Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamak spune:
nu stiu de ce m-am trezit cu o mare, mare energie.M-a trezit la 6 si nu am putut sa dorm.Am fost pana la magazin, am facut micul dejun siu acum pregatesc legumele in pungulite pentru mai multe zile. Cred ca de la dulciurile oferite de Adelina!
Ai zi superba, asa ca tine
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
M-a apucat si pe mine harnicia..am pus supa la fiert, apoi ma apuc de reparat un plovar (i s-au dus niste fire si il repar cu croseta). dupa ora 10 iesim la plimbare, dar intai sa ii dau lui Vlad fructele cu biscuiti.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
LoraG76 spune:
'Neata si de la noi!
"La multi ani" pentru Adelina si Mai3!
Se pare ca de azi revine vremea rea... nu-mi place defel. Ieri am stat si noi afara vreo 4 ore, am schimbat-o si de pampers si am lasat-o si fara caciula, ca era f. cald. Si cum inca n-am achizitionat ceva subtire, doar nu era s-o las cu caciula groasa.
Ramona, am vazut si eu in parc 2 mamici cu fetite de vreo 4 ani imbracateeeee...si mai si alergau, plus un tatic c-un baietel de vreo 3 ani cu geaca groasa, caciula din aia de iarna cu blana pe dedesubt si fular - bietul baiat cred ca era terminat de caldura...totusi, si racit fiind, ii faci mai mult rau cu asa haine groase pe caldura..cica sa nu judeci, dar na...nici chiar asa. Hai, ca la un bebe mai inteleg, sta nemiscat in carut, dar la copiii care alearga si se incalzesc si transpira...
donna, eu ii dau doar jumatate din cantitatea de cereale scrisa pe cutie - scrie 130 ml la o masa, eu ii dau 50-65 ml. Nu ca n-ar manca, dar totusi, ma gandesc sa n-o ingras eu, ca si-asa e dolofanica - ieri avea 8400g si 75cm.
Chiar...sa-i trec si eu data nasterii la semnatura.
Eu o sa incep saptamana asta sa-i dau ou. A mai dat cineva pana acum? Adriana, parca tu ii dai lui Calin, nu? A, si am inceput sa-i dau iaurt cu cereale simple - ii place f. mult.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Si ca tot vorbeati de CM...eu sunt zombie azi...dim. ma durea putin burta, ca au venit uratii, dar acum nu ma mai doare. E a 3-a luna de cand imi vin si e ca inainte, ca ceasul, la fix 28 de zile.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
Am vrut sa ma uit in albumul cu burticute , mi s- a facut dor, dar nu mi-a mers parola. Asa ca am mai aruncat o privire peste bebelusi
Mi-e imi pare rau ca noi ieri nu am stat chiar mult afara, cam batea vantul, din toate directiile si maine poate reusim sa facem si noi vaccinul de 4 luni , asa ca nu am vrut sa risc. Poate azi inca e frumos ca sa ne bucuram de primavara.
Asa zic si eu, fiecare se poarta cu , copiii lui cum stie, dar parca totusi
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Maitrey!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai frumosi!!!
Azi e si ziua mamei mele,care implineste 63 ani.
Eu m-am trezit la ora 5 intru-un fosnet,nu stiam ce se aude. Cand ma uit,d-soara Maia intoarsa de-a latul patului framanta de zor paturica absorbanta. O tin in coltul patutului sa-mi fie la indamana. Ea s-a trezit si se juca cu aia de fosnea....cand ma duc la ea,a inceput sa rada.Abia la 6 a adormit iar pana la 7.
I-am dat aseara doua lingurite de cereale si i-au placut. Doar ca l-am trimis pe sotul sa cumpere si mi-a luat burtica sanatoasa de la nesttle,si azi dimi a facut kk cam tare. Daca vad ca o constipa ii iau de la milupa.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
'Neata! La multi ani sarbatoritelor!
Doua rugaminti daca nu va suparati:
1. puteti sa treceti data nasterii bebelusilor la semnatura (cele care nu o au deja) ?ca este mai usor sa ne orientam cand facem comparatii ! sar'na !
2. nu ar fi bine sa actualizam albumele cu poze? pup
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
didadi spune:
Neata,fetita mea are la mana stanga de o saptamana in locul unde i s-a facut vaccinul in maternitate, o bubita rosie(grena)si este foarte tare.a patit cineva asa?oricum, azi merg la dr.
ancamak spune:
am reusit sa ne intoarcem pe burtica in patut, sincer nu stiu cum de a avut loc
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ana_25 spune:
LA MULTI ANI ADELINA!! MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol