Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, ce frumoasa e rochita lui Pupu!!!!! Si sunt dementiali in ce pozitii pot dormi!!!
Tudor de ex doarme in pozitia "superman" - asa ii spunem noi - tot timpul are o mana intinsa in sus, de obicei pe sub perna!

Daria - sper sa scapati totusi....

Cristalina - felicitari pentru cele 2 luni de sala - toata admiratia mea!

Kim - mai, nu mai fii asa prapastioasa! Si chiar daca e dislexic - ia uite la Richard Bronson unde a ajuns!

Pupici si mai revin dupa-amiaza, dupa sedinta 121 cu educatoarea...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, musai sa le fac reclama celor de la care am luat rochita, sunt din Iasi, ii cheama 7 art, site 7art.ro
prompti, am comandat luni, m-au sunat chiar luni, rochita a venit marti prin curier!
asa ca Ioana, Carmen... cica au si magazin in Iasi si updateaaza colectia in aprilie.
multumesc de vizionari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Superba Pupu

Io zic pas, am shoppingalit pt Giuli mai mult decat era cazu`, deh, nu m-am putut abtine la preturi bune ... dar are la rochii, fuste

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Patrick!!!!!!!!..pacat ca serbezi cu antibioticSuperba Pupu!!Ieri dupa ce-ati plecat de la noi Luca a spus..ce frumoasa a fost vizita lui Patrick!Auzi am uitat ieri..de gargara..nu uita!
Robi asa cum descri tu situatia eu cred ca ti-ar trebui o cefalosporina de generatia III...
Ioana ..si tu?
Cristalina ma intrebai de ce ma gandesc la dislexie..pt ca nu poate citi desi stie literele..ma refer la cuvinte de 2 sau 3 litere..nu la romane!

azi trebuia sa-mi fac peretele la living,perete care ma costa cca 8 milioane ..sa va mai sun ca cei de la magazin mi-au gresit doza de pigmenti si mi-a iesit vopseaua verde??..Daca nu-mi iese..eu le-o pun in cap si cer banii inapoi!

edit Daria si Giulik este bolnavioara? ..eu eu citesc din 3 in 4

eu vreau mobila de Ikea pt birou si ma costa prea multe milioane adusul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv, frate, maine e 17! tantum verde ca ma vomita de la gargara.. nu stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, asa citesc si la noi in grupa, si doar 2 leaga literele in cuvinte ... doamna zice ca e ok si vor invata cu siguranta.
Vrem sa vedem verdele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io am crezut ca azi este 17...las' ca-s prima!
Daria nu am dat pe perete..cum sa dau asa..eu am comandat maro metalic..si daca nu iese asa..vreau banii inapoi ca a fost gresala lor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, f frumos manechinul tau, cat costa asa o rochita?
Philip se plangea azi de durere in gura, ii iesie primul molar de 6 ani care mi se pare localizat taaare in spate. unde o sa mai aiba loc de inca 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar. Io incerc sa tin pasul cu voi, dar intru aici cam la doo zile si e taare greu
Am cetit ca sunteti bolnaviori si mici si mari - asa ca va urez sanatate extrema si sa scapati de scarlatina.

Oliv - dislexic? io nu cred. O sa citesca la scoala.

Poze - nu apuc acasa n-am timp si loc la calculator, la munca nici atat.

Baietii sunt OK, se inteleg din ce in ce mai bine, Paul refuza in continuare sa vorbeasca, utilizeaza cuvinte scurte din 2 silabe si doar atunci cand refuzi sa-i asculti mormaielile, il urmareste pe Victor peste tot si-l copiaza, au inceput sa se "lupte" mai in gluma mai in serios. Victor a avut o perioada de rebeliune, acum pare mai linistit, a inceput perioada de "rusinare" - se ascunde dupa mine cand intalneste persoane straine - e tare haios. Avem probleme cu dentitia - va trebui sa-i montam aparat dentar, dintii definitivi cresc haotic si arata ca fasolele imprastiate.
Io mi-am inceput proiectul cu plecarea din tara. Prin noiembrie rolul se redefinise si munca era mai mult locala asa ca m-am lansat in niste proiecte mari - care s-au si aprobat printre altele - dar in ianuarie mi-au oferit un rol mai mare in proiectul regional, pe care, of couse, ca l-am acceptat. Asta inseamna ca 3 zile pe saptamana sunt in Praga, 2 zile la birou in Bucuresti si 2 acasa. Din momentul asta am inceput sa-mi fac agenda pe 2 saptamani cu timp alocat acasa, asa ca kestiile de gen smotru si mancare le-am eliminat din timpul petrecut cu ai mei. Iesim, ne jucam - orice care inseamna timp petrecut impreuna. Restul le-au preluat altii: soacra si bona.
Cam asta e... Incerc sa mai pun ceva poze - dar nu promit nimic:) Statul la computer la birou e mai mult decat suficient:)
Va pup.
Dana si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna seara si de la mine !
Mey, nu ma poci abtine sa nu spun ca domnisoara Pupu e dementiala in rochita aceea ! Si sanatate multa iepuirashului de Patrick !
Gabi, ca intrebai, dap, Andreiushu isi ia gormitii mai pe unde plecam, de obicei il rog sa isi faca "bagajul", are un ghiozdanel in care isi pune ce jucarii vrea el, de data asta la padure si-a luat o gramadaaa, abia au incaput ?! Dar macar a fost fericit si s-a jucat linistit, hehe !
Andreea, sa stii ca si gizmoul are momente cind nu vrea neam sa se joace singurel, oricum, am vazut ca s-a mai "desprins" de noi, totusi a ramas cu cerutul de feed-back, adica vine si ne intreaba de enshpe ori daca s-a jucat frumos, daca a aranjat frumos jucariile ...
Daria, sanatate multa, io cind aud de scarlatina ma ia cu frig tare !?
Sanatate si Robertei , ce mai face Matei ?
Olivia, haide mai, du-te peste indivizii aia si zi-le doo, daca ni se intimpla noua, le rupea Florin capul !! Pe mine nu ma mira nimicutza in tara asta, varza sint mai toate !! Pupici lui Luca, nu ma prea pricep io, dar poate ca nu e cazul chiar de dislexie !!
Dana, !!
Lia, mey, cind mai pui neshte poze, ca nu v-am mai vazutara de muuuult ! Si ai grija sa fii si tu in macar una din ele, dap ??
Io azi am experimentat una bucata migrena (again), de-mi venea sa ma duuuc pe marte si sa nu ma mai intorc, oribile durerile astea de cap, abia mi-a trecut cu caffetin (ce nu am mai luat demultisor). Capete de schimb nu se vind pe undeva, ca tare mi-ar prinde bine unul nou !!
O seara faina va doresc !
Pies - cuscrelo, m-ai speriat, chiar ninge iarasi ???

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput