FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

flory_ana am incercat sa-ti dau mesaj pe pm dar imi afiseaza ca nu poti primi mesaje in privat. Ce trebuie sa fac? Nu primesti de la mine sau nu primesti deloc? Poate trebuie sa activez eu ceva... Si eu tot la 12 imi propusesem sa fiu la clinica, ai sa ma recunoasti sigur, sunt cea care isi roade unghiile non-stop . Si am sa tin un teanc de reviste in limba romana in brate. luck bineinteles ca te ajut. Cum facem? Eu plec din Bucuresti cu masina pe 22 dimineata. Pe 23 am programarea si apoi vin spre casa. Am sa ajung in Buc. pe 24 probabil seara.desiderio si eu ma cam panicasem cand am citit ca avem programare la acelasi doctor dar spiritul meu de blonda m-a linistit inducandu-mi ideea ca probabil ai la alt doctor . Cu siguranta ne vom intalni acolo, daca nu tura asta, data viitoare.Am asa niste emotii ca si in timp ce tastez mi-as roade unghiile

Mergi la inceput

desiderio...am vrut sa scriu ca ma panicasem cand am citit ca ai programare in aceeasi zi la aceeasi ora...ai inteles tu . Multa bafta pe 25!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Am citit aici ca s a discutat despre analize de trombofilie facute la Bluelife la Cluj versus Synevo. Eu le am facut la Bluelife si pe urma am refacut la Synevo. Pachetul de 500 ron de la Bluelife nu include decit 5 mutatii: fact V, protrombina, cele 2 MHTFR si PAI. Atit. Nu sunt cele mai importante, la capitolul trombofilie scrie care sunt acelea. Parerea mea e ca desi pare atractiv acel pachet nu e cel mai bun. Ar trebui sa cereti medicului la care mergeti exact ce analize trebuie si sa verificati ca alea vi le face. Altfel in loc sa economisesti, cheltui.

10 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Tonirro cred ca trebuie sa-ti activezi PM...nici eu nu prea sunt priceputa in ale tehnologiei...
Oricum ramine sa ne intilnim la ora 12 la clinica, eu sunt Florina, fata cu par cret, saten. Voi sta sa te astept in partea dreapta a salii de asteptare in clinica.
Ne gasim noi!

Mergi la inceput

Luck merci mult de raspuns... cred ca voi face Menopurul pe la ora 7-8 seara, pt. ca de abia la 6 termin munca miine. Voi incerca sa le fac la aceeasi ora in fiecare zi.
Sa dea Doamne sa fie cu noroc!!!

Mergi la inceput

Alinuk eu voi ajunge la clinica in Budapesta in ziua 6 de stimulare, pe 23 martie. Apoi cind esti acolo iti fac injectiile la clinica sau trebuie sa le faci tu acasa??
Este primul meu FIV si sunt mai necunoscatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup unguroaicelor

off-topic:aristico,sa nu cumva sa ratati in Cehia statiunea Karlovy Vary...o sa-ti placa!!!

multa bafta tuturor fetelor ce urmeaza sa faca proceduri.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

gyongyi am programare pe 12 aprilie dar nu am retinut ora si te rog sa intrebi tu la receptie.ma cheama Mogos daniela

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Luisiana draga mea nu a-ti inteles deloc bineeeee , programarea o ai pe 20 aprilie la ora 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gyongy pupici mamicule

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Cum activez pm? nu gasesc...

Mergi la inceput