Manifestari astmatice la copii (4)
Raspunsuri - Pagina 16
OanaRusu spune:
Evy, dna dr homeopat e langa tg mures (unde locuim noi).
Tu ai nevoie de cineva aproape de tine, cineva dispus sa raspunda la telefon inclusiv in weekend si seara - pentru ca tratamentul homeopat da rezultate f bune dc e aplicat corect. Simptomele se schimba => de cele mai multe ori se schimba si remediul, si asta se intampla indiferent daca e sambata sau duminica.
Noua dna dr ne dadea telefon de 2 ori pe zi sa vada evolutia cand era in varf de criza. Si nu e exagerat, asta s-a intamplat de vreo 10 ori intr-un an, deci merita si pt dna dr efortul (Ca se vindeca pacientul mai repeded si mai bine) si pt pacienti - asta e evident.
Nasucul nu e infundat - e congestionat de la acarieni. Si stranutul tot de acolo - si baiatul meu stranuta cand e in case vechi, pentru ca il derabnjeaza in continuare, dar esential e ca organismul lui face fata la alergen, asta e scopul pana la urma (Eu sunt si acum alergica dar nu fac nici macar dermatita decat iarna la frig puternic combinat cu umezeala si praf)
Santate multa (mi se pare ingrozitor de mic copilul sa ia singulair dar asta e parerea mea :) )
softurela spune:
Liniste totala
Noi ne-am intors in Bucuresti in casa noua. Asa cum am decis de multa vreme, pentru ca planau suspiciuni asupra astmului Dianei, am schimbat apartamentul vechi cu unul nou.
Din pacate odata mutati aici a mai avut niste episoade de tuse nocturna, fara ventolin. Deci nu casa era de vina dar trebuia sa excludem si asta.
Am luat si bunicii cu noi si Diana si-a mai bagat nasul in mancarea lor. Asta pare a fi singura schimbare in ultima vreme.
Rugamintea mea e sa-mi recomandati un terapeut Bowen priceput. Cine ma poate ajuta ?
Oana, medicul tau nu stie pe nimeni din Bucuresti ? Eventual cineva care sa vina si acasa.
Copilasii ce fac ?
Multumesc!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
aalina2003 spune:
Softurela,
Cea mica ce face? Cum e?
Ana e bine, dar sub tratament.(Singulaire, Flixotide, Aerius).Nu pare sa aiba efecte adverse tratamentul.Nu vizibile.A mers la gradinita toata vara.
Si totusi, chiar sub tratament, acum 2 saptamani, dupa ce am stat 1 zi pe afara, noaptea (spre dimineata) a aparut tusea. A trecut fara Ventolin, dar a fost un semn ca inflamatia este inca pezenta si agravata de diversi alergeni (medicul alergolog a spus ca este o toamna lunga, calda si anumite polenuri sunt foarte prezente). La fel, tot sub tratament, tusea a mai aparut si cand am intrat intr-un magazin de haine in care era un miros greu sau cand a probat haine noi. Accesele de tuse nu au aparut deloc in timpul primelor luni de tratament cu F (mai, iunie, iulie), dar in aug si septembrie s-a mai intamplat.
O sa mai facem tratamentul asta pana la inceput de octombrie, apoi o sa mai vedem.
Diana va merge la gradinita?
OanaRusu spune:
Suntem bine - multumim de intrebare
Am avut un episod - am mers la cineva la munte, intr-o casa mai veche.
Paul a reactionat la acarieni - eu sunt multumita
A stranutat in cascada cand ne-am pregatit de nani (Am ajuns seara tarziu), apoi a inceput sa tuseasca (intr-una). I-am dat coacaz negru, apoi la 10 min i-am dat remediile florale si gata - a trecut.
Tot weekendul n-a mai avut treaba (macar ca a dormit cu perne de puf, cu patura de lana si plapuma tot de lana (paradisul acarienilor)
Inca mai are nasucul congestionat dimineata - dar am reinceput cura de coacaz si suntem f bine clar ca e alergic in continuare, dar face fata f bine.
Sanatate la toti copilasii!
OanaRusu spune:
Si iaca am uitat de la mana pana la gura Nu stiu pe cineva in bucuresti - o intreb pe dna dr cand vine (joi) dar gasesti lista de terapeuti pe net.
Faza e ca dr-ta noastra umbla la Cluj la cursuri - deci nu stiu dc stie in Bucuresti terapeuti - oricum sper sa-mi amintesc sa o intreb.
Aalina nu te supara ca ma amestec - singulairul pe mine ma ingrozeste, Paul a avut reactii puternice la el (cosmaruri nocturne noapte de noapte, agresivitate, agitatie).
Pentru noi coacazul negru (tinctura de la plant extract) a facut minuni - cu bowen alaturi, si cu remedii homeopate la inceput in crize (Acum doar dc face viroze).
aalina2003 spune:
OanaRusu,
Nu ma supar, n-am de ce. Extracte de coacaz negru si maces i-am dat Anei vreme destul de lunga (de pe la 2 ani si jumatate pana pe la 3 ani) si iarna aia a trecut-o cu bine, adica se "imbolnavea" cam la 2 saptamani,dar fara wheezing. Asa credeam atunci,ca "raceste",erau insa doar acutizari ale starii alergice generale. Oricum,de la 3 la 4 ani si jumatate a fost OK,fara siruri nesfarsite de "raceli" , insa de la 4 ani si jumatate a luat-o de la capat,dar mai rau decat in prima serie. Am inceput si atunci cu fel si fel de metode naturiste (homeopatie, mamaliga pe piept,laptisor de matca, acupunctura, salina de suprafata, etc),dar nimic nu a functionat,lucrurile se inrautateau continuu. Asa ca de aproape 11 luni suntem pe tratament alopat, exclusiv. Am incercat la un moment dat sa opresc o parte din tratament si sa intervin pentru sustinere cu extracte gemoterapice,dar,iarasi,nu a functionat.
E bine ca pentru Paul,acum, solutia asta merge, dar pentru Ana,nu.
Nu pot decat sa sper ca odata cu varsta,va tolera mai usor tot ceea ce acum o face sa tuseasca.
OanaRusu spune:
Alina, la Paul e si bowen - si asta face foarte mult, toate impreuna au avut rezultatul asta bun, nu doar leacurile
Oare nu gasesti terapeut in Tulcea?
softurela spune:
Oana multumesc. Am programat-o deja la prima sedinta pentru vineri. Am luat la intamplare unul din terapeutii de pe site. Sper sa fi ales bine, este si medic homeopat.
Alina, cea mica e ok. Nu am mai avut probleme odata ce am sterlizat pneumococul.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
Am fost si noi la Bowen.
Putin neincrezatoare avand in vedere ca medicul ales nu are recomandare dar sper sa fie bine.
Oana, medicul mi-a zis ca 3-4 sedinte sunt suficiente, restul vor fi de intretinere la intervale mai mari de timp. E corect ?
Mi s-a intamplat si mie ceva interesant. Dimineata mi-am intepenit coloana. Cand am ajuns la Bowen eram stramba, si medicul mi-a propus sa vad pe pielea mea ce face Bowen, gratis.
Acum nu mai am nimic. Putin SF, nu? Si eu ma intreb daca nu e doar o coincidenta desi niciodata nu ceda coloana mai repede de o saptamana. Nu am luat nici un alt medicament.
Imi doresc din suflet sa functioneze Bowen si la Diana. Doamne-ajuta!