Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta, vezi ca pe site-ul ala, in partea de jos de tot, au un Ghid de marimi - cu masuratori bust, talie, etc, pe fiecare marime de-a lor, asa ca te poti orienta foarte usor! (am descoperit si eu de dimienata, conversindu-am cu sora mea pentru o rochie de-a fiica-si...)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani cu ocazia onomasticii Patrick!

Am vizitat si eu siteul de rochite si-s tare dulci, insa am o intrebare pt Roxana: cum e materialul, e bumbac ca lumea? adica se poarta comod, pt ca am mai comandat de pe ebay o rochita ce arata superbine si de cand am primit-o, Dea n-o poate purta pt ca o mananca pielea, mai are o gumitza pe talie care o deranjeaza, nu o strange ci o "mananca" si la manecutele scurte are gumitele alea care fac maneca bufanta si o mananca si acolo, asa ca am luat-o degeaba...E frumusica, din voal, captuseala de bbc, are o floare aplicata pe cordonul din talie, e volanase de la talie in jos, se regleaza talia cu acel cordon, e rochie de ocazie...sa fi vazut ce ne faceam de nu aveam una simpla din bbc de la noi in vara trecuta la nunta lu fratemeu, ca nu voia sa se imbrace cu "mancacioasa", care oricum ii era putin mare ca si asta e o chestie, cu masurile. I-am trimis dimensiunile Deei, cum mi-au cerut, inaltime, circumferinta bust, talie, umeri, pe ebay si mi-a trimis o rochita pt 7 ani, nu era fff mare pt ca e cu volane si cordon ce strange talia cat e nevoie insa ...

Asa ca vreau si eu sa-i iau Deei de Pasti o rochita de asta faina insa sa-mi spui tu Roxana daca materialul e ok, captuseala din bbc, si exteriorul tot bbc? nu vreau rochie de ocazie acu, ci de zi, normala cu care s-o duc si la joaca prin parc sau la plimbare. Masurile se trimit tot asa telefonic sau cum se procedeaza?

aici e super, e si vijelie 50 km/h si ploua razant pe geamuri, nici sa aerisesc nu pot de vant si ploaie...asa ca gatesc si facem lectii, desene, dvd-uri, alergatura, ascunselea...

Alice, o sa pun poze, merci de invitatie :) io nu-s cine stie ce persoana impozanta, deci nu apar in poze prea mult:)

Robi, bine ca esti inspre insanatosire totusi
Monica, felicitari pt consecventa cu care mergi la sala; o saptamana fara calculator??? trebuie ca ai fost tare nervoasa pe fete:)

o zi linistita sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am intrat si eu pe site-ul cu rochitele, mama, ce faine sint !! Mi-as lua si io una, dar vaz ca nu au deecit pin la 15 ani ca masura - probabil ca o sa ii iau nepoata-mii de ziua ei !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Acum am priceput si eu ca e ziua lui Patrick, la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Patrick - La Multi ani ! Sa fii sanatos si voinic
am vizionat pozele - Roxi - mai ce privire admirativa are moata mica catre fratele mai mare. Cred ca au relatie tare frumosa- bravo voua!
Moata mica e mortala in rochita ei - vad va a facut verva aici pe Dc !

Pupici de departe ....

Miine aici se sarbatoreste 'Red Nose Day'drept ptr care copii merg in pijamale la scoala sau cit mai traznit posibil - dar obligatoriu cu nas rosu si o donatie de 1£. Am umblat azi in oras duap spay de par rosu de am innebunit - gasit , plus pantofi de clown, nas rosi, paion rosu restul de-acasa. Or sa fie asa de haiosi .... impart si eu cu voi bucuriile copiilor de aici . Sper sa nu supar prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragele mele
scuze ca nu am mai apucat sa intru ieri
intai pentru Robi: intre manute, la rascroiala, rochita are 20cm x 2, imediat sub, peste burtica, are 26 x 2 iar lungimea este de 54 cm. ca sa se orienteze colega ta, Eva are 93 de cm si ai vazut cum ii vine. sper sa fie de ajutor!
multumesc frumos de complimente si vizionari, de urarile pentru Patrick, i le transmit! o sa se umfle in pene
Lia, mie imi place ff mult rochita dar dupa parerea mea, cel putin modelul asta nu e de mers in parc. adica e mai de vizita asa. bumbacul e dragut, moale captuseala la fel. oricum daca nu iti place o poti trimite inapoi, asa mi-au zis oamenii.
Alice, la kg tale... precis iti vine una de 15 ani
eu mi-am luat azi o zi libera, ma duc sa ma tund... ca am ajuns sa ma duc odata pe an... si pe dupa-amiaza plecam la bucuresti, sa mai stam cu sora mea si sa mergem la un botez.
pup iu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bunny - ce frumos! te rog sa-i faci poze, sa vedem si noi!
Roxana - deci vii la Buc? petrecere frumoasa la botez si rasfat placut la coafor!

Sunt prin zona, cu ceva treba la birou...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Roxi, multumesc de masuri!
Mani, Red Nose Day, coool! Am o video conferinta cu sefa mea din Lobndra, oare cum ar fi sa apar cu nasul rosu?

Ieri am revazut filmul actiunii:"Bunicii strica educatia"...A venit soacra mea iar in prezenta ei Matei este de nerecunoscut. Nu prea a mai avut influenta asupra lui cat am stat noi la tata, de cand ne-am mutat nu prea a venit la noi, dar aseara am crezut ca ii dau afara pe amandoi, si pe Matei si pe ea... Copilul meu, in general cooperant, a refuzat sa manance..bunica:"Lasa-l daca nu e foame", sa mearga la timp la culcare:"Daca ii era dor de bunica, cum sa doarma", sa se spele pe dinti, se trantea pe jos,iar la toate avea deplina ei sustinere...
Mie imi era prea rau sa incep discutii moralizatoare dar nu pot sa nu ma gandesc cum va fi la vara cand va sta cu / la ea, el fiind destul de mare sa speculeze atitudinea ei...

M-am descarcat...

Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Roxana, pe mine m-a dat gata site-ul ala . Le-am luat langa mine pe galusti (dupa ce le-am masurat, Maria se incadreaza la 9-10 ani si Ioana la 4-5 ani) si ne-am uitat la rochite, sa vedem pe care le alegem (evident cu mult roz )

Marina, super haios! Sa faci poze!

Roberta, multa sanatate. Si matzele se rasfatza la maxim cu bunicii! (mai ales cu ai mei, pe mine ma scoate din sarite chestia asta!)

Lia, n-as putea spune ca am fost mai nervoasa decat cu alte ocazii dar peste chestii din astea cu istericale si aruncat cu obiecte in tanti Viorica nu putem trece. Pai ce, e sluga lor?! Mai avem putin si le dadeam doua la fund! (si nu mi-a spus tanti Viorica, s-au parat una pe alta!
Oricum lungimea pedepsei e provizorie :) se poate mari daca nu sunt cuminti.

Ioana, ce film e ala!?

Ma apuc de munca, o zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Chiar ca sunt super rochitele, la fel si preturile, i-am intrebat daca imi trimit in Suedia si astept raspuns. mai ca-mi vine sa ma las de job si sa-mi deschid aici un magazin cu produsele lor
Roberta filmul ala de zici tu il stiu si io, din fericire odraslele mele nu au fost in distributie, insa am vazut scene identice in familie... deh, se gaseste cate o Mamitza care creeaza un domn Goe pe loc, io cred ca as sari la paruiala Nu poti sa impui niste granitze cu ea, gen asta facem -asta nu facem?
va doresc un we frumos

Mergi la inceput