aproape am inlocuit o masa cu branza+fructe. Dupa ce a mancat dimineata cred ca a mai luat doar vreo doua guri de lapte de sete probabil.
Saptamana viitoare probabil ii voi introduce niste cereale.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mari_paun spune:
hello fetele
intai va arat o ruigavciune dragute spusa de un copil de 2 ani, asa sa zica si copiii nostri
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/03/induiosator1.html
va d ca ati trecut la olita wow, copii mari...astept si cu cu nerabdare sa trecem la diversificare, mi-a trecut raceala asa ca de saptamana viitoare ne apucam de ...linguita
mai e cineva ca noi , sau suntem printre ultimii care papa doar tztza?
am fost afara , ca de obicei tre sa dau cel putin 3 ture mari de parc in pas alert ca sa mai dam jos din grasime Pit e ok, stam afara imbracat mai lejer, a scris cineva cum se imbraca la 20 grade...ma tot gandesc daca e prea gros, sa nu se inchiga...dar la tricpu e prea devreme pt el, si asa ii pun o caciulita de bbc subtire cu cozoroc, mai mult pt soare
in rest, toate bune
LoraG76 spune:
Omul si ceapa:
https://picasaweb.google.com/LoraG76/AdelinaSiIustina1?authkey=Gv1sRgCMPUkOOJ-qScowE#5584679516456365586
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)