Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bravo,Andrei!!
didadi la noi s-a facut o bubita cu puroi si arata ca un cos.Dupa aia a ramas o pata mica rosie dar nu e tare.Nu stiu ce sa zic,de ce e tare?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Fetele,vin si eu cu o intrebare. Voi cum imbracati bebeii acum cand iesiti afara? Le mai dat salopeta groasa? Eu am renuntat doar la caciula groasa,acum ii dau una subtirica.Dar inca ii dau costumas gros.Nu i-o fi prea cald?

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna dimineata!
La multi ani celor doua mamici tinere si frumoase: adelina si mai3
avem si bebelusi sarbatoriti Miriam Sofia si Mihai Teodor
anca felicitari lui andrei!
office i agree with u! s-a mai cerut data la semnatura dar nu cred ca toata lumea a citit atunci...poate acum :)
ana la multi ani mamei tale. Sa-i dea Dzeu sanatate multa si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ana, La multi ani pt mamica ta, sa o tina DD sanatoasa sa se bucure de nepoti si de stranepoti

Asa e, e mult mai usor cand vezi data nasteri la semnatura, sa poti sa te indrumi

Eu am pus ieri poze noi , le las vreo doua zile si apoi nu o sa las decat cateva, ca nu prea mai avem spatiu. Dar ce facem cu mamicile cate nu mai dau pe la noi? tare m-as bucura sa vad cat si cum au mai crescut copilasii lor.

Doamna Mai3, nici azi nu ne vizitezi ca sa ne oferi ceva bun , cum ar fi poze noi cu ai tai prunci?

Eu fiindca nu am reusit sa merg sa-i cumpar gecuta, de incaltat, pantalonasi raiati sau blugi mai grosi o imbrac in strampi, body cu maneca lunga, tricou si o bag in fas, care nu e de ala forte gros. Dar fasul il las descheiat pana la mijloc, o fi bine, o fi rau, eu asa o tin. Acuma sper sa apuc saptamana asta sa ies sa-i cumpar o gecuta subtire , niste pantaloni mai grosuti si de incaltat, nici nu vreau sa o scot numai cu botosei si blugi subtiri sau pantaloni de la costumase.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua!
La multi ani Mai3! La multi ani Adelina! sa fiti sanatoase si fericite!

Eu nu ma simt bine, cred ca-s virozata, nici nu prea vad tastele.
Ce am observat...aseara m-a durut capul si am luat un nurofen, credeam ca-mi crapa nu alta...A Dormit Darian foarte bine, si nu e prima data cand patesc asa....deci trece binisor prin lapte nurofenul si daca-l doare ceva probabil il linisteste. Ori o fi simtit ca mamica-i bolnava si a lasat-o sa se odihneasca??
Bia tot virozata cu muci si tuse, tot acasa...eu zombi de durere de cap, iar...chiar is curioasa cum trec de ziua asta.

Bravo Tudor pentru ca ai papat cereale cu lingurita!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

LA MULTI ANI ADELINA SANATATE MULTA

Multumim de tratatie

Ana la multi ani mamei tale
Fistiq tare faza cu matusa sarmana de ea cred ca s-a speriat tareee
Evelinesanatate multa

Cum e cu pozele de pe picasa? trebuie sa le sterg ca sa puteti pune altele? scuze dar nu stiam asta credeam ca e nelimitat acusi mai sterg si eu din ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Multumim de urari .
Noi serbam cu nurofen - AMIGDALITA CU PUROI, valeu ce mai urla , nu papa mai nimic , cu greu suge 2-3 guri de san si e bine doar in brate la mami . As sta afara cu el dar cand se pune pe urlat nu ma descurc si cu carutul si cu el in sevraj , asa ca astept sa vina tati de la servici.

Va pupam si pt mamicile sarbatorite azi.

Mergi la inceput

Multumesc felele !!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Multumim de urari .
Noi serbam cu nurofen - AMIGDALITA CU PUROI, valeu ce mai urla , nu papa mai nimic , cu greu suge 2-3 guri de san si e bine doar in brate la mami . As sta afara cu el dar cand se pune pe urlat nu ma descurc si cu carutul si cu el in sevraj , asa ca astept sa vina tati de la servici.

Va pupam si pt mamicile sarbatorite azi.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

Muuulta sanatate!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata fetele.
la multi ani sarbatoritelor de azi.sa va dea dzeu tot ce e mai bun.
lora, saptamana asta vreau ca i-am dat "cmanda" lu mama sa-mi aduca niste oua de tara.parca mi-e frica cu cele din comert dar daca nu reusesc o sa-i dau si de-astea?tu de care vrei?
eu il imbrac subtire:un body maieu cu o bluzita subtireeee si un hanoracel.strampi si blugi.desi aici la partea de jos mi se pare gros.si un fesulet.

Mergi la inceput