Copilasi de Iulie - August 2004 * 68
Raspunsuri - Pagina 4
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Kim, suna Scarlatina si-n zona voastra ? :( (eu citind blogu`lu`Papadie am vazut ca la ei e in top mereu scarlatina, chiar de mai multe ori la rand) Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" cum adica scarlatina de mai multe ori la rand? nu da imunitate? |
kim222 spune:
Lia eu la copii ma refeream cine face eco testicular fara simptomatologie?
...nu stiu ce sa fac cu exudatul..s-au jucat in aer liber..iar pe mine nu ma sperie asa de tare scarlatina..
szivarvany spune:
Lia, eu am citit pe net ca nu da imunitate pe viata.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dorsilia spune:
Olivia, da, fara simptomatologie clar, nimeni nu merge la eco cu copilul...scuze daca las impresia ca ma bag unde nu ma pricep, si asa si e, nu ma pricep, dand doar sugestii pierd din vedere faptul ca tu esti medic
eu la cat am citit, dintre toate bolile copilariei parca scarlatina e cea mai nesuferita, nu stiu, poate pt ca necesita tratament indelungat cu antibiotic; stiu aici copii ce au luat moldamin injectii, dupa penicilina oral cel putin pana ASLO scadea, sau asa ceva
oricum in aer liber nu se ia cum se transmite asa, doar nu s-au pupat
g_ioana spune:
Leeloo multumesc pentru "dedicatie"...mi-a placut tare mult ghiocelul....mergeti doar la disneyland sau vizitati un pic si Parisul?....unde va cazati?...si pe mine ma bate gandul de o escapada la disneyland...de fap este mai mult dorul de paris
Bravo Vivia, fi curajoasa si optimista!
Mandra mea este acum la teatrul,mi-a dat telefon tati si a zis ca fac repetitii afara pe scena...acum pregatesc niste fabule,ea este greierul intr-o fabula iar la alte doua face figuratie este copac la una si la una linie de start.....ma duc in laborator sa vaz ce prostioare le mai vin in cap studentilor
leeloo2004 spune:
Ioana - noi ne-am facut rezervare la un hotel de linga parc, nu in Paris. Scopul e oricum sa vizitam doar cele 2 parcuri Disney, nu vreau sa mergem pina la Paris, stam doar 3 nopti - asta e cadoul de ziua lui Tudor. Bine, el ma bate la cap ca vrea bicicleta - dar i-am spus ca nu capata asa ceva decit atunci cind il vad scapat de pampers!
Azi piticii mei au fost la Tandarica, sunt curioasa daca lui Tudor i-a placut, el a mers prima oara! Maine am intilnire cu educatoarea lui la evaluarea de mijloc de an scolar sau cam asa ceva...m-am intilnit vineri cu ea si mi-a spus ca neaparat vrea sa vrobeasca cu mine...acu' ce prostii o mai fi facut la gradi de tzine neaparat sa stea de vorba cu mine, nu stiu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Lia cum sa ma supar??? Este normal sa nu stii ..asa cum nici eu nu stiu sociologie..Nu se mai "poarta" tratamentul cu Moldamin..
Ioana inca mergeti la teatru..super! Mey dati peste cap la studenti..am niste colegi rezidenti , tineri absolventi...maamaaa...nu stiu nimic si nici nu vor sa invete!!
kim222 spune:
Gabi sper sa fie de bine! Felicitari pt inscrierea la scoala am uitat sa spun!!!!
eu m-am panicat putin cu cititul..inca ma mai gandesc daca Luca nu este dislexic..dar nu va mai spun ca ma luati drept "dusa cu' capu'"
Luca m-a tampit cu America..ca el vrea acolo..ca vrea la Disney Land, ..la Legoland..ieri vroia la Alcatraz!..si nu mai este nevoie sa va spun cat de vinovata ma simt..ca l-am frustrat de asa ceva..ca am vrut eu in tara asta de kk!
szivarvany spune:
Kim, mai bine nu te gandi la asta, spune-i ca el cand va fi mare, va putea merge peste tot unde va dori
De ce zici de dislexie ? Tu zici sau si educatoarea ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
eu zic..ca educatoarea mi-a spus ca ei nu citesc la gradi..trebuie doar sa recunoasca litere si atat..