Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 10
Fistiq spune:
adelina, cind doarme cu mine, renunt la bluza, ca ar fi prea chinuitor la ore mici sa-mi pun mintea la contributie sa deskid bluze cu nasturi mai ales ca Tudor are un program... imprevizibil, maninca cind are el kef. so, tzitzi e la discretie pina dimineata.
chiar, cred ca o sa reiau operatiunea patut. am renuntat cind a fost bolnavior, apoi cind a fost tac'su plecat prin delegatii... si recunosc ca imi place sa dorm cu el, asa incit orice motiv e bun sa-l iau linga mine.
ieri l-am lasat acasa cu o matusa de-a sotului. m-a sunat dupa vreo ora ca plinge si nu stie ce sa-i mai faca. cind l-am mai auzit si cum urla prin telefon... 5 minute am facut de la mall pina acasa!
ce amenzi, ce politie, nu-mi suna in urechi decit plinsul lui.
cind am ajuns, matusa era leoarca de transpiratie, iar Tudor a tacut ca prin farmec. i-a revenit zimbetul si-a inceput cu kitaiala. matusa, terminata psihic, nu mai nimerea usa sa plece
Fistiq spune:
Adelina, La multi ani si de la noi!
Sa fii iubita, sa fii fericita si sanatoasa! Sa-ti dea DD numai bucurii, alaturi de puiul tau!
Ce bunatati ai pregatit pt noi? Dulciuri multe sper
Te pupam si felicitam, esti atit de tinara!
ancamak spune:
Buna dimineata!
va servesc o cafea cu miere si lapte sau ceai verde!
Adelina, LA MULTI ANI! esti o mama extraordinara, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de fiecare clipa impreuna cu minunea ta.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
donna79 spune:
Neataa!
La multi ani fericiti pentru Adelina si pentru Mai3! Sa fiti sanatoase si puternice, doamnelor!
Tudor aseara a gustat pentru prima oara cereale ... o experienta placuta, a acceptat frumos si gustul nou dar mai ales lingurita. Sper sa ramana la fel de incantat de mancatul cu lingurita si in continuare. Aseara i-am facut o cantitate foarte mica, in seara asta ma gandeam sa ii fac o portie intreaga si vedem cat mananca. Voi cat le dati?
Cred ca ma apuc si eu serios de diversificare... am un regret ca atunci cand se tot discuta pe aici imi intra pe o ureche si pe alta iesea... as fi tare recunoscatoare daca cele care aveti o schema probata mi-ati trimite si mie pe mail
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
pop_adelina spune:
buna dimineata!
multumesc fetelor de urari
va servesc cu prajitura cremes si bineinteles cu colaaaaa(daca doriti) eu azi fac o exceptie si o sa beau putin!
Darius s-a trezit de fff multe ori azi noapte, pana la 4 doar sa manace cate putin, dar apoi se trezea plangand, de fapt urland cam din ora in ora, deci eu sunt cam zombi, mai ales ca zilele astea m-am obosit f tare pe afara! dar nu ma las, si azi ies!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
oramona spune:
Buna dimineata!
pentru sarbatoritele noastre dragi: Adelina si Mai3, doua mamici tinere, tinere si frumoase.Acum asteptam cat mai multe dulciuri , nici in sarcina nu pofteam atata.
Donna, ma bucur ca Tudor papa frumos cu lingurita, sa o tineti tot asa.
Sa va zic, ca nu mai pot, ieri si alaltaieri la plimbare am vazut doi bebelusi cu...fular, sa mor nu alta. Eu care o tineam descheiata pana la burtica si cu o caciulita subtire. Inteleg, nici asa, dar cu fular?
Cred ca vom fi printre ultimii cu diversificarea. In primele doua luni am zis ca voi incepe pe 1 aprilie daca papa mixt, daca raman fara laptic pe 1 martiie. Dar cum am ajuns sa mancam de vreo 3 luni numai vom incepe la 6 luni, dupa 7 aprilie si sper sa fie bine. Ieri i-am dat sa bea apa din bidonasul meu. Era apa plata , se uita curios si i-am dar si lui. Bine, doua gurite, mai mult a scuipat-o , dar era tare fericit. Si i-am bagat un morcov crud in gurita, ce mai tragea de el
Va si sa aveti o zi minunata.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineataaa!!!
Asadar, soarele rasare la est, Tulcea e prima cu trezirea si de aici si cafeau! Anca.
DONNA, mai dai vreo 2 zile cantitate mica de cereale, apoi treci la portie intreaga (e sfat, nu obligatie)
ADELINA, MAITREY LA MUUUULTI ANI!!! SA FITI SANATOASE, IUBITE, FERICITE!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
doina_1984 spune:
Neatza.
Ce bine e dimineata cand bei o cafeluta, pacat ca nu imi satisfac acest capriciu decat foarte rar ca mi-e frica sa nu agit gogosica.
LA MULTI ANI, ADELINA!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI IUBIRE!!!
Eu l-am schimbat ieri pe Matei in masina, nu in aer liber chiar daca era cald mi-a fost frica pentru ca era transpirat rau.
Azi sper sa fie frumos chiar daca acum este innorat, oricum tati doarme - ca a fost de noapte, si cand se trezeste vreau sa iesim.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
Mari-Mariuk spune:
ADELINA, eu nu-s blondina...am pielea de o culoare mai inchisa, nu pot sa spun cum e, ca nici creola nici ,,bruneta'' nu sunt...in poze nu se vede prea bine, asa ca doar de ne vom intalni vreodata vei putea vedea cum e
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
pop_adelina spune:
fistiq, ce fericire pe Tudor, cu tzitzi la discretie! eu zic ca daca s-a obisnuit asa, o sa-ti fie f greu sa obisnuiesti in patut! dar muuulta bafta!
donna, eu am descarcat de pe mailu comun niste doc de diversificare, dar le-am citit doar in mare, mai mult dupa instict merg cu mancarica!
oramona, si eu raman traznita cand vad pe vremea asta frumoasa de 17, 18 grade bbei in fasuri groaseee si acoperiti si cu paturi, dar fiecare face cum vrea, oricum pe mine ma judeca unele ca-l scot prea subtire imbracat, dar cin le baga in seama! l-am scos pe Darius si la - 10 grade, imbracat adecvat, dar fara fular si nu mi-a racit, l-am calit bine!
Mariuk, mie asa mi s-a parut din poze ca esti satena si la par si la piele mai deschisa! nici eu nu-s blonda natural ci un saten mediu deschis!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!