Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
am dus copchilu aseara la petrecere ca altfel era nenorocirea pamantului. si s-a simtit bine, nici macar n-a tusit... deci statul in casa e de vina a mai facut 2 episoade febrile ieri.. azi sper sa scape de tot.
Andreea, sunt intre 50 si 70 de lei rochitele pe site-ul ala. nu mi se par scumpe si-s tare ingrijit lucrate, cu captuseli, etc.
si aici s-a racit.. sper ca pentru putin timp totusi.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din Oradea ploioasa.
Noi aseara am fost la oftalmologie, dar doamna a spus sa revenim pt control amanuntit (ala cu picaturi & co, ea asa recomanda) asa totul pare ok, dar mai bine bifam cum spune ea.

Patrick

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani pentru Patrick ! Sa fii sanatos si fericit, iepurashule !
Si aici s-a racit brusc, sint doar 5 grade afara !
Ieri uitasem sa urez de sanatate galustile Monicai, cum mai este Oana azi ??
Ma duc sa m-apuc de trebi !
O zi linistita tururor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza din orasul cu vant si frig,brr sunt doar 5 grade....noi am plecat cam primavaratice de acasa asa ca mandra abia astepta sa ajunga "la gradi ca-i cald si bine si nu mai ies decat cand vine vara!"
La multi ani ,Patrick!s]insanatosire grabnica si mult noroc!
Olivia da' cei care au amestecat culorile aveau probleme de vedere....mi se pare o diferenta mare de la maro la verde
Daria mai stii ceva de Eli?
Ieri la gradi,doamna educatoare le-a povestit copiilor filmul Hatchi...cred ca era inclus in programaasa ca dupa amiaza am vizionat filmul impreuna si am plans tot impreuna...azi au teatru de papusi,ciubotelele ogarului....
hai sa avem o zi excelenta si calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam
V-am citit si eu pe apucate... ca mai nou citesc intruna despre bacterii... cred ca toti care trec prin fata biroului meu se minuneaza ce constincioasa sunt de nu mai scot nasul din computer
Rox, e superba Eva cu noua rochita, musai sa comand si eu pt Eva mea la vara cand oi ajunge la Buc.
Dana, te admir ca reusesti sa te descurci cu asemena job, eu una nu cred ca as putea sa-mi asum asa ceva. La mine scrie mai mult de 15 zile pe an deplasare si de cate ori citesc mi se face rau
Apropos de deplasari, noi o sa fim singurele 2 saptamani, tatal din dotare pleaca in brazilia. Ne punem pe petrecut, Eva deja pregateste o petrecere cu fetele, cu innoptat la noi, wow!
Eva a probat vioara si pian duminica, de atunci a mutat la ea in camera keyboardul Marei care zacea in parasire in beci si a si invatat un cantecel... cine stie ce talent am io acasa si nu stiamasteptam sa vedem daca primim loc la scoala de muzica din septembrie. sambata trecuta a inceput si la tenis asa ca avem 2 sporturi acum marti gimnastica, sambata tenis.
Cu cititul la noi merge struna, dar de povesti sa nu auda. acum avem o carte "Alva se indragosteste" despre o fetita care a terminat clasa intai si in vacanta de vara se indragosteste de fratele mai mare al vecinului care e in a cincea. Cam astfel de carti vrea donsoara mea sa citeasca, deh, suntem emancipate Si citeste si singura din ea, cate o pagina. Ce-i drept e scrisa cu litere putin mai mari, e pt copii de 7-8 ani, presupun ca sunt si in Ro carti din astea, o sa cercetez la vara.
Va pup, sanatate bolnaviorilor, noi suntem pe baricade in lupta cu bacteria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani de Sf.Patrick pentru Pat!!!!

In Buc e mohorit si ploua...dar asta nu m-a impiedicat sa intru intr-un magazin si sa-mi iau o rochitza pentru la vara...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cuscrela, Eli a scris la subiectul de la generale, despre situatia din Japonia (cel deschis de Julie) ... am aflat ca sint bine cu totii si ma bucur mult de tot pentru ei !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Patrick!

Gabi, multumesc. Incerc sa ma tin de treaba, John vine in fiecare luni si miercuri acasa mai devreme ca sa pot sa ma duc la sala...

Alice, multumim de intrebare, cu mucii stam bine, cu fitzele stam mai prost.
Ieri le-am pedepsit! Fara calculator o saptamana si fara TV doua zile. Au facut circ cu tanti Viorica atunci cand au venit de la gradinita (Maria a aruncat in ea cu rochitza si cu niste reviste). Si daca nu se comporta frumos o sa prelungim pedepsele! De data asta au sarit calul!

Brrr, ce frig e afara!
Eu de la vremea asta sunt tot timpul chiauna, o fi de bine, o fi de rau (n-am apucat sa-mi fac analizele dar nu cred ca am altceva)

Sanatate multa si o zi excelenta tuturor!(poate citesc pe indelete acasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Patrick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani, Patrick!

Roxi, am innebunit colegele mamici de fetite cu site-ul cu rochii, deja au vizitat locatia si s-au aprovizionat
Eva e o bomboana cu rochita! Daca nu te superi, crezi ca ai putea sa masori circumferinta bustului (pe rochie), o colega e disperata sa ii cumpere fetitei de 3 ani si nu stie daca e OK marimea.

M-ati intrebat de sanatate, am inceput sa miros a medicamente, pe bune, imi spun colegii ca imi ies antibioticele prin pori. Nu ma simt mai bine, dar nici mai rau, asa ca sper sa fiu spre vindecare.

Am vazut si eu Hatchi si am plans...

va pup, sunt zilnic pe aici dar stau rau cu timpul...

Mergi la inceput