FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Va pup! Felicitari fetelor care au reusit si multa bafta celor care sunt pe cale sa reuseasca!

Am si eu o intrebare Stiti cumva daca va fi plecat Kovacs in perioada mai-iunie? Nu am mai citit din urma si nici nu am timp sa o fac. I-am trimis acum un email, dar m-am gandit sa nu astept pana maine (cand mai mult ca sigur voi avea raspunsul lui), ci sa va intreb pe voi. Initial ziceam ca mergem la FET in septembrie, dar acum ne gandim sa venim in mai-iunie in Ro si sa dam o fuga si pana la Budapesta sa ne luam embrionasii

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Alinuk si Laura FELICITARI!!! Sa fiti cuminti. Va doresc sarcina usoara si la termen.
Bobomam - ce face prichindelul? Foarte bine ca va pregatiti pentru o surioara.

Mergi la inceput

Miha3, e bine, multumesc Creste ca din apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hola unguroaicelor!

adipapazi, felicitari pentru alaptarea exclusiva si intr-adevar daca este situatia asa, eu te sfatuiesc sa eviti bromcriptina ca da niste stari de ameteala si greata oribile, mai bine ia dostinex, e mai scumpicel dar nu te simti rau de la el. Plus ca am impresia ca e si mai eficient, mie de la 1/2 pastiluta pe zi mi-a scazut prolactina la limita de jos (eu am luat dostinex pentru prolactina marita).

sabina, era vorba numai de prolactina, analizele hormonale nu au legatura cu mancatul, doar la prolactina sunt niste indicatii specifice, si anume sa nu fie facuta recoltarea cand esti stresata, sau ai baut bauturi cu cofeina care maresc starea de incordare si influenteaza rezultatul.

Bobomom, ce frumos ca vreti copii apropiati de varsta! Sa fie cu noroc si poate cand treci prin Ro ne intalnim sa facem poza cu copilasii s-o trimitem doctorului Kovacs, cred ca i-am face o mare bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

anchusa, amh meu e 0,6! vezi semnatura, da?
Adi, mami de ana si ioachim

multumesc mult
fetelor sunteti o sursa de inspiratie pentru mine
citesc capitolele din urma si-mi notez tot ce ati facut voi
stiu ca FIV-ul e loterie dar incerc, pe cat posibil, sa imi cresc sansele

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

toniro,analiza care-ti da de furca este fosfataza alcalina.

alinuk,felicitari...sarcina usoara si bebe la termen.

adino,tin minte

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Ariadna, da, sigur trebuie sa ne intalnim sa facem poza si poate i-o inmanez personal lui Kovacs Te rog sa nu zici nimic despre asta pe Facebook (nu cred ca ai avea ce sa zici, da' zic si io :D) pt ca vreau sa stie doar familia apropiata ca venim, in rest vreau sa fie surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Fetele, ce inseamna sonohisterograma? Eu am facut de 3 ori HSG si 1 data histeroscopia, dar acum cativa ani.
Inainte de primul FIV, am facut a doua laparoscopie si mi-a scos trompa stanga, din cauza de hidrosalpinx.
Spunea una dintre fetele de aici, ca la clinica la Budapesta este o asistenta care vorbeste romaneste. Nu stiu foarte bine engleza si deja am emotii ca nu o sa ma inteleg cu doctorul.

Felicitari fetelor care au reusit!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

buna dimineata
AMH si hormonalele trebuie facute doar dimineata pe nemancate?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Bobomom, eu nu zic nimic dar va trebui sa anuntam si pe ceilalti cand vii ca sa stabilim intalnirea macar cu cateva zile inainte, ca trebuia sa facem poza de anul trecut dar s-a cazut de acord ca fara voi nu se poate! Da, e excelenta ideea sa i-o dai personal, e mult mai bine decat daca ar primi-o prin posta. Sa te asiguri ca o pune pe perete in cabinet!

Mergi la inceput