Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

https://picasaweb.google.com/marina.hall/RedNoseDay#

poze de azi dimineata...nu ma intrebati ce se va intimpla cu parul lor ca ploua acum si parca vad prelinsa toata vopseaua pe haine pina la ora 3pm... dar sa fim sanatosi

un wk-end frumos va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Robi, si la noi se intampla cam la fel cand mergem la bunici sau vin ei incoace...cata vreme interactioneaza ei cu copiii, nervii mei cresc exponential si daca dupa 3-4 ore nu isi vede fiecare de casa lui ajung in pericol de eruptie si atunci chiar e nasol pt toata lumea...Bunicii, fiindca participa foarte putin la viata lor, atunci cand vin sau mergem la ei se simt datori cumva sa le permita si chiar sa-i imbie la tot felul de "incalcari ale reglementarilor si conventiilor" stabilite in timp de mine cu copiii. Cum ziceai, la ei pranzul poate fi si o tabla de cioco daca cei mici "au chef", sau pot tropai incaltati in varful patului, sau pot scoate un munte de jucarii in mijlocul camerei si pot sa le lase acolo, pot sa se alerge si sa chitaie pana nu mai au voce si incep sa tuseasca leoarca de transpiratie, pot practic aproape orice lucru, care, atunci cand sunt numai cu mine, are o anumita limita a bunului simt si vizeaza siguranta lor fizica in primul rand. Nu pricep ca chestiile astea bulverseaza copiii, ajung sa se intrebe cum e ok de fapt? cum zic eu sau cum zic ei? uita ca atunci cand erau si ei parinti responsabili nu ne permiteau noua copiilor nici pe jumatate din cat permit eu azi copiilor mei. Noi numai daca deschideam gura sa comentam ceva eram direct penalizati pt obraznicie. Nici vorba sa mancam ce si cand vrem sau sa facem ce ne taie capul. Dar, asta e, atunci cand nu esti responsabil full time pt copii, si nu stai cu ei zi-noapte tinzi sa fii foarte permisiv....

Roxana, merci de idei, pai na, atunci ii iau si eu o rochita mai comoda, ca sigur n-o voi convinge pe buburuza mica sa nu si-o etaleze in parc...am vazut una roz inflorata dragalasa, o sa sun sa cer relatii si telefonic, am vazut ca ofera asistenta...probabil si pt ea se vor potrivi marimi peste 5 ani, ca e inalta, dar subtire

weekend linistit sa avem cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bunny - super pozele!!!!! Foarte vesel totul, ce conteaza ca o sa ploua!!??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Marina super pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, Bunny, super pozele

Am si eu o poza cu movalinda , ca tot a zis Cristal de roz, noi am trecut de la rozalinda la mov
Sper sa o prind diseara sa va mai pun poze

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere, la multi ani, pat!
salutam doamnele, vazut pozele, citit pe fuga... vazut si siteul cu rochite, super misto si preturi bune, nu stiam de el
in alta ordine de idei, suntem bine astepatm caldura care nu mai vine... sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Marina super pozele...eu trebuie sa recunosc ca pe de o parte sunt foarte interesata de ceea ce fac copii in alte tari...dar pe de alta parte sunt tare dezamagita de ceea ce fac ai nostrii,in multe cazuri omul sfinteste locul....de exemplu azi cand m-am dus sa o iau pe mandra de la gradi se uitau pe cartoon la desene...pe cand altii de la grupa mijlocie se jucau foarte frumos cu plastilina,faceau cifre din plastilina
Si mie mi-au placut rochitele de pe site...si vorba cuscrelei,mi-ar fi placut sa-mi cumpar si eu cateva modele!
Mamaa ce eleganta este Giulik movulinaimi place caciula curcubeu!....si io am o perioada movulina in tinute si machiaj
Hai sa avem o zi buna....mandrulitza cred ca s-a captusit cu o indigestie ceva,de ieri se vaita ca-i este greatza...a fost ziua unui coleg si i-a servit cu bomboane cu coniac...ce i-as putea da,oare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marina, super faine pozele, cred ca s-au distrat de minune copchii si pe linga ei si adultii ! Nu mai conteaza ca a inceput ploaia, la cit de fericiti pareau toti !
Daria, oau, da ce eleganta e miss movulina, brei, fata ta e ca si manechina, frumoasa foc !!
Cuscrela, bomboane cu coniac ?? Pai ca sa glumim nitel, ar putea servi si un whisky, doar cui pe cui se scoate, nu ?? Acu serios vorbind, nush ce sa zic, io-s cu ceaiurile, eventual piine prajita, ceva lejer de mincare pin ce ii trece greatza !! Pupici mindrei !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza
Marina super pozele...eu trebuie sa recunosc ca pe de o parte sunt foarte interesata de ceea ce fac copii in alte tari...dar pe de alta parte sunt tare dezamagita de ceea ce fac ai nostrii,in multe cazuri omul sfinteste locul....de exemplu azi cand m-am dus sa o iau pe mandra de la gradi se uitau pe cartoon la desene...pe cand altii de la grupa mijlocie se jucau foarte frumos cu plastilina,faceau cifre din plastilina
Si mie mi-au placut rochitele de pe site...si vorba cuscrelei,mi-ar fi placut sa-mi cumpar si eu cateva modele!
Mamaa ce eleganta este Giulik movulinaimi place caciula curcubeu!....si io am o perioada movulina in tinute si machiaj
Hai sa avem o zi buna....mandrulitza cred ca s-a captusit cu o indigestie ceva,de ieri se vaita ca-i este greatza...a fost ziua unui coleg si i-a servit cu bomboane cu coniac...ce i-as putea da,oare??

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Nux Vomica ch 30, 3 granule de 2x/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Wow, Bunny, super pozele

Am si eu o poza cu movalinda , ca tot a zis Cristal de roz, noi am trecut de la rozalinda la mov
Sper sa o prind diseara sa va mai pun poze

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

superba!!!

Mergi la inceput