FIV in Ungaria 127

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tonirro
te rog trimite-mi pe PM nr tau de telefon.
Asa vom putea comunica mai bine.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Buna

Nu, Samira singurul medicament ce l-am luat este duphaston., pe langa tratamentele ce le-am luat pt stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

danutza,cine ti-a pus diagnosticul de ovare polichistice trebuia obligatoriu sa te trimita sa-ti faci si rezistenta la insulina si alte cateva analize specifice SOPC si in urma rezultatului acestora sa-ti prescrie tratament cu Metformin si dieta saraca in carbohidrati.
cateva dintre "dragalaseniile" cu care vin la pachet ovarele polichistice sunt o insulina crescuta care accelereaza productia de testosteron si inhiba productia de progesteron...si astfel se ajunge la deficitul de faza luteala...si asta poate fi unu din motivele pentru care nu se prind/sustin sarcinile-fie naturale,fie obtinute prin reproducere umana asistata.
daca vrei sa citesti mai multe despre problema ovarelor polichistice-care este una destul de serioasa din pacate...poti citi aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160414&whichpage=1

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samiraaaaaaaa, te sunai inapoi!
azi i-am tras-o rau de tot lui monti: bomboane, alte si alte mizerii. miss u!

m-am "intalnit" cu mirela2 la primele 365 de zile ale bebelusului!ce-o mai face mairis?

bafta tuturor fetelor, sa va vaz cu semnaturi burtoase!
eu acum un an pe vremea asta ma pregateam pt ET. ne-am dus duminica la balaton si am hotarat ca e ultima iesire fara copii. si DD ne-a auzit rugaciunea!

va urez toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Samira ADC luck merci mult de incurajari....

O voi gasi eu pe asistenta pina la urma daca nu, ma descurc destul de bine in engleza, ca sa cer ajutorul cuiva de acolo...am vazut ca in general asistentele de la Budapesta sunt destul de dragute, chiar daca vorbesc mai putin engleza.
Cel putin doamna care mi-a luat singe pt. analize a fost o scumpa!!!, desi mi-a recoltat 5 sticlute...

Tonirro PM meu este activ, am mai verificat astazi o data. Al tau cred ca nu este, pt. ca nici nu iti apare ca fiind activ...dar oricum asta nu e o problema...dupa cum ziceam clinica are doar o singura intrare, care da intr-o sala de asteptare, desfasurata de-o parte si de alta a usii. Eu te voi astepta in partea dreapta a salii privita cum intrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Buna fetele
Am facut o selectie intre analize si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa fac urmatoarele: FSH, LH, ESTRADIOL, PROLACTINA, TSH, INHIBINA B si AMH. Si m-am gandit ca daca tot ma duc la analizat poate va dati cu parerea daca trebuie facute si altele in vederea FIV-ului.
Va multumesc
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

luck ti-am dat aseara pm cu nr meu de telefon; astept sa ma suni. Eu plec maine cu dimineata in cap - probabil pe la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Samira

eu am fost operata acum 5 ani de chist pe ovarul drept si atunci mi s-a dat acest diagnostic- ce nu am inteles eu este faptul ca la mine menstruatia imi vine la 30-35 zile, si analizele hormanale mi-au iesit in valorile normale si de asta am hotarat sa merg in budapesta.
Am fost la 2 medici in Timisoara - unul mi-a zis ca am ovare polichistice (cel care m-a operat) si al doilea mi-a zis ca de fapt sunt ovare micropolichistice si de aceea mi-a dat doar duphaston sincer nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Acum astept sa vad ce imi zice Dr.Kovacs ca i-am trimis mail cu analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

alinuk, cum esti?vreo schimbare, vreun semn?
mie mai mult ca sigur o sa imi vina ciclul azi-maine, de dimi am observat niste firicele de sange pe hartia igienica, deci esec primul fiv, speram ca urmatorul sa fie mai cu noroc!
Gyongyi, te sun cand sunt sigura de ceva, probabil maine-poimanine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

danutza eu stiu ca la polichistice raportul lh/fsh e de obicei mai mare de 2. samira poate stie mai bine.
eu am fost diagnosticata pe degeaba cu asa ceva. dupa operatie (laparoscopie) am primit diagnosticul asta. si nu nu s-a confirmat dupa.

Mergi la inceput