FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

gyongy pupici mamicule

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

si multa sanatate va dorim !!!! si mai trimite-mi si tu niste poze cind ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui atelocin74

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

gyongy pupici mamicule

si multa sanatate va dorim !!!! si mai trimite-mi si tu niste poze cind ai timp.

gyongyi

Badyguarzii & Florile

hai sa ti dau mama
cum sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

Gyongyi !stii ceva de fetele din "perioada " mea? oana, bianca?

Mergi la inceput

Martinel ,, draga mea inafara ca la fel ca si tine(am aflat de la Luci)sint binee ,nu stiu,, sper din tot sufletul ca toate sa ne da-ti vestile cele mai buneeeeeee, eu va tin pumnii si va doresc tuturor teste POZITIVEEE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

gyongyi multumesc mult
la receptie nu ne-am inteles deloc pt ca medicul mi-a zis sa vin pe 12 aprilie neaparat sa-mi dea si schema de tratament.deci nu am cum sa vin pe 20 ca ar fi prea tarziu.nici nu stiu cum sa procedez acum ......sa sun la receptie sa-mi schimbe programarea?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

Am citit aici ca s a discutat despre analize de trombofilie facute la Bluelife la Cluj versus Synevo. Eu le am facut la Bluelife si pe urma am refacut la Synevo. Pachetul de 500 ron de la Bluelife nu include decit 5 mutatii: fact V, protrombina, cele 2 MHTFR si PAI. Atit. Nu sunt cele mai importante, la capitolul trombofilie scrie care sunt acelea. Parerea mea e ca desi pare atractiv acel pachet nu e cel mai bun. Ar trebui sa cereti medicului la care mergeti exact ce analize trebuie si sa verificati ca alea vi le face. Altfel in loc sa economisesti, cheltui.

10 s

fa un calcul strict la mutatii la synevo (ca noi de mutatii discutam, nu de pachetele care includ si analizele clinice)
- mthfr 270
- Mutatia factorului V Leiden-detectie si genotipare 200
Mutatia protrombinica (factor II) - 210
- Gena inhibitorului activatorilor plasminogenului PAI 290
- factor XIII 140 (daca faci Mutatia factorului XIII (G102T)-risc trombofile e 280)
- asta e pachetul care la genetic center e 650 de lei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

gyongyi multumesc mult
la receptie nu ne-am inteles deloc pt ca medicul mi-a zis sa vin pe 12 aprilie neaparat sa-mi dea si schema de tratament.deci nu am cum sa vin pe 20 ca ar fi prea tarziu.nici nu stiu cum sa procedez acum ......sa sun la receptie sa-mi schimbe programarea?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

ar trebui sa suni sa vb, eventual daca eu sint acolo si o sa fiu miine dimineatza sa zici sa ma de-a pe mine la tel. fetele de la receptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Gyongyi

Martinel, tu esti bine?

Bianca este putin speriata ca ieri a avut o usoara sngerare maronie..si se pare ca si azi continua...eu sper sa fie de la nidatie! Maine isi face primul bhcg si va anunt eu, ca ea nu are cont pe forum!

Despre Oana inca nu stiu nimic, dar azi ma pun cu telefonul pe ea, sa vad ce face!

Eu?bag pastilutzele asa cum m-a sfatuit dr. si...astept..ca altceva nu am de facut. Nici semne nu am si nici nu caut!!!

Pup all!!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alinuk, eu sunt bine, toata ziua lenevesc pe aici si ...beau apa multaaa ! nici eu nu am semne , dar nici eu nu caut, nici sanii nu ma mai dor!tu cand faci hcg-ul?eu il fac vineri, de azi intr-o sapt, de Buna Vestire si de prima aniversare a finutelor noastre gemene, sper sa ne fie cu noroc! te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

primul test il fac Miercuri pe 23

si sper sa fie SUPER MEGA EXTRA POZITIV!!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput