Copilasi de Iulie - August 2004 * 68
Raspunsuri - Pagina 17
corianai spune:
Rox de ce nu plita cu inductie? eu am avut una ceramica "obisnuita" si trebuia curatata cu o pasta speciala, plus ca odata incinsa nu se racea cu una cu doua (daca vrei sa lasi temperatura mai jos dureaza nu e instantaneu ca la gaz). La cea cu inductie care nu se incalzeste temperatura in oala scade instantaneu, nu trebuie curatata special, nu se lipeste nimic de ea, o starg cu buretele umed si gata. soacra-mea se minuneaza de cate ori vine la noi, si ea era cu lozinca "inductia e scumpa, cratiti speciale" inainte si acum ii pare rau ca nu si-a luat si ea. Cratitele eu nu a trebuit sa le schimb, am un set normal de inox de la ikea pe care il folosesc de 7 ani incoace. Deci eu zic ca plita cu inductie e mult mai buna decat cea care se incinge. A mea nu a fost prea scumpa, am luat-o impreuna cu cuptorul cu aer cald (sigur ca e electric, pe limba mea ii zice varmluft si spre deosebire de alte cuptoare electrice faci mai multe feluri odata), ambele produse de whirpool pt ikea, 5 ani garantie fata de alte produse intre care si bosch care dau doar 3 ani garantie. (eu le-am ales nu doar pt pret ci si pt ca nu scrie marca pe ele, nu am reusit sa gasesc toate electrocasnicele cum le vroiam la aceeasi firma si nu am vrut sa scrie bosch pe una, whirpool pe una, etc)
Ce mai stiu de la pretena mea care tocmai si-a facut bucataria este ca cuptorul care are si abur nu merita, ea a platit mult pt el si mi-a zis ca nu-l foloseste deloc, tot la aer cald gateste.
Eu de bine ce am terminat renovarea la parter, ma gandesc sa ma apuc candva de baie, si tot cujet, dus cu masaj sau si cu abur??
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi
Si o zi frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Rox de ce nu plita cu inductie? |
ca-s mult mai scumpe, asta e singurul rezon acum
cred ca warmluft-ul ala al tau ar fi curent de convectie la noi
edit: deeeeci m-a mancat undeva sa ma uit pe ikea.se... vreau si io asa ceva!!! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10156208
ikea nu are aici electrocasnice.. poate poate in viitor...
cristalina spune:
Neata!
Sunteti in discutii de aranjamente si aparate electrocasice care ma depasesc. Eu sper ca anul asta sa imi schimb usa la intrare si sa aranjez baile . Din cauza ca n-am taiat cordonul ombilical si fetele nu au prea plecat in vacante baile arata ca dupa bombardament.
Roxana, bine ca ai zis de aspiratorul ala cu apa. As vrea unul dar am si o problema cu chestiile prea voluminoase pe care trebuie sa le ascund/depozitez prin casa...:)))
Din ciclul "si baba se piaptana" Eu caut oferte la bilete de avion si hotel pe coasta de azur..
Ma duc la Nisa in aceeasi perioada in care e festivalul de la cannes, e o nebunie...niste preturi de te indoaie (la ore rezonabile adica)
Si din aceasta cauza nu am nici un chef sa ma apuc de munca (pe langa faptul ca mi-e o lene de ma doare! )
O zi excelenta sa avem!
Andries spune:
Buna, buna!!
Mi-am mai revenit si eu in simtiri... fratioare am fost atat de haituita la job cat nu va puteti inchipui, plus ca l-am luat pe Mircilix prea mult in brate si credeam ca aproape am facut hernie, ma durea spatele non stop, pe scaun, in picioare, culcata... a fost un cosmar intreg vreo 3 saptamani (si evident nu mi-am permis sa-mi iau concediu). apropos de ce vorbeati, azi implinesc o varsta memorabila, numar prim si nu-i ultimul in decada asta deci la noapte chef!!
Eu ma bucur ca am doi copii si ca sunt cumva, la modul rezonabil gelosi unul pe altul. Se mai bat ei intre ei, dar asa isi mai descarca si ei frustrarile si noi parintii avem oportunitatea de a ne arata in fata lor buni, amabili, calmi... nu stiu cum ma descurcam daca aveam un singur copil care mi se urca in cap!! Ca la ce temperament au ei doi, sigur daca era numai unul, era vai de nervii mei, asa.... se "fisioneaza" intre ei. Alice imi inchipui cum e cu Gizmo, sa speram ca-i trece.
Vad ca e in top subiectul cu plite si oale. Ei bine, eu am un aragaz zanusi clasic (din ala de 699 ron in magazin) pe care nu am de gand sa il schimb cu nimic. Oricum nu il folosesc la capacitate, executa si el doua ceaiuri si o cafea zilnic de luni pana vineri si ocazional paste sau pilaf. Doar peste week end mai prestez ceva in plus, motiv pentru care, in acest context investitia intr-un cuptor cu aer cald sau intr-o plita cu inductie ar fi un consum nejustificat de capital cu break even peste 15 ani
Si acestea fiind zise, o dupa amiaza de exceptie va doresc, sper sa mai am timp sa ma scriu cate ceva...numa' sa nu-mi intre "bretonul" in ochi
Andries
szivarvany spune:
Andries,
Giulik e la dieta.
Asa m-a primit aseara dadaca, innebunita de disperare, ca Giulik refuza mancarea pe motiv ca isi poate prinde pieile pe burti. Imediat mi-au inseninat ziua asa amandoo
Giulik aseara la 11 racnea ca vrea 3 ochiuri.
I-am racnit si io ca am o felie de paine prajita cu ulei de masline la ora aia.
A acceptat oferta si mi-a zis sa-i fac snitele si pireu
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Multumesc... Isusee... ESTE ultimul numar prim in decada vai ce-am imbatranit
Andries
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Giulik e la dieta. Asa m-a primit aseara dadaca, innebunita de disperare, ca Giulik refuza mancarea pe motiv ca isi poate prinde pieile pe burti. Imediat mi-au inseninat ziua asa amandoo Giulik aseara la 11 racnea ca vrea 3 ochiuri. I-am racnit si io ca am o felie de paine prajita cu ulei de masline la ora aia.A acceptat oferta si mi-a zis sa-i fac snitele si pireu |
Suuper tare Giuli !! Ce dieta, mincare. frate !!
Andrieshule, La multi Ani sanatosi si fericiti !! Petrecere faina sa aveti la chef diseara !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
g_ioana spune:
La multi ani Andries!!!Ma termini cu matematica la ora asta...ca sa fi on topic zi-ne mai bine cati ani o sa ai cand Victor face 18 ani...mie imi lipsesc postarile tale
Meii pai se pare ca o sa chefuim 3 zile ca-n povesti
Daria,pai un fotomodel ca Giulik trebuie sa se mentina in forma!
cristalina spune:
La multi ani Andries!
Sa-ti traiasca flacaii si sa te bucuri de ei pana la adanci batraneti!
Ai grija cu shalele ca mai ai nevoie de ele!
Hai ca ma calculat eu si inca nu iese la pensie pana isi serbeaza Victor majoratul... E verde!
Daria, super tare Giulia!
Maria e simpatica, isi pune mainile in shold si cu capul intr-o parte declara cocheta ca ea e "un pic grasutza!"