Copilasi de Iulie - August 2004 * 68
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
Lio, in afara de breton parca m-ai descris pe mine...
Auzi, si daca faceai toate astea nu mai aveai 52 de ani cand facea Andreea 18 ani...sau cum?!
Indiferent de ce-ai face, de imbatranit tot imbatranesti. Oricat calculezi, tot atata iese...ghinion!
Fruntea sus ca de intinerit nu mai intinerim niciuna!
Si mie mi-a servit Maria chestii din astea, i-am spus ca intotdeauna ea o sa fie ce-a dintai nascuta, primul meu copil si sora cea mare...Oana nu o sa poata niciodata sa fie toate acestea. Oana s-a bosumflat dar Maria s-a luminat la fatza, toate au fost din nou frumoase ...hehehe
kim222 spune:
Mey eu am zis ca voi fi batrana biologic..eu ma simt de 18 ani!Eu cred ca este timp (daca nu cumva lucrezi intr-o corporatie)pentru toate..copii..familie..petreceri..toate sunt la fel de importante!
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Lio, in afara de breton parca m-ai descris pe mine... |
ma, io n-am facut referire la persoanele de fata (desi daca se mai regasesc mamici in descrierea mea, inclusiv in ce priveste bretonul bidinea, le felicit, sincer), eu aminteam doar un tipar de femeie mama, sotie, persoana sociala, carierista, multitasking, si ziceam asta fara aer tendentios, parol, chiar dimpotriva, cu admiratie si profunda invidie
si nu, timpul nu e pierdut, presupun acum, dupa ce m-am perpelit toata seara de ieri, noaptea si azi, uite ca dupa ce mi-am descarcat sufletul aici mi-a picat fisa ca poate am fost doar un pic manipulata de Danu, fara rele intentii, poate chiar neintentionat, desigur ...poate avea si el un moment mai filosofic aseara, vb lu taicasu: "stai sa iei acu "motamo" tot ce zice el la 6 ani jumate???"
si, merci
noapce buna
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia ... ca eu peste saptamana sa ma dau femeie de cariera care are timp de toate, de sala, de cosmetizari, de moda, de iesit seara cu "fetele" la o bauta(asa cum aud cunostintele mele ca ies, si-s mamici si ele), de gadilat orgoliul sotului, o femeie mereu trendy si fresh, cu zambetul mereu montat pe figura si bretonul mereu apretat ca bidineaua aia autentica din par de porc, mereu mirosind a parfum fin si cu un machiaj perfect, poate atunci era mai ok... |
Lia, fata, esti de belea !! Partea cu bretonul ca bidineaua chiar a fost super tare !! Io acusi am 42 de ani, nici nu vreau sa calculez citi ani oi avea la majoratul gizmoului, ca ma depresez instantaneu ... brei, noi sa fim sanatosi, restul sint mai putin importante, le facem atit cit putem !! Sa stii ca io tot te astept cu pozele alea, lasa supararile, apreteaza-ti bretonul si apasa butonul aparatului de pozat !
Pupici multi si o de la mine !
Ah, si daca-ti spun cum se poarta Andreiushu cu mine dupa cite fac, o satz vina sa plingi ...
Olivia, multumesc de intrebare , facem bine, atit cit se poate ... ma bucur ca sintem sanatosi ! Miine este ziua mamei mele si abia asteptam sa petrecem partea a doua, ca prima a fost duminica dimineata !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
polux spune:
Mey ce pune-ti voi degetul pe rana. Eu nu vreau sa socotesc cati ani voi avea la majoratul Adelutei...ca pot iesi la pensie aici. Si doare tare ca asta e si motivul ptr care sotul a renuntat demult la ideea de bebe 2.
Important este ca nu-i simt..anii. Deci hai capul sus...
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
alice2004 spune:
Liliana, !!
Si ca sa uit de cei j de ani din buletin si pentru ca Roxi m-a stirnit cu rochitele Evei, iote ce am gasit,
de data asta pentru oamenii mari
https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Rochite#5587001193617484786.
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
buna dimineata!
Lia, sa stii ca si Patrick a avut din astea (pentru ca el era mai mare cand s-a nascut Eva a zis mai de mult asa ceva). si are dreptate pentru ca desi toti facem eforturi sa tratam copiii egal instinctiv il protejam pe cel mai mic si ii spunem celui mare "ai putina grija, el/ea e mai mic/a". dar numai cu discutii de rezolva lucrurile astea, in timp. uite ce a spus Cristal mi-a dat si mie o super idee... niciodata cel mic nu o sa fie fratele cel mare .
Alice vai ce frumoasa rochita!
Robi sanatate multa, sa treaca tusea si evaluarea cu bine!
Cori lma mamei tale.. ai rezolvat cu surpriza de ziua ei?
o zi frumoasa tuturor!
corianai spune:
neata!
Si noi avem discutii din cele descrise e voi, tot famelionu extins ma acuza ca am rasfatat-o pe Eva si din cauza mea se poarta ca un copil de 4 ani... asa o fi ce sa zic, dar la cate belele am avut cu ea in ultimii doi ani jumate normal ca m-am concentrat puternic pe ea. Pe Mara nici macar la lectii nu am ajutat-o si sunt convinsa ca i-am facut un serviciu, e foarte independenta si cu picioarele pe pamant. Eva cred ca se va maturiza si ea odata, eu nu ma simt vinovata cu nimic ca i-am acordat poate exagerat de multa atentie in detrimentul altora, in conditiile date.
Rox multam de intrebare, in final am comandat la restaurant, am platit direct in cont aseara numai ca banii se transfera in 1-3 zile. Le-am trimis pe mail confirmarea bancii mele, cred ca au inteles situatia si isi dau seama ca nu intentionez sa le trag teapa cu masa de ziua mamei, mai ales ca le-am dat si adresa alor mei sa le livreze maine acasa.
o zi frumoasa va doresc
cristalina spune:
Ura tinerete!
Stiti ce am observat?! Ca apreciezi altfel piticii (cu bune si cu rele) atunci cand esti mai copt...Poate si de la ideea ca altii nu mai poti face, realizezi ca a trecut vremea, nu stiu...Dar ma vad pe mine in comparatie cu mamici mult mai tinere...alta "savoir-vivre"!
Aaaa...si din cauza ca ai avut timp sa faci de toate inainte de a avea copiii, stai mai linistit acasa sa stergi vome si kk de bebe...
Imi aduc aminte de seful meu, Dumnezeu sa-l odihneasca (membru al academiei romane, om serios care pretindea maxim de seriozitate de la toata lumea). Eram insarcinata cu Mariuca si m-a trimis sa fac nu stiu ce ...Ei bine, l-am refuzat politicos, a ramas socat. Cu maxim de seriozitate i-am explicat ca "dom' profesor, eu am alta prioritate acum!" si mi-am scos mandra burta-n fata
(Drept e ca de atunci nu mi-a mai cerut niciodata nimic nimic!)
Eu cred ca instinctiv il protejezi pe cel mic, ca deh, e mic...N-ai cum altfel, daca l-ai trata pe cel mare ca pe un bebelus nu ar fi normal...Si de acolo vin cu ideile astea. Noroc ca le trece
Corina, la multi ani inca o data mamei tale. Cred ca daca le-ai trimis copie nu mai e o problema.
Alice, se fac si pe masura mea rochii din alea?!...hehehe
Gata, ca avem treaba. Ioana, Mitzura, s-a dat start la competitia de proiecte!
Dorsilia spune:
hello
multam mult, m-am mai linistit, poate sa fie si cum ziceti, au fost multe situatiile in care i-am zis lui Danu sa aiba grija ca o face chiftea daca sare pe ea sau o impinge de perete in fuga prin casa, de multe ori asa s-a si produs cate un mic accident in care ea, buburuza mica s-a ales mai sifonata, mai ales ca ea incearca sa tina pasul cu el la toate, inclusiv la lupte libere pe covor...probabil ca eu si exagerez, adica mai ales la ce spune Danu, eu plec urechea, pt ca dintre ei doi de fapt ea e cea mai stabila psihic totusi, nu am prea avut cum s-o cocolosesc cat pe el, si-a mai vazut si de ale ei jucarii in tarc cat era mica si a adormit singura mult si bine, doar o asezam in patut si ieseam, ma intorceam dupa 20 de minute sa-i pun paturica pe spate, ea se imbraca singura si isi cauta jucariile ca si cand asta ar fi normal, nu asteapta sa-i fac eu toate mura-n gura...el inca asteapta si acu sa-i caut eu maieurile si chilotii si sa i le scot din sertar, sa i le aliniez, doar sa se imbrace, ea si le intoarce si de pe dos pe fata daca se intampla sa fie pe dos. Recunosc ca pe el l-am cocolosit mult mai mult mereu insa pe ea am incercat s-o las sa incerce sa tina pasul cu el la harjoneala, i-am atras insa lui atentia sa aiba grija cu ea ca n-are forta, viteza si nici greutatea lui si poate asta l-a jignit, de multe ori si ea i-a tras cate un picior in burta sau o palma peste ochi, din joaca evident, pt ca ei nu i-am zis "nu da, ma, cu toata forta ce-o ai" in timp ce lui i-am cerut mereu sa-si controleze forta fata de ea...asa ca am decis sa le zic la amandoi de acu de toate ca diferentele dintre ei s-au diminuat mult. Ea acum e doar cu un cap mai scunda decat el, e cam la fel de agila, deci le-am zis sa se joace cu cap ca sa nu se accidenteze ca le tai laptopul
Alice, super rochita, e a ta? o sa apas butonu aparatului si o sa aduc poze noi acusica.cat despre breton, nu mi l-am mai apretat de la 25 de ani, atunci aveam breton "cocos" nu bidinea, acum....nu prea mai am breton, am, freza stil mop:P
aaa, sa stiti, am dat o raita in weekend prin mall si cele mai uratele rochite aici sunt in jur de 50 de ron, dar uratele rau, material banal, croi banal, deci cele de pe site ul ala indicat de Roxana sunt chiar super
ma duc la treburile mele
sa avem cu toti o zi linistita si cum zice Alice, important e sa fim sanatosi