FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari din tot sufletul, ma bucur enorm pt tine...aaaa, pt voi!!!!!!te urmaream in fiecare zi sa vad daca apari cu ceva vesti, a meritat asteptarea pt asa o veste!!sa va dea DD muulta sanatate, iar puiutii sa stea acolo la caldurica atat cat trebuie!hcg-ul e de unul sau de 2?cand il repeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alina, de bianca si de oana ce stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Alinuk felicitari, sarcina usoara si la termen
Martinel hai si tu cu vestile bune, ma rog pt II liniute
Diana tm asteptam noutati maine de la eco
Eu am fost ieri la control si din pacate chistul meu e tot acolo nu s-a micsorat deloc, mi-a zis sa continui cu lyndinet pana pe 27.03 iar pe 1.04 sa merg la control daca o sa dispara chistul o sa incep tratamentul daca nu mai primesc o luna contraceptive.
Fetele lui Gyongyi, cum merge injectarea?
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

alinuk, felicitari! cu cine ai fct fiv? scuze de intrebare, dar io cu gemenii mei abia mai am timp de forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ariadna33, cum ai incheiat alaptarea? cu dostinex sau bromocriptina? cum se iau?pup baieteii de 6.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

alinuk, felicitari! sarcina usoara!

adipapazi, la mine nu a fost nevoie de niciun medicament, eu am tras cat am putut sa am laptic pentru bebei, din pacate mai mult de 3 luni nu s-a putut nici cu ceaiuri de lactatie, nici cu pastile, cu nimic... dupa sarcina si mai ales dupa cezariana am avut o anemie foarte pronuntata, hemoglobina 6,8 la 3 zile dupa operatie, eram foarte slabita si desi am facut eforturi enorme sa am lapte, am avut putin, trebuia sa le dau completare pentru ca nu se saturau cu laptele meu si apoi dupa 3 luni a fost din ce in ce mai putin pana s-a oprit lactatia...
pupam si noi perechea de 25.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

alinuk felicitari....sarcina usoara si la termen....sa ai grija de tine/ voi si s anu te stresezi deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

alinuk, felicitari si sarcina la termen.
tare ma bucur pt. tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

FIV 1 Cu dr. Zadori-Szeged.=> test pozitiv!!!
Am avut 3 ovocite: 1 bun, unul mai slabut si unul imatur.
Dupa prima zi, ce imatur nu a supravietuit, al doilea nu dadea nici un semn, si al treilea era fecundat.
Dupa a doua zi: cel fecundat era divizat in 2 celule, al doilea era inca cu semnul intrebarii
Dupa a treia zi: cel de doua celule a trecut la 5, cel cu semnul intrebarii s-a fecundat si divizat in doua celule
Ziua 4: cel de 5 celule avea tot 5, si cel de 2celule trecuse deja la 4! Am facut ET, mi s-au pus amandoi embrionii.
Dr.Zadori mi-a zis ca pentru ziua 4 nu erau foarte bine dezvoltati, dar unuia embriologul ii pusese calitate foarte buna, si celuilalt buna. Probabil ca desi nu se dezvoltasera ca la carte, aratau bine, dar oricum dr. mi-a zis ca doar varsta mai are ceva de spus in cazul meu! Mi-a zis ca nu-mi poate da sanse mari, pentru ca nu intelegea care este cauza pentru care nu am raspuns la tratament.

Acum dragul de el mi-a scris, ca e o veste minunata si pt el!
Trebuie sa repet bhcg maine, si sa continui medicatia.
Am vb si cu ginecologul meu si m-a chemat peste doua sapt. la ecograf.

Acum sper ca totul sa decurga bine pana la capat sa-mi tin copiii/copilul in brate.

Va tin pumnii tuturor!!! Nu e usor sa stai cu sufletul la gura de la o zi la alta! trebuie sa ai psihicul bun! Nu de putine ori am cedat, si mi-au fost alaturi ba Bianca, ba Gyongyi, ba Oana, si voi toate celelalte de pe forum cu sfaturi si ganduri bune!

Va doresc tuturor visul implinit!!!

Si apoi fiti optimiste! nu uitati ca suntem in anul iepurelui.

Martinel, pentru Bia a fost negativ din pacate, iar Oana inca nu m-a sunat.
Tu ai grija de tine, moralul sus! Hai sa vii si tu cu o un test pozitiv, sa facem botezul in acelasi timp!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput