FIV in Ungaria 127
Raspunsuri - Pagina 14
5ab1na spune:
laura felicitari!!!
georgiana cred ca preturile de pe prima pagina sunt bune pentru ca sunt defalcate. nu stiu nimic de analize la budapesta, dar presupun ca trebuie sa-l intrebi pe doctor si el te ajuta. probabil conteaza si ora si ziua in care se recolteaza si poate s-a gandit ca nu se merita sa vii in nu stiu ce zi pentru niste hormonale...zic si eu.
eu mi-am facut pana si analiza de chlamydia in romania pentru ca asa s-a intamplat. dar am vrut sonohisterograma. astfel am platit consultatie 13000 de forinti + sonohisterograma 35000 forinti = 48000 de forinti. cred ca e mai usor sa faci analiza de chlamydia si PAP acolo daca nu le ai facute recent. dar sunt preturile pe prima pagina.
hm...eu la analizele hormonale intotdeauna mananc. nici n-am stiut ca n-ar fi trebuit sa mananc....
unacri spune:
Buna ziua,
Pe 9 aprilie, in ziua 6 de stimulare voi ajunge si eu la BUdapesta pentru eco. Stiti cumva cam care este media zilelor de stimulare? CRedeti ca pot avea ET pana pe 19 aprilie?
Multumesc mult pentru raspuns
unacri spune:
Si inca ceva, fara sa pun la indoiala profesionalismul D-lui Doctor PK, va rog sa imi spuneti opinia voastra pe urmatorul aspect:
- asa cum am discutat cu dansul in cadrul primei consultatii,l-am anuntat cand am inceput sa iau anticonceptionale;
- anticonceptionalele ar fi trebuit sa le iau 21 de zile, apoi 4 zile fara nimic si din a cincea zi de la incetarea administrarii de anticonceptionale urma sa iau Gonal F 900 UI/150 la administrare;
- cand i-am scris ca am inceput sa iau antic pe 20 martie, mi-a trimis o schema de tratament schmbata: antic doar pana pe 31 martie inclusiv, Gonal F din 4 aprilie si sa ma prezint la eco in ziua 6 pe 9 aprilie spunandu-mi ca pe 20 pleaca si lipseste cateva zile (banuiesc vacanta de Paste);
Si acum intrebarea, credeti ca scurtarea protocolului poate afecta procedura FIV si, inca una, credeti ca pana pe 19 aprilie cand mai este dansul la clinica imi poate face ET?
Deja am inceput sa ma stresez...
Nu va suparati daca mesajul e asa de lung dar nu ii pot impartasi aceste temeri si sotului...
alinuknuknuk spune:
buna fetele mele dragi,
multumesc tuturor pentru vb bune
azi BGCH este 260mUI si sunt la 13 zile de la ET, primul fusese 81,2
dr.Zadori mi-a raspuns in cateva clipe si mi-a zis ca el crede ca e un si in doua saptamani sa fac eco.
Fetelor fruntea sus!!! Dupa cum vedeti gheata s-a spart si va doresc numai reusite!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
martinel spune:
alinuk, felicitari inca o data, proaspata mamica!!multa sanatate va doresc si vesti la fel de bune si in continuare! mai tii minte cat ai avut endometrul la et?
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk buna fetele mele dragi, multumesc tuturor pentru vb bune azi BGCH este 260mUI si sunt la 13 zile de la ET, primul fusese 81,2 dr.Zadori mi-a raspuns in cateva clipe si mi-a zis ca el crede ca e un si in doua saptamani sa fac eco. Fetelor fruntea sus!!! Dupa cum vedeti gheata s-a spart si va doresc numai reusite! [red] Alina,,,,FELICITARI !!!!!!!!!!!!![/re am vb si eu cu Dr.Zadori, se bucura si el enorm ,asa ca nu avem decit sa i-ti dorim o sarcina usoara si la termen !!!!!!!!!!!!! IA nereusita nov.2010 sotul OATS moderata |
tonirro spune:
Buna fetelor, acum m-am intors si eu de la Budapesta.Alinuk ma bucur mult pentru tine! Felicitari!Flory_ana si eu ma bucur ca te-am cunoscut . Iti tin pumnii sa mearga totul bine in continuare. luck vrei nu vrei, nu mai scapi de mine o sa te trag de limba cat de des, sa-mi spui ce si cum. Te tin si eu la curent.luck si flory_ana nu sunt prea priceputa cu cuvintele, dar faptul ca v-am cunoscut si putem vorbi despre toata odiseea asta, inseamna mult pentru mine, cu atat mai mult cu cat eu incerc sa tin secreta aici incercarea mea. Asa ca nu ma pot baza pe prietenele mele, ma bazez pe voi...noile mele prietene .
adipapazi spune:
unacri, nu te indoi de pk. pt orice nelamurire si suspiciune, scrie-i si intreaba-l. nu se supara si raspunde la orice.te asigur ca nu pune mai presus vacantele lui decat reusitele noastre.
anchusa, amh meu e 0,6! vezi semnatura, da?
laura40 , felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ariadna, saru'mana, eu iau dostinex ca mi-e frica sa nu ramana ceva lapte prin vreun canal, iar mum a murit de cancer la san. am alaptat exclusiv pana la 2 luni, apoi cu completare pana acum. maine facem 5 luni!!!7kg!pup
sami, cuponul e la pastrare in cosul cu pixuri. sa tii minte ca pe mine dostinexu m-a paradit si mai rau.
tonirro spune:
Poate ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri. Trebuie sa mai fac niste analize in Buc. si nu stiu ce sa cer. "liver function tests (AST, ALT, bilirubin, LDH, alk, phos" . Ce anume reprezinta "alk. phos"? Restul le-am identificat...Multumesc mult.
BoboMom spune:
Unacri, nu m-as mira daca dr. Kovacs merge la o conferinta in perioada respectiva si nu in vacanta. La primul FIV mi-a facut transferul chiar in ziua de Pasti. Cat despre anticonceptionale - stie el ce-ti spune. Eu la al doilea FIV (cel din care a rezultat Nicholas) am luat cu siguranta mai putin de doua saptamani de anticonceptionale, dar nu mai stiu exact cate - cred ca 11 sau 12. Multa bafta!