Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

am uitat..Andrea poti face mobila.. combinatii de verde ..merge pt amandoi..Peretii eu am un fix cu cei colorati! Mai ales pentru copii!
Merci pentru raspuns si tie si Gabrielei! Ideea este ca am afalat ca ei nu fac aceste bucatarii...ci le fac diverse firme mici si ei doar le distribuie...mi-e cam frica..
De Menotti stiti ceva? ..si cu asta sper sa nu va mai intreb despre mobila de bucatarie!

gabi si bucatarie mea o sa fie din MDF ,frezat chiar..si daca vreau sa dau 8700 ron o pot avea pe MDF antichizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ROXI!!! Sa ne traiesti!

Am incheiat evaluarile, sunt zombie... dar multumita in special de feedbackul meu .
Zilele astea m-am gandit foarte serios la ce a spus Olivia, daca nu lucrezi la o corporatie ai timp de prieteni, familie, petreceri, si saptamana asta i-am dat mare dreptate... Dar cum spune si Andries, sunt legata de glie, am rate colosal de mari, nu va spun ca mi-a trecut prin cap sa vindem casa sa luam un apartament si sa nu mai avem datorii

Olivia, nu cred ca am raspuns, eu am luat plita si cuptor Electrolux, sper ca sunt bune, le tin in al treilea dormitor pana facem mobila de bucatarie... Inca spal vasele in baie , dar baia nu e folosita in scopul pentru care a fost creata...

Azi noi taiem motzul la finutul botezat primul anul trecut (echivalentuil local la ruptul turtei :) ), iata ca a trecut un an, asa ca zombie cum sunt, ma-c acasa sa ma fac fresh pentru party.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ca sa nu fie beuta pe stomacul gol tocmai am facut file de crap si ca desert cornuletze cu nuca si miere...toate la cerere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noroc cu geoana ca`mi de`te arsuri vinu`pe stomacu` gol;))
mey, la discutii despre plite si alte d`astea nu ma bag da` trag cu okiu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Roxi. Tot ceea ce-ti doresti de la viata sa iti daruiasca. Distractie placuta asta seara.

La multi ani si Andries si Felicia. Si voua toate dorintele sa va devina realitate.

Cristal, coasta de azur...vreau si eu.

Robi felicitari pentru evaluarea foarte buna.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako

Si un weekend insorit tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, felicia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani, Felicia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Felicia!
Eu am luat paharelul inainte de mancarea Ioanei si m-am imbatat, de aia n-am mai intrat

Mergi la inceput
Mergi la inceput