Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Giorgia, ce veste v-a dat fratele tau!! De ce vrea sa mearga in Afganistan? Sau e nevoit?
Cristina, nici mie nu-mi prea plac, copii asa rasfatati, sper sa nu fie si Raul asa. Cosmin mai injura si desi ii tot spun sa nu mai vb urat ca invata copilul, tot uita.
Btz, nu ai ce face cu Paulica, nu cred ca se mai potolesc de acum inainte...dar leaga-l in centuri in scaun!! Stiu ca lui Paul nu-i plac centurile, dar tb sa se obisnuiasca cu ele. Si in masina tb purtate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Oana, pana acum am facut cu iaurt. Urmatoarea tura incerc cu smantana.
Eu fac din 400ml lapte. Incap in patru borcanele mici de la Hipp si-mi ajung cam patru-cinci zile.

Btz, poate il supara dintisorii noaptea. Wow, ce neastamparat e Paul.

Noi suntem la faza in care nu mergem de-a busilea dar vrem sa stam in picioare. Daca fac greseala s-o sustin sa stea un pic pe picioare si o asez dupa, urla pana o ridic iar. Singura solutie este sa schimbam decorul, mergem in alta parte ca sa pot s-o asez din nou in fundulet.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Legat de educatia copiilor, parca vad ca eu o sa fiu 'zgripturoaca' din casa, ca sotul de pe-acum ii face toate poftele. El zice ca inca e mica si nu intelege....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Mycya, da, si mie imi plac combinatiile periculoase.. pai ce folos are un gratarel sec??? cand poti sa il asortezi cu niste cartofi prajiti, vreo 2 mici, niste painica proaspata, un pic de mujdei cu smantana si un paharoc de Cola...

Mycya, tu mergi fara sot in tara????

bine ai precizat la sfarsit un paharoc de cola si smantana cu mujdei de aia abia astept sa merg eu acasa , sa mananc si eu o carne la gratar, un mic dar gata ca sunt la dieta cica....adica doar mananc mai putin si vad ca in 6 zile s-au dus 700 de grame

In tara da voi merge numai eu cu fata ca el lucreaza si nu are liber atat cat stau eu adica o luna si o saptamana nu zic ca nu imi pare rau ca nu vine dar e mai bine ca asa pot merge si eu linistita la disco, cluburi si nu ma simt prost ca el ramane acasa (lui nu-i plac iesirile de genul).

Diana tu parca ai fost in tara fara sot nu?? tu unde ai facut procura (declaratie de fapt cica se numeste) in care iti da acceptul sotul sa poti calatori cu minora in apsenta lui?? eu am facut la primaria din orasul meu ,dar nu are apostila de la Haga si ma tot gandesc ca poate nu o fi buna am evitat sa merg la consulat ca imi era peste mana plus ca sunt f exagerati la preturi, pentru o asemenea declaratie 65 de euro ....

acum sa urez si eu sarbatorilor de astazi La multi anisori!!! sa cresteti mari si sanatosi!!!

si acum fug in pat ca sunt terminata ....azi noaptea aa avut conferinta de presa de la 00:00 la 03:30 si apoi trezirea de tot la 06:30
si mai trebuie sa ii fac si mancarea ....la cat sunt de obosita as tine-o numa pe tziti pana cand va manca din aceeasi oala cu mine

fug ca iar ma scoate din minti mmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm urasc litera M

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cris, noi suntem in faza asta de vreo 3 saptamani deja, daca nu o luna. numai in picioare ar sta. si daca vreau sa o asez se face scandura nu se indoaie de la mijloc :))
acum de vreo saptamana vrea sa si mearga.

ieri am pus=o pe parchet in 4 labe si a inceput sa urle, vroia in picioare. nu cred ca o sa mearga de-a busilea copilul asta al meu. poate urmatorul :)))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Alice, ciudat ca v-a invitat la masa dar nu v-a zis si ora... trebuia sa va infiintati dimineata la usa ei

Mergi la inceput

Si noi avem problema cu indoitul urechii in timpul somnului. Si m-am gandit si eu sa nu i se clapaugeasca urechea, dar n-am luat masuri. Cred ca ar fi tardiv acum pt caciulita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA sa imi spui si mie ce rezolvi.
ce poze frumoase,la mare !Isa e o frumusete ! trei fete frumoase !

Sa cresteti mari !
Letizia
Radu Gabriel

auuu,acum mi-am dat seama ca maine facem si noi 7 luni .C-un dinte
7 luni pe-un dinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Racusoru, mie cel mai bun tiramisu mi se pare cel dupa reteta care apare pe punga de piscoturi "Balloco", desi si crema aceea e destul de moale. Si eu am tot cautat retete sa vad daca iese o crema mai solida...italienii zic ca in reteta originala nu se pune deloc frisca in crema...mai cercetez si daca descopar ceva, te tin la curent

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

FETELE EU RECUPEREZ INCA DE IERI RACUSORU CAND VINE SOTUL DE LA SERVICI IL INTREB EXACT CUM FAC EI TIRAMISU CA LOR LE IESE EXACT CA IN POZA AIA. LA MULTI ANI SOTULUI!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Legat de primele cuvinte, silabe, sunete... Natali a zis 'dea-dea' care in rusa inseamna 'unchi', dupa care s-a transformat in 'tea-tea' si apoi in 'ta-ta'. Noi acasa vorbim in rusa. Mama se spune la fel, tata in rusa e 'papa'.
Deci noi inca asteptam sa vedem pe cine striga prima data. Dar mai avem de asteptat. De cateva zile bune nu mai zice nimic, doar tipa.

Mergi la inceput