FIV in Ungaria 127
Raspunsuri - Pagina 13
luisianadsd spune:
ALINUKKKKKKKKKK am fost plecata 2 zile si acum cand am ajuns acasa primul lucru am deschis calculatorul sa vad marea veste siiiiiiiiiii am vazut.Te felicit din toata inima mea si-ti doresc bafta in continuare si Doamne ajuta.sa te bucuri de fericirea pe care ai primit-o si sa ai grija sa nu faci nici un fel de efort
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
flory_ana spune:
Alinuk felicitariii!!!!!
Chiar te-am urmarit pe tot parcursul procedurii si sunt f. bucuroasa ca ai reusit. Sa ai grija de ei sau de el, nu conteaza citi sunt!
Martinel asteptam vestile bune, nu te lasa indusa in eroare de simptome...
Tonirro ma bucur tare mult ca v-am cunoscut astazi la clinica, aveti o familie frumoasa si sa va dea D-zeu sa se intregeasca. Oricum mai povestim pe mail.
flory_ana spune:
Fetelor astazi am fost si eu la consultatia din ziua a 6-a, iar conform dr.PK vestile sunt bune pt. stadiul actual.
Productia mea pina in momentul de fata sunt 3-4 foliculi pe ovarul sting si alti 4-5 pe ovarul drept, cu dimensiuni intre 8-12 mm.
Acum eu cred ca e bine, nu stiu cit ar trebui sa fie, dar avind in vedere ca AMH-ul meu a fost redus pt. virsta mea, deocamdata totul suna bine...
Dr. mi-a prescris in continuare Menopur pt. inca 3 zile, iar vineri urmeaza sa fac si Cetrotide. Ce imi puteti spune de Cetrotide, fetele care l-au mai folosit???
Urmatoarea consultatie va fi simbata dimineata, si apoi mai vedem care sunt vestile...oricum va tin la curent, chiar daca internetul merge mai rau aici la Budapesta...
laura40 spune:
Buna fetele!
Nu am mai scris demult pe acest forum.
Va rog sa mai treceti la dr.Zadori inca o reusita:
41 ani,AMH 0,14,2 foliculi dupa stimulare,2 embrioni pusi,beta hcg ziua 11, 50UI/l
Va pup si le incurajez pe fetele mai in varsta si cu amh mic sa spere pentru ca Dumnezeu face minuni.
Sper sa fie bine pana la capat si sa vad minunea in mainile mele peste 9 luni .
GeorgianaI spune:
Buna dimineata si FELICITARI fetelor cu teste pozitive!
Multumesc pentru raspunsuri.
Pe mine deja ma cuprinde stresul, dar sper sa reusesc sa ma abtin in a ma mai stresa.
Am emotii, dar imi tot spun ca o sa fie bine. Ma tot gandesc ca am o varsta (aproape 40 de ani ). Dr. PK, din istoricul meu medical pe care i l-am trimis, a zis ca nu e o problema, mai ales daca ovarele funtioneaza OK. Acum astept inceputul lunii aprilie, sa ma duc sa imi fac hormonalele, AMH-ul. Oare sa fac si inhibina B? nU stiu ce sa fac.
Am o nemalurire. In lista de analize trimisa d dr. PK, imi scria de HSG, salino....., histeroscopie. I-am scris despre HSG ca l-am facut de 3 ori pana acum si am ramas cu traume, si a zis ca nu mai e nevoie de ala. Dar oare celelalte ma mai pune sa le fac?
Va pup si astept cu nerabdare sa citesc despre cat mai multe vesti bune.
anchusa spune:
laura40 felicitarii!!!
nu stii cat m-a bucurat reusita ta!
eu am AMH 0.34 si tare ma streseaza
reusita ta imi da sperante
sa aveti 9 luni usoare si sa treaca cat mai repede
anchusa
adc spune:
Georgiana, cele 3 investigatii pe care le-ai enumerat au acelasi scop, evaluarea cavitatii uterine, daca ai facut deja una dintre ele si a fost ok, cu astea ai terminat.
Daca te referi la celelalte analize de pe lista alea da, trebuie refacute, cel putin cele pentru anestezia generala sunt obligatorii. Nu stiu daca are rost sa iti faci vreo analiza in plus fata de ce ti s-a cerut. Daca dr va considera ca mai e nevoie de ceva, le poti face si la Budapesta. Cu rezultate probabil mai corecte. Despre AMH se spune ca unele laboratoare din Romania dau rezultate eronate, au fost fete cu rezultate semnificativ diferite intre laboratoare.
Flory_ana, Cetrotide se face exact ca Menopur-ul, doar ca e deja preparat daca nu ma insel. Sa nu te sperii daca ti se inroseste si te mananca usor pielea dupa injectare, e normal.
Felicitari reusitelor!
naty76 spune:
Buna fetelor!
Alinuksarcina usoara!
Laurao sarcina usoara fara probleme sa ai,cazul tau i mi da speranta si puterea de a merge mai departe.
La fetele care santeti in proceduri va doresc sa reusiti!
Vape toate.
anchusa spune:
GeorgianaI eu am facut doar AMH-ul, despre inhibina B am citit aici(pe forum) ca are variatii mari si nu am mai facut-o.
Mie nu mi-a mai dat sa fac alte analize , probabil a fost multumit cu ce i-am trimis.
anchusa
GeorgianaI spune:
fetele, multumesc pentru raspuns.
In conversatiile initiale cu PK, eu tot am insistat pe varianta de a face un drum in plus la clinica la Budapesta, pentru a imi face si hormonalele acolo.
El, parca nu a inteles, a zis sa mi le fac acasa, ca sa ma duc cu ele la prima consultatie. A zis ca macar astea sa le fac, ca restul le fac la budapesta.
Eu intentionez sa imi fac analizele hormonale la Bioclinica. Ce mi se pare ciudat, cei de la Bioclinica au zis ca pentru prolactina cu 24 h inainte sa nu beau cafea, cola, pepsi, ciocolata si nu tigari.
I-am scris dr. PK despre acest aspect si el mi-araspuns ca doar sa nu mananc, ca alte indicatii ptr prolactina nu are. Si mi se pare corect raspunsul lui.
Asa, si l-am mai intrebat ce analize intra in costul consultatiei de 300 euro, dar nu mi-a raspuns la aceasta intrebare.
Va pup.