FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetelor asta e rezultatul meu pt Papanicolau si marti merg la szeged ce ziceti ar trebui sa ma ingrijoreze ceva?
Frotiu conventional, bogat celular, adecvat pt interpretare,constituit din:
Celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalate in placarde si izolat
Celule epiteliale glandulare endocervicale.
Celule epiteliale metaplazice de tip scuamos matur.
Granulocite neutrofile numeroase.
Histocite
Citoliza moderata.
Flora bacteriana : bacili Doderlein;coci banali

Concluzie CII/proces inflamator nespecific.
Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Neatzaaaaaaaaaaa!

Otiliad, ti-ai facut si analiza secretiei? posibil sa fie vreo infectie pe acolo, asa am avut eu concluziile la PAP cand am avut candida. Cata vreme la concluzii apare negativ pt o leziune intraepiteliala maligna nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Alinuk, chiar ca ai avut un traseu plin de emotii! Tu stiu ca esti tinerica , retinusem ca ai pana in 30 de ani, iar productia de foliculi intr-adevar nu a fost grozava. Importanta insa e calitatea, intotdeauna.Ti-a spus dr de ce crede ca ai avut putini foliculi? Ce schema de stimulare ai avut? AC-uri ai luat?

Apropos de emotii. Normal ca avem emotii, oameni suntem. Cu toate astea iata, eu sunt una din persoanele care din cauza ingrijorarii incepe sa nu mai doarma noaptea si in general reactionez destul de nasol la stres prelungit. Ma si gandeam ca in cazul meu particular cheia reusitei ar sta in posibilitatea de a ma relaxa pe parcursul procedurii. Destul de greu, daca nu chiar misiune imposibila!!!!

Asa ca daca aveti de impartasit ceva tehnici de relaxare pe care le-ati folosit cu succes, va rog sa va faceti ceva timp sa le scrieti - experienta fiecareia dintre voi e valoroasa.

Mamicile de copilasi made in HU - Ariadna Adi multumim ca ne vizitati, conteaza enorm sa vezi persoane care au reusit, visul nu mai pare imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Si tot apropos de relaxare. Am citit ca in ziua ET-ului mai multe fete au folosit calmante usoare din plante sau diazepam. Stiu ca in anumite locuri, la Gynera de ex se da acest diazepam . La Budapesta cum e? Ca daca e sa nu imi dea de acolo nimic de calmare tre sa ma apuc sa imi fac rost de niste tranchilizante, ca pe mine ma apuca numai cand ma gandesc palpitatiile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

alinuk sincere felicitari, sincere felicitari! tam, tam
bravosa fiti sanantosi cu toii...cati sunteti!

martinel curaj pana la test! hai, mai un pic
va iesi soarele si la Timisoara,acusica

va pup pe toti

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Kemskaia, chiar ma gandeam la tine ca n-ai mai scris demult, mi-a trecut chiar prin cap ca poate vii cu un rezultat pozitiv, chiar daca n-ai spus nimic .
Felicitari Alinuk!
Cate o veste din asta ar trebui sa ne dea aripi, deci nu e nevoie de super productii, nici de embrioni divizati "perfect" ca sa fie cu noroc.
Hai si tu Martinel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Servus!
Sunt o aspiranta mai veche pe acest forum, dar in ultima perioada de timp nu prea am mai activat, in schimb citesc tot timpul.
Ma puteti trece si pe mine pe listuta?
FIV 1 - Vivamed Brasov, punctie oarba
FIV 2 - Vivamed Brasov, nereusit
Urmeaza FIV 3 cu Peter Kovacs.
Sunt programata la prima consultatie pe data de 11 mai, ora 1 PM.
Mai este cineva in aceasta perioada la Budapesta?
Si as mai avea o intrebare. La clinica se plateste in forinti sau in euro?

Sper sa ma primiti in gasca voastra.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

FELICITARI ALINUK stiam eu ca vei reusi, sa dea Domnul sa duci sarcina pana la termen fara probleme.Galeria mea si-a facut treaba.

Bafta multa tututor si vrea cat mai multe vesti bune, sa plecam si noi, cele ce urmeaza, cu psihicul sus si cu incredere. pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc

Kemskaia, chiar ma gandeam la tine ca n-ai mai scris demult, mi-a trecut chiar prin cap ca poate vii cu un rezultat pozitiv, chiar daca n-ai spus nimic .

adc
am ramas cam in urma cu ce se intampla pe aici pt ca ni s'a stricat calculatorul de acasa si nu avem buget pt a'l inlocui curand
iar la lucru ni se taie net'ul...asa ca...intru ocazional, cand apuc si de unde apuc sau cand mai aduce sotul laptopul de la serviciu

rezultatul pozitiv....hmmm.....e o provocare si pt mine, dar il astept
cum ziceam mai devreme....iese soarele si la TM in curand

va doresc la toti reusite si zile cu soare!

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

GeorgianaI, bine ai venit si iti doresc ca sederea ta sa fie scurta...
fetelor peste 2 zile plec la Budapesta la prima consultatie. cat se plateste la prima consultatie, 21.000 forinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GeorgianaI

Servus!
La clinica se plateste in forinti sau in euro?
Georgiana

buna,
la clinica poti plati in euro, forinti sau folosind cardul.

Mergi la inceput