Copilasi de Iulie - August 2004 * 68

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey, mi-am tras un perete metalic in living..de nu are nimeni
vreau si eu un sfat referitor la :aspirator, hota,masina de spalat vase si cuptor incorporabil..multe domne'...ce putere au si daca sunteti multumiti de ele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mei, eu sunt cu Bosch-ul...:) Am o problema, toate sunt bune da' a mea sa fie nemtzeasca ca sa tina la tavaleala .
Drept pentru care am masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica samd...de la bosch...si-s multumita de ele.

La aragaz am luat o mare tzapa de la Indesit (mai mult din vina vanzatorului, care a bifat "da" la toate intrebarile mele si la unele raspunsul corect era "nu" ...dar macar am dat dovada de incredere maxima si l-am crezut pe cuvant)
La hota nu ma pricep, noi avem una noname cu doua motoare si filtre care se spala in masina de spalat vase.

Aspirator am unul fara sac, e bun dar mi-as lua cu apa (insa alea de care as vrea costa un purcoi de bani...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, ai fost belea cu bretonul, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si eu tot bosch am prin casa, sunt robuste, fara fitze si-si fac treaba...mai am cuptor cu mw samsung si deja a fost la reparat cat era in garantie deci asta spune multe, philips am aspirator din ala ce zice ca are filtru "nustiudecare" (lapsus)care aduna tot ce misca, insa de cand l-am cumparat NU a functionat ok decat pe treapta maxima, la minim nu aspira nimic, nici la mediu, nimic, numai "in blana" aspira tot asa cum promite, asa ca si asta spune multe...in concluzie eu votez cu bosch (mai ales robotul de bucatarie si hota ma multumesc foarte tare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

hota bosch, aragaz bosch, combina frigo siemens, masina de spalat whirpul, aspirator vechi de 15 ani delonghi, mw cred ca tot delonghi. aparatura mixere&co philips.
de tv nu declar nimik
si sa bat in lemn sa mai traiasca mult si bine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Olivia la marci nu ma bag dar ce iti recomand este plita cu inductie si cuptorul cu aer cald (daca asa s-o numi pe romaneste). Pe plita nu se lipeste nimic spre deosebire de cele electrice "clasice" plus ca reglezi temperatura instantaneu ca la gaze. In cuptor faci friptura odata cu garnitura, e al naibii de comod! Eu daca mi-as construi casa mi-as monta aspirator centralizat. Pt masina de spalat vase daca e incorporata vezi daca gasesti una desteptica care are un indicator luminos cand se termina programul (eu o bruschez mereu pe a mea pt ca nu stiu daca e gata, piuie ea saraca dar sta cineva sa o asculte??) Frigider-congelator eu am luat side-by-side si e mult mai incapator decat am crezut. Masina de gheata e buna daca o folosesti mereu (la mine cand nu o folosim mai mult timp prinde gheata un gust ciudat, trebuie sa o dau afara pe toata si hurducaie toata noaptea sa faca alta) Cam asta e esperienta mea care am renovat bucataria anul trecut, sper sa-ti fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc pentru raspunsuri...
Corinai plita pe inductie nu-mi permit pentru ca sunt electrice si trebuie si vase speciale. Cuptorul cu aer cald nu stiu ce este..te referi la cuptor in care poti coace pe fiecare nivel altceva (gatit simultan)? Eu asa ceva intentionez sa cumpar..electric insa.
Masina de spalat vase va fi incorporabila cu siguranta!
Hota nu stiu ce putere minima ar trebui sa aiba..ca eu 2000 ron pe ea nu dau!Am inteles ca trebuie sa aiba filtre metalice..si ma gandeam un 450 ca putere de absorbtie..
Aspirator as vrea fara sac si nu stiu cam care ar fi puterea minima pt a aspira bine..1800W??

De Menotti (bucatarii) ati auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

V despre M: "Abia astept sa faca M 6 ani, sa-i trag o bataie pentru cate trebuie sa indur din cauza lui!"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
eu sunt fan indesit/ariston la cuptoare/plite. iar combina am whirlpool, de vreo 8 ani (de cand m-am mutat in constanta). plita cu inductie nu mi-as lua dar as lua vitroceramica, ca au scazut mult preturile. dar si asta a mea nu am de ce ma plange deci.. no comment. aspirator vreau unul mic, zanussi (din cele fara sac cred), are mama si e super, mic, usor... eu am un monstru cu apa zepter care a costat 2 averi nu una... si nu imi place. da nu mai zic ca Olivia le stie la mine
Andries super Mircea!!!
la munci cu mine. o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Vivia nu conteaza ce firma sunt important este sa aiba bonus o menajera filipineza!...asteptam pozele cu livingul metalic
Corina,la multi ani mamei tale,sa fie sanatoasa...cum a fost surpriza?
Andries super tare Victor!
Alice da' nu-i cam scurta rochitza aia pentru tine?....io abia astept sa vina vara, sunt fan rochitze.....io azi ii explicam mandrei ce frumoasa uniforma o sa aiba la scoala,ce sarafan misto....la care ea"da' nu exista uniforme si cu pantaloni scurti?"
hai pupicei,o zi excelenta sa avem

Mergi la inceput