Copilasi de Iulie - August 2004 * 68
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
mani, alice, si Philip e la fel si parca trece prin faze, are perioada cand e un copil super cuminte, apoi intra il ia iar pe NU in brate si nu ne mai putem intelege cu el. asa s-a intamplat si week-endul asta asa ca azi si maine nu are voie tv/wii/dsi. asa ca s-a jucat toata dupa-amiaza afara cu copiii, am citit carti si a jucat niste jocuri educative pe calculator .
si eu cred ca am gresit, cred ca i-am permis prea multe, fara sa introducem boundaries la momentul potrivit. dar cred ca niciodata nu e prea tarziu.
e un copil destept si cu personalitate si e greu sa-l modelezi dupa cum vrem noi. trebuie insa perseverenta.
g_ioana spune:
Neatzadau un capuccino fetelor care semneaza condicutza azi!
Manimultumim pentru sfaturi....io recunosc ca o parte din "problemele" cu cupilu provin din faptul ca eu si tati avem pareri/reactii diferite legate de educarea unui copil
Vivia eu cred ca ai dreptate cu parinti batranisi cu invatarea copilului, sa se descurce singur sa fie cu personalitate puternica....deci eu am facut un calcul cand copilul o sa aiba 18 ani eu o sa am 50 de ani,sper sa mai am neuroni capabili sa ii inteleg comportamentul(cu tot ce-o fi in trend atunci)...cand eu aveam 18 ani mama avea in jur de 40,alta viata
Alice cateodata simte nevoia sa se joace singura,cu lego,cu roboteii,ii asociaza in familii, ii duce la scoala, in excursie....stand in aceiasi camera cu ea nu a mai simtit nevoia sa ma strige din 5 in 5 minute
Ieri incercam sa-i fac un pic de ordine la jucarii si o boscorodeam....la care ea peste vreo 10 minute"daca continui sa fi o mama cicalitoare am sa-ti scot toate programele pentru parinti de la tv!
hai pupicei si o zi buna
szivarvany spune:
Faza cu urlatul e asa: Giulik, marti si miercuri vin fetele. Dar eu vrea AZI si ACUM , pe toateee, sa vina toateee. Aici io iau foc
Insa ieri am explicat mai rapid asa, ca asta e si gata
Apoi mai am o problema: JustinBieber Si intrebarile de genul: va veni la noi, cand vine, cat sta. Si eu i-am zis ca prima data sa invete engleza Dar m-a capiat, daca nu vine TinkerBel, il infiem pe nush care bb mic, acum vine Bieber asta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
corianai spune:
Daria, hehehe problema asta cu dl JB o am si eu dar la mine e X2, penca ambele donsoare is amorezate
kim222 spune:
Ioana consoleaza-te, cand va avea Luca 18 ani eu voi avea 54 !..asa ca stiu eu ce zic cu ...mama batrana..nu vorbesc doar de dragul discutiei!
Alice voi ce mai faceti? Dar doamna Pasarik??
szivarvany spune:
Hey, intre mine si ai mei erau 35 mami, 38 taicamio, dar zau ca n-am avut nicio treaba
Cand Giulik va avea opje, io o sa am 44
g_ioana spune:
Daria,mamaaa ce tinerica vei fi!....credeam ca doar a mea exercita fixatii din astea....noi am avut cu Stephanie din oraselul lenes si mai nou cu fratii gemeni Zack si Cody....cum sa faca ea sa se intalneasca cu ei,in parc, oriunde, sa fie prietenii ei...de vreun an i-au trecut, acum are altele...dimineatza trebuie sa o trezesc fix la 6.50 ca sa vada baietii descurcaretialtfel iese cu bocete...
szivarvany spune:
Corina, deci asculti dublu JB ioi
Ioana, mie nu-mi plac baietii descurcareti deloc. Acum ma uit iar la Nini, dar macar Giulik nu pare la fel de pasionata, ea fiind ocupata cu Bieber
Duminica la chioscul de ziare:
Patrick(generatia de iulie 2004): aveti ceva cu SpiderMan ???
Giulik: dar ceva poster mare cu Justin Bieber ?
Asa ca asteptam Popcorn si Bravo ... Le mai tineti minte ???
roberta04 spune:
Hello! Scuzati absentele, sunt in evaluari toata saptamana, tusesc in continuare,vreau primavara...
Matei e suparat ca toti prietenii lui au deja 7 ani si el nu...
va pup, o saptamana frumoasa!
Dorsilia spune:
hello
si pe mine sa ma scuzati ca Danu mi-a servit ieri seara una bucata: "uneori ma simt singur, abandonat, parasit, pentru ca tu nu ma bagi in seama deloc cateodata, parca nici nu ma vezi, o bagi doar pe Andreea, si pe mine nu, cand o bagi pe ea in seama pe mine nici nu ma vezi, cand ma bagi pe mine in seama esti atenta si la ea intotdeauna..."
nu stiu de unde gelozia asta ca le fac la amandoi in parte de toate, ii spal, hranesc, plimb, ma joc cu ei, ma port identic, le ofer lucruri identice, pupicei, nu exista ca unul e favoritul, never nu s-a pus problema asa si uite ca tot nu e ok se pare
asa ca sunt confuza acum, in conditiile in care eu m-am dedicat in totalitate lor, din toate punctele de vedere, cu tot ce inseamna asta!
p.s eu o sa am 49 de ani cand Danu o sa aiba 18 ani si aproape 52 cand o sa aiba si buburuza 18 ani deci...e numai vina mea ca o sa fiu deja o conopida murata cand copiii mei o sa intre in randu` adultilor, asa cum poate e numai vina mea ca Danu a ajuns sa-mi spuna ca se simte uneori asa cum zice ca se simte, probabil trebuia sa-i fi trimis in cresa sau la bunici in provincie de la 4 luni si sa ne vedem doar in weekenduri, ca eu peste saptamana sa ma dau femeie de cariera care are timp de toate, de sala, de cosmetizari, de moda, de iesit seara cu "fetele" la o bauta(asa cum aud cunostintele mele ca ies, si-s mamici si ele), de gadilat orgoliul sotului, o femeie mereu trendy si fresh, cu zambetul mereu montat pe figura si bretonul mereu apretat ca bidineaua aia autentica din par de porc, mereu mirosind a parfum fin si cu un machiaj perfect, poate atunci era mai ok...
am nevoie sa ma gandesc la toate astea, sa vad cum si ce pot drege...
sa avem o saptamana linistita si incantatoare
acusi e Bunavestire...