Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetele mele sunt in parc. Merg sa pregatesc papica de pranz.

Meniu azi (demult n-am mai scris):

9.30 - mar cu mango si jumate din biscuite
13.30-14.00 - piure de legume(morcov, telina, dovlecel, brocoli), carne si usturoi
17.30-18.00 - mar copt, branzica si iaurt

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Racusor, tinem pumnii sa fie bine maine!

Mergi la inceput

Autodiversificare, am incercat si noi
I-am dat bucatele dintr-o para foarte bine coapta. Natali s-a gandit ca mai bine isi face o masca din ea. Iar azi i-am dat un biscuite. A ajuns peste tot biscuitele, mai putin in gura ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu i-am dat biscuite in manuta. Raul duce biscuitele in gura, dar a rupt o bucata f mare si mi-a fost teama ca se ineaca. Asa ca ii pun biscuitele in feeder. Si asa il mananca.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

A fost tati afara cu Antonia 1 ora jum timp in care eu am aspirat,sters praful,spalat...acum o pun la somn si apoi iar afara cu mami

Paula fratele a vrut el sa plece la razboi ca ia bani mai multi

Si eu ii dau Antoniei biscuite...il mozoleste de numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara doarme de 2 ore. i-am facut leguemele. astept sa se trezeasca sa iesim pe afara. eu n-am facut nimic am stat degeaba. ma duc sa imi indrept parul

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Facem un club al delfinasilor clapaugi
Nu v-am zis ca azi Stefi a cazut din pat, am lasat-o cu incredere ca nu se rostogoleste si m-am dus la buc. sa-i fac papa cand am auzit buf . S-a zis cu lasatul in pat, dar si-n patut mai cade in lateral cand sta in fundulet si nu stie sa se ridice la loc si plange s-o salvez, in concluzie tr. s-o iau cu mine la buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Mycya- am calatorit tot timpul toti 3.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

hellou!!!! fetele , m-am linistit cu analizele alea..e bine, adica neutrofilele alea sunt scazute din cauza ca a avut o infectie virala puternica..adica rotavirusul si cica o sa mai ramana scauzte ceva timp. iar cele usor marite au fost ca sangele a fost mai concentrat. a zis ca suntem ok

va multumesc atat de mult pentru sustinere...sunt atat de ingrijorata mereu..orice ar fi..de cand am avut probleme in sarcina si cu el, si ca 1% era posibil, acum ma gandesc numai la nenorociri. de obicei spui ca 1 % e putin probabil si tie nu ti se poate intampla, dar cand se intampla pe urma te gandesti numai asa

carmen wow esti iN romania..astept concluzia ta cu laptele..si eu as vrea sa stiu..

eu nu mai apuc sa citesc ca lumea..numai din 13 in 14...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Corsetele mele - unul the body warp - nu imi place f mult ca stange si sanii si nu sunt mari dar la burta e f fain, unul no name nemtesc - mosi si babe pe burta - e pana sub sani.

Racusor acum cand le-am cautat am vazut ca sunt marimea S - cred ca tie nu ti-ar fi de mare folos poate gasesti XS.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput