FIV in Ungaria 127
Raspunsuri - Pagina 10
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonirro flory_ana mi-am activat pm-ul si am incercat iar. Acelasi raspuns - ca tu nu accepti mesaje private. Oricum, ramane stabilit, ne vedem la clinica. Daca ajung eu inainte sa iesi tu de la consultatie, am sa fiu acolo unde ai spus, in partea dreapta a salii de asteptare (sper ca sala de asteptare are o singura intrare ca altfel am incurcat-o. Eu la astea cu dreapta mea sau dreapta ta sunt incurcabila rau ). Ai grija de tine, sa mearga totul ok! |
hai ca m-ati binedispus in seara asta
o sa va bag in ceata de tot, dar mai este o intrare prin spatele cladirii, exact in partea opusa intrarii principale. Dar pe acolo intra doar medicii si restul personalului
daniela76 spune:
alinuk te asteptam cu vesti bune. cand iti faci testul de sange? incep galeria deja:
Incep si eu luna viitoare tratamentul, am vorbit cu doc si ma asteapta in ziua a doua, pe la jumatatea lunii aprilie.
alinuknuknuk spune:
hei dragele mele!!!
bhcg in Z11 de la ET este 81,2!!!
greturi la greu, si ceva dureri de ovare, si vinerea trecuta m-am patat usor, dar doar usor si doar vineri.
uratii trebuiau sa vina ieri, dar nic urma...
so toate sansele sa ma declar fericita, nu????
vreu sa va zic ca dr. nu-mi daduse sanse prea mari.
i-am scris si lui, si astept raspunsul..continui medicamentele si in seara asta imi sun ginecologul
imi vine sa plang de fericire, si ii multumesc lui Dumnezeu si maicii Domnului pentru minunea din burtica mea!!! Eu sper sa fie amandoi.
interpretarea da cum ca ar fi sarcina de 1,3 - 2 sapt!
martinelsi eu am avut scurgeri maronii..si pe mine m-a durut burta ingrozitor. d'aia nici nu am mai scris de simptome...de frica!!!
noi vorbeam cu bbii nostrii in fiecare seara! conteaza sa fii optimista!
pana la proba contrarie NU6TI PIERDE SPERANTA!!!
Va doresc tuturor sa aveti parte de minunea asta de fericire pe care ti-o aduce un test de sarcina pozitiv!
Mai sunt pasi de trecut, asta e clar!!! Inca nu am opinia Dr.ului!
Dar este o victorie in bataliile pentru castigarea marelui razboi
va pup si va multumesc din tot sufletul pentru sustinere!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
cybele spune:
Alinuk - e bebe!!! Doamne ajuta sa creasca mare si sa fie sanatos!
excelenta veste! sa ne tragi pe toate dupa tine!
si vreau sa iti spun ca mie exemplul tau imi e cu atat mai de folos cu cat arata ca nu trebuie sa ai ditai productia de ovocite si nici ditai armata de gigei. important e sa fie lipicis si sa vrea si Dumnezeu! Te imbratisez cu mare mare drag!!!!
le tin pumnii tuturor fetelor care sunt la Buda saptamana asta, asteptam vesti de la voi- flory_ana si tonirro!Parca si desiderio era acolo zilele astea? scuzati daca am sarit pe cineva , sunt aeriana azi, oricum trimit energii pozitive spre voi !
Facem si noi o lista cu insamantarile de primavara sa o afisam pe prima pagina?
Pupici tuturor unguroaicelor!!!
dragoste777 spune:
ALINUK FELICITARIIIIIII
Parca tu ai avut 2 embrioni nu?
numai tin minte atata lume e peaici si vin nu prea des.
bafta si celori cares la Buda