Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries la multi ani fericiiiiti!!!!! (io nu-s matematica.. da' nu e 37..? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ANDRIES!!

Mey, nu starniti discutii sensibile, eu voi fi cea mai sexy mama la 52 de ani cu baiat de 18, poate ies atunci la pensie sa stau la cafele cu iubitele lui :) si sa mergem la shopping.
Eu am mult prea multi ani de munca, anul asta fac 23, cat varsta unor colegi de birou :) Dar nu ma dau batuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s in al paijpelea an, uooof, cat mai am io pana la pensie

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

La multi ani Andries! Sa te bucuri de baietii tai si sa-ti aduca nore frumoase si destepte!

V-am mai scris un mesaj zilele trecute dar l-am pierdut si nu am mai reusit sa scriu de atunci. Vorbeati de frati mai mari si vroiam sa-i laud pe ai mei , am trecut de perioada critica, acum tare bine sa inteleg si tare se mai iubesc, iar Stefi foarte des imi spune "nu-i asa ca Matei este cel mai scump!". Se mai cearta si ei, dar parca nu se incapataneaza amandoi in acelasi timp.

Sper ca dupa Pasti sa incepem si noi curatenia generala. Inca nu am cumparat nimic, in principiu la copii in camera as vrea ceva in genul acesta http://www.trinom.ro/Produse/Serie/Copii/Camera_copii_Bambi_1.html dar nu stiu in ce culori ca sa mearga pentru amandoi. Nici culoarea la ei in camera nu stiu ce sa aleg, pana acum a fost bleu si as vrea sa schimb, Stefi ar vrea mov, dar mi-e greu sa o asortez cu mobila . Astept sugestii.

Olivia, firma de care spuneai cu mobila, Komandor, au intrat de curand pe piata si in Iasi (eu doar le tin contabilitatea, nu prea stiu calitatea). Totusi patronul este foarte multumit de produse, are clienti, spunea ca au modele pentru toate spatiile (dressinguri in special). La electrocasnice nu ma bag, am de toate prin casa, adica toate marcile , acum la curatenie sper sa ne luam si noi masina de spalat vase, dar eu nu vreau incorporabila.

Nu mai stiu ce am citit, mai am de lucru in aceasta seara, asa ca va urez noapte buna si un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
Andreea m imi pare tare bine ca sunteti intr-o perioada buna. sper sa o tineti tot asa!
e ff draguta mobila, eu as alege galben cu verde, sau cu mov... sa mearga pentru orice
azi dau de baut. asa ca treceti pe aci cu semnatura
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxana

Amironeanu, super mobila. Ar trebui sa alegi 2 culori in contrast, din care una sa fie movul si faci un perete mov, restul cum vreti voi.
Pe mine m-a pus naiba sa-i promit Giuliei ca in vara in care implineste 7 ani, ii fac un perete roz, unul mov. Si n-a uitat Am pus-o

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Aoleu, discutii despre varsta... Pe mine ma depreseaza rau varsta din buletin, asa ca nu ma bag...
Andries - sa traiesti si multi ani inainte!!!
Kim - ca intrebai de Komandor - eu mi-am facut dressingul pe comanda la ei si dulapul de la intrare, tot asa, pe dimensiunile mele (din ala cu usi cu oglinzi, glisante) si sunt multumita de cum au lucrat, ca de altfel si de pret (bine, ale mele sunt din mdf).
Pup pe toata lumea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Daca nu m-am uitat aseara pe prima pagina dau cu subsemnatul si azi

LA MULTI ANI Roxana!!! Si LA MULTI ANI Felicia!!! Cite un buchet mare de pentru doua mamici super! Sa fiti sanatoase, fericite, sa va bucurati de copii vostri minunati!

Verde cu galben este o idee buna si galben cu mov, cred. Acum trebuie sa caut o firma de mobila, asa ca mamici din Iasi va astept cu recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multi ani traiasca,multi ani traiasca,laa muuulti ani!!!!Roxi sa traiasca,Roxi sa-nfloreasca la muulti ani!
Andreeam io iau notite la vara trebuie musai sa fac camera scolaritei....pentru week-end am programat o mare revolutie la jucarii,deja am piese de lego si sub perna
Azi este o zi superba de primavara...sper sa fie asa tot week-end-ul si sa se insele astia de la meteo

Mergi la inceput