Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

RamonaVlas te rog spune-mi mai multe despre complexul de B-uri, tu pentru ce i l-ai dat Raisei? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Bambi, dupa 2 luni in care Raisa nu a dormit noaptea, am mers cu ea la neuropsihiatrie. Nu lua nici in greutate. Neuropsihiatra ne-a recomandat 15 zile b complex, alternat cu 15 zile Tonotil N, pentru linistire si pentru a lua in greutate (sa pape).

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

ce spor aveti la scris, nu gluma... am fost si noi afara, cu hamul, ca Vlad nu vrea in carucior , si a dormit 40 min.

Referitor la copiii mai marisori- is convinsa ca toti vor avea etape in care vor scoate porumbei pe gura, ca aud peste tot cuvinte diverse. Dar macar sa nu ii invatam noi!!! La fel, poate vor da de gustul dulciurilor si vor manca in prostie, dar nu il invatam noi! Pe mine asta ma enerveaza!

Alice, descarca-te mama linistita... deci asa cu soacra, nu zice cand sa vii , dar se bosumfla ca nu ajuns cand ar fi dorit...

merg la copil- mai vroiam sa ma minunez iar ce activ e Paulica! si sa ii urez Paulei sanatate! si sa pupam pe Stefi pt cazatura! si pt Mycya!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Lala , ma bucur ca e totul in regula!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Suplimente pt lactatie eu as lua pt ca daca e din ce in ce mai probabil sa raman numai pe muls, sa aman putin sistarea lactatiei... ca oricum va scadea, dar poate va scadea mai lent..

Copiii obraznici... Ufff, dicutie lunga unde este fff probabil sa intram in contradictie cu muuuuulti parinti.
Eu imi spun doar parerea. Un copil nu devine peste noapte spaima natiunii... totul se intampla in timp si cel mai mult sunt afectati de absenta consecventei parintilor/pers care petrec f mult timp cu ei. Eu stiu ca sunt severa, sper din tot sufletul sa fiu totusi in limite normale... La noi deja pot spune ca incepe educatia.
Spre ex. V urla ca vrea o chestie din mana mea, daca nu are voie, urla absolut fara folos... poate pare a fi crud din partea mea, dar chiar nu vreau sa ii dau doar pt ca urla, pt ca mai incolo chiar ca nu ma mai inteleg cu el. Eu acuma vorbesc de lucruri cu care nu are voie, ca doar n-o sa-l las sa bage cuie-n priza doar pt ca el asta vrea sa faca, lista de exemple e fff lunga. Ii explic de fiecare de data de ce nu are voie, incerc sa caut alta ocupatie, dar tinta lui initiala clar nu va fi atinsa. Eu din acest motiv nu vreau sa-i las multe "capcane", curiozitati ce nu pot fi satisfacute. Interdictiile trebuie sa fie putine si clare. Cat despre alimentatie.. off.. un nutritionist a spus ff clar: Obezitatea copilului se datoreaza NUMAI din cauza parintelui!! Chiar daca nu e vorba de obezitate, trebuie sa tinem cont si de dinti, sanatatea interna..etc.
Ideea e ca noi suntem puterea exemplului... E f greu sa fii model, e greu sa fii mereu consecvent, dar mai bine limitele stabilite de la inceput pt a evita problemele ulterioara. Ca oricum piticii au samanta de scandal in ei si o cultiva fara ajutorul nostru, daca nu ne implicam ne sar in cap cu totul.
Sa nu credeti ca-mi imaginez un copil ca fiind f cuminte sau ca o asculte tot ce spun eu... vreau doar sa ne intelegem de cele mai multe ori de vorba buna si in timp sa capat incredere in el, dar cel mai important, sa aiba el incredere in mine.
(Scuzati lungimea mesajului)

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris cand am citit ca ai iesit cu hamul mi-l imagimam pe Vladut in ham de bebei umblatori - ma gandeam uite ce baiat mare are mama! Mi-am dat seama dupa despre ce ham vorbeai. NU te doare spatele?
Apropo de solar stiam ca nu e bine sa te bronzezi pana nu slabesti - daca slabesti dupa ramn nu stiu ce urme. Mai bine cauta tu sa vezi daca are sau nu sens ce zic. Eu cu solarul(si soarele) suntem dusmani - am tenul alb, alb, alb, straveziu - ma inrosesc apoi fac basici, trec basicile si raman alba la loc .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Palomina, noi folosim acum libero. De iritatii am scapat cu sudocrem. E drept ca noi nu am avut decat tentative de eritem fesier.

Letitia
Radu Gabriel

Alina, sotului!!
Giorgia, fratelui!!

Luna 7

La multi ani si de la noi !

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Si Antonito are urechile clapauge i le mai gasesc turtite dupa o runda indelungata de tzitzi dar asta e. Daca era fata, imi faceam probleme...

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Suplimente pt lactatie eu as lua pt ca daca e din ce in ce mai probabil sa raman numai pe muls, sa aman putin sistarea lactatiei... ca oricum va scadea, dar poate va scadea mai lent..

Copiii obraznici... Ufff, dicutie lunga unde este fff probabil sa intram in contradictie cu muuuuulti parinti.
Eu imi spun doar parerea. Un copil nu devine peste noapte spaima natiunii... totul se intampla in timp si cel mai mult sunt afectati de absenta consecventei parintilor/pers care petrec f mult timp cu ei. Eu stiu ca sunt severa, sper din tot sufletul sa fiu totusi in limite normale... La noi deja pot spune ca incepe educatia.
Spre ex. V urla ca vrea o chestie din mana mea, daca nu are voie, urla absolut fara folos... poate pare a fi crud din partea mea, dar chiar nu vreau sa ii dau doar pt ca urla, pt ca mai incolo chiar ca nu ma mai inteleg cu el. Eu acuma vorbesc de lucruri cu care nu are voie, ca doar n-o sa-l las sa bage cuie-n priza doar pt ca el asta vrea sa faca, lista de exemple e fff lunga. Ii explic de fiecare de data de ce nu are voie, incerc sa caut alta ocupatie, dar tinta lui initiala clar nu va fi atinsa. Eu din acest motiv nu vreau sa-i las multe "capcane", curiozitati ce nu pot fi satisfacute. Interdictiile trebuie sa fie putine si clare. Cat despre alimentatie.. off.. un nutritionist a spus ff clar: Obezitatea copilului se datoreaza NUMAI din cauza parintelui!! Chiar daca nu e vorba de obezitate, trebuie sa tinem cont si de dinti, sanatatea interna..etc.
Ideea e ca noi suntem puterea exemplului... E f greu sa fii model, e greu sa fii mereu consecvent, dar mai bine limitele stabilite de la inceput pt a evita problemele ulterioara. Ca oricum piticii au samanta de scandal in ei si o cultiva fara ajutorul nostru, daca nu ne implicam ne sar in cap cu totul.
Sa nu credeti ca-mi imaginez un copil ca fiind f cuminte sau ca o asculte tot ce spun eu... vreau doar sa ne intelegem de cele mai multe ori de vorba buna si in timp sa capat incredere in el, dar cel mai important, sa aiba el incredere in mine.
(Scuzati lungimea mesajului)

Luna 7

Subscriu la cele scrise de tine, eu am amice pe langa care as parea ca o "nazi mom" dar cred educatia incepe de mic copil.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetele mele sunt in parc. Merg sa pregatesc papica de pranz.

Meniu azi (demult n-am mai scris):

9.30 - mar cu mango si jumate din biscuite
13.30-14.00 - piure de legume(morcov, telina, dovlecel, brocoli), carne si usturoi
17.30-18.00 - mar copt, branzica si iaurt

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Nu se baloneaza de la usturoi, eu n-am incercat cu toate ca as vrea pentru imunitate

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput