Copilasi de Iulie - August 2004 * 68
Raspunsuri - Pagina 19
g_ioana spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,laa muuulti ani!!!!Roxi sa traiasca,Roxi sa-nfloreasca la muulti ani!
Andreeam io iau notite la vara trebuie musai sa fac camera scolaritei....pentru week-end am programat o mare revolutie la jucarii,deja am piese de lego si sub perna
Azi este o zi superba de primavara...sper sa fie asa tot week-end-ul si sa se insele astia de la meteo
bunny spune:
La Multi Ani ! Roxi
Mai numai va vaitati de virsta ...eu ce sa mai zic generatie '67?! Hai ca sunteti tinere si nimeni nu mai cere buletinul..
Sa aveti o zi frumoasa doamnelor!!!
Andries spune:
La multi Ani!! Rox si Felicia (urmeaza in week end dupa cum vad in lista ) Sa fiti sanatoase gagici, optimiste si restul vine incet, incet!!
Da, e 37 La noi in fam e o chestie ciudata, me and my husband are born same day ! doar ca el e mai mare cu cateva ... ore!! Si ieri imi spunea ca el se simte cam de 22 de ani, nu se streseaza deloc din cauza varstei. Deci va dati seama ce chef monstru am tras ieri seara, o tura de musafiri a venit la 20, altii la 21, altii la 22!! Si ne-am culcat la 3! Azi sunt cam amortita, nu mai am chef decat sa stau.
Cu spatele ce sa spun, eu traiam cu impresia ca daca esti slab nu poti sa patesti nimic la spate/coloana. Aiurea, daca te fortezi si muschii nu sunt antrenati poti sa stai in pat o luna!
Si mie mi-ati lipsit, dar a fost horror la job (si inca este). Am 3 licitatii in diverse stadii de desfasurare si inca un project cu furnizor impus, e o veselie pe plantatie de numa. Si cum placinta e mare rau de tot va dati seama cum sunt toti calare pe mine. Dar... dracu m-a pus sa fac un ditai creditul? Acum o perioada sunt legata de glie, intr-un fel e bine ca ma obliga sa ma mentin competitiva, in alt fel e nasol ca parca sunt ca veverita aia in cusca, cand nu dorm intru in roata si alerg.
Mai cu nurorile sper sa fie destepte si descurcarete, ca frumusetea se mai aranjeaza ea si la salon. Vorba aia, frumusetea e boala grea, dar trece cu timpul. Dar parca pot sa stiu eu ce-o sa aleaga ei? Da Doamne in primul rand sa fie fete!
Andries
Dorsilia spune:
La multi ani Roxana! esti nascuta dupa cum vad intr-o zi speciala, chiar de Bunavestire, cred ca ai toate motivele sa te consideri o fiinta norocoasa
Andries, cu intarziere iti urez si tie, ieri n-am apucat sa intru, am spalat geamuri, ca doar a venit primavara pe bune, cu randunele, buburuze, papadii si 18 grade, asa ca am facut putin alpinism utilitar la etajul 3:)
ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut
o zi buna sa avem cu totii si weekend linistit
corianai spune:
La multi ani Rox si Andries + sotul, va doresc multa sanatate si fericire
Io am o stare ciudata ca imi pleaca omu pt doua saptamani si o sa fiu tare singuricaaa... mai putin in we asta cand avem programate diverse distractiuni cu o pretena a mea si fetita ei cu un an mai mare decat Eva. Cel mai palpitant va fi ca vom incerca sa facem gratar singurele, si cum e singura imprejurare (aproape) in care eu gandesc ca e strict necesar un berbant alaturi, suntem curioase cum va iesi.
pupam, un we frumos
carmenp spune:
la multi ani, roxana! la multi ani, andries! sanatate, fericire si multa iubiredupe calculili meli da 18, n`am cum sa gresesc c`am facut verificarea:P
bem pe stomacu` gol?;))
bunny spune:
La muti ani ! Andries ... ce frumos 37 ! Ce n-as da sa mai am am sieu macar sub 40 ... asta e ... stiu ca peste 5 ani o sa zic ce bine era si acum ! Noi sa fim sanatoase si fericite !
Tocmai am terminat de smotruit ..oare daca stai casa sa termina treaba vreodata?
kim222 spune:
Mey ce de sarbatoriti!
La multi ani Andries si sot de Andries!!
La multi ani Felicia..te mai asteptam pe aici!
si nu in ultimul rand ..Rox ..tot binele din lume!..o sa beau eu si pentru voi la Rox ,diseara!Tocmai am anuntat socrela ca-l aduc pe Luca..si tare prost am nimerit,se simtea super naspa..
Carmencita cam rarut!
Mani ..te asigur nu se termina niciodata!
cristalina spune:
la multi ani Roxana!
Sa traiesti, sa infloresti!
La multi ani Felicia!
Carmen, pe burta goala...:)))
Roxana, Olivia, petrecere frumoasa.
Amironeanu, eu personal am un fix cu peretii albi. Fetelor le-am facut mobila galben cu bleu...merge si la fetite...:)
E o super vreme afara! Un weekend exceptional sa avem!