Manifestari astmatice la copii (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Daria sunt si eu interesata de numele homeopatului daca este altul decat Receanu. La noi homeopatie e fara efect pana acum.

In schimb am inceput cu cel mic bowen si se vad rezultatele. A facut o laringita la inceput de terapie si de atunci doar muci si tuse, fara febra/alte manifestari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Buna fetele, revin si eu dupa o absenta indelungata cu ceva vesti. Fi-mea are cateva luni bune fara pufuri si antibiotice si alte minuni.
Si cand voiam sa ma bucur pe deplin, mi-au vaccinat-o la scoala(cls 1) si-n seara aia parca s-a auzit putin wheezing.s-a linistit fara pufuri, a doua zi era ca noua
In rest....e nesperat de bine, a mai fost doar putin mucioasa , ma asteptam sa inceapa iar odata cu colectivitatea, dar culmea a scapat pana acum ieftin....sper sa nu ma bucur degeaba, inca am pufurile noi, sigilate, prin casa.
Nu am facut nici un tratament, doar foarte multa miscare, am revenit la programul nostru de dinainte de gradi /zilnic 1 ora de miscare in aer liber,in week mai mult, multe fructe, legume, ridiche neagra cu miere...si cam atat.
Eu inca mai cred ca viata de camin si "imunizarile" de acolo i-au terminat sistemul imunitar, daca stiam, n-o dadeam in veci sau o retrageam dupa prima bronsita astmatiforma.
Va pup, sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Savarina: am facut programare la domnul dr. Receanu. Am vazut ca acolo se poate face Bowen, am intalnit-o pe doamna dr. Adina Grigorescu. Nu am inceput terapia, doar i-am spus ca vreau sa-i fac fetitei dar dupa consultatia homeop.

Sper sa reactioneze pozitiv, imi vreau inapoi copilul sanatos si energic, cum era iainte.

Daca tot vorbeam despre insuficienta respiratorie ...... zilele acestea vad ca a revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Capitoul 5 aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167819&nm=Manifestari-astmatice-la-copii-5

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput