Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Doamne, Ana, ce necaz pe voi.
M-am uitat la poze si sunteti atat de frumoase...
Imi pare tare tare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetele!

Ioana (Artu), offf, sanatate multa multa, nu ma pricep la sfaturi in domeniu, dar sper din suflet sa te faci repede bine!

Nana, am uitat sa-ti zic, e super tare scaunul vostru de masina! prea vreau si euuuuuu..

Gabi (Vivela), Alina, Ioana (Artu), Nana, Cris, Mary, multumim de incurajari cu gradi, o sa se adapteze el pana la urma, numai sa gasim locul potrivit..

Cris, pai interviul a decurs neasteptat de bine: a venit educatoarea, l-a luat pe Matei (fara mine) in sala sa vada daca se desprinde usor de mine, daca se arata interesat/curios de ce gaseste acolo, Matei a fost foarte cooperant, nici nu ma asteptam, i-am zis ca-l astept in hol si a plecat fara pb, a stat vreo 20 minute fara mine, s-a comportat exemplar, a facut exact ce trebuia sa faca, impresie super buna, mi-a zis ca e pregatit si putem incepe oricand, ne recomanda cat mai repede.
El insa e atat de timid, cand coboram scarile ne ciocnim cu niste copilasi, si un baietel il opreste pe Matei si-l intreaba, cu vocea puternica si tunatoare: "hei, cum te cheama?", Matei, nu va zic, se inroseste ca racul, se emotioneaza, abia reuseste sa ingaime prenumele si numele (ca asa se prezinta el, ca un om mare, nu stiu de ce..). Baietelul nu intelege ce-a soptit Matei, ma bag eu repede sa-l ajut (de ce nu m-oi abtine, oare, si ma amestec mereu) si zic :"il cheama Matei", la care baietelul il strapunge cu privirea pe iepurele meu speriat si-i spune: "aha, matei e un nume frumos!" Uff, am rasuflat si eu si Matei usurati, el asa s-a emotionat si fastacit, zambea fericit si parca nu-i venea sa creada, zici ca cine stie ce realizare era, ma tot intreba: ce-a zis baietelul? mai mult ca sa-i confirm ca e de bine
Off, nu mi se pare deloc pregatit pt lumea si viata reala, o sa aiba niste socuri la gradinita, copiii sunt cateodata asa de rautaciosi si el e un sensibil, dar asta e, tre sa se obisnuiasca sa traiasca in lumea reala, printre copii, unde nu pre e asa comod cum e acasa..

Despre gradi alte amanunte va scriu pe pm Alina, Gabi, sa nu plictisim fetele cu subiectul asta. Adevarul e ca nicio gradinita pana acum nu mi s-a parut suficient de buna pt baietelul meu cel destept, sensibil, bun..(orice mama ma intelege, cred)..

Va cu drag, mamicute si pitici, sa aveti un weekend bun, cu sanatate si voie buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Intrasem sa va zic ca am cules si parerile unui farmacist, unui generalist si unui urolog si din pacate unul din cele 3 medicamente ei nu il recomanda in alaptat.....

Nu ramane decat sa incerc sa nu il iau ptr moment si sa incerc sa o conving pe Sabina ca Laptele de Vaca e ok. Aici de la 1 an se introduce lapte de vaca.
Marea noastra problema va fi cu suptul de noapte care era mai mult un suzetzit. Nu am cu ce sa il inlocuiesc ptr ca scuipa suzeta cum o simte.
Probabil cu multa rabdare (nu stiu unde sa o mai caut insa) o sa rezolvam.

Nana, i-am aratat farmacistului no-spa-ul si a zis ca nu au asa ceva. Noroc ca am primit o folie de la cineva. Tre sa mai cotrobai bine prin casa ca am avut multe in sarcina insa am mai dat din ele.
Iar scobutil si no-spa injectabil...vise aici.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi mamici,

Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Anamaria, am admirat mandretea de fetita , sa va ajute DD sa va bucurati de ea ! Parca acuma era in burtica si nu stiam cu certitudine daca e baietel sau fetita, si de-aia ati luat caruciorul verde, sa mearga si, si... E super faptul ca exista progres, cat de lent o fi el; si e bine ca exista o speranta de tratament, oricat de departe o fi, e totusi o speranta! Iti urez sa ai multa putere, sa poti merge pana la capatul lumii pentru minunea ta, daca e nevoie .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, Ioana, v-am scris PM

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Multumesc mult fetelor pentru sustinere, pentru cuvintele frumoase pe care le-ati spus. Stiu ca sunteti acolo toate si oricand am nevoie macar de un umar va gasesc. Va citesc din umbra, dar nu intotdeauna. E greu sa citesc despre ce progrese mai fac copilasii vostri, stiind ca a mea nici capul nu si-l tine, desi are 10 luni. Nu-mi vine acum nici sa stau sa povestesc, nici nimic, ca de fiecare data cand ma gandesc ma apuca plansul, si chiar imi doresc sa ies din starea asta si sa gandesc pozitiv, ca cea mica intelege tot (motor e de 1-2 luni, cognitiv corespunde cu varsta ei). Voi va stresati ce lapte e mai bun si mai natural, ma stresam si eu in urma cu cateva luni si cand trebuia sa ii dau un banal paracetamol, acum o indop cu chimicale dar nu ma mai gandesc la asta, ci la faptul ca va fi bine pana la urma.

Partea buna este ca nu are regres, ci progres constant, ca de melc e drept, dar se dezmorteste. Nu vreau sa ma gandesc pana cand... vreau sa ma gandesc ca o voi vedea mare, pe picioarele ei, la casa ei, cu copii, cu catel si purcel.

Incercam tot ce se poate incerca, desi prea multe optiuni nu avem, nici macar faimoasele celule stem cu care se face atata tam-tam si cu care ne-am stresat multe dintre noi. Sper din toata inima sa o putem sustine si creste la nivel neurologic si motor pana va aparea miraculoasa terapie genica/genetica (se fac studii, se pare ca prin 2014 vom avea niste studii clinice la om, deci e mult pana atunci), si atunci cand va aparea sa faca minuni nu doar pentru Miruna, ci pentru toti cei ca ea, ca asa de multi sunt, dar nimeni nimeni nu iti spune nimic de boala asta in timpul sarcinii, si nimeni nu o testeaza decat daca banuiesti ca ai putea fi purtator. Dublutest si tripluTest sunt nimic in comparatie cu cate boli exista si pot sa apara.

Nu vreau sa inchei intr-o nota pesimista. Aveti grija de voi si de puiutii vostri, si ma bucur sa va am alaturi. Pozici cu noi gasiti la semnatura.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Buna!
Eu nu te-am cunoscut de cand am intrat' in acest grup, insa ma rog si eu pt fetita ta sa se insanatoseasca. Ii voi spune sotului sa o pomeneasca la Sfanta Liturghie.
Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa-ti dea putere iar fetitei insanatosire grabnica.
Am vazut pozele, e o scumpica Miruna.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna ziua fetele!!
ARTU, eu in timpul sarcini m-am ales cu o hidronefroza ff urata , am avut niste dureri de imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii, este bine totusi ca nu te doare! Intradevar no-spaul in durerile renale e dzeu dar la mine deja nu isi mai facea efectul asa ca intr-un final au trebuit sa imi monteze o sonda cook in rinichi cu care am stat pana cand am nascut!
Cat despre intarcat este eterna disputa aici , parerea mea: FA ASA CUM SIMTI TU CA ESTE MAI BINE , ATAT PT TINE CAT SI PT SABINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Pfff....tocmai am pierdut ditamai mesajul kilometric,raspunsesem de pe la pag 3.E a treia oara cand mi se intampla saptamana asta.Sa vedem ce imi mai amintesc,zic intai de noi:
Astazi sunt microbista Imi doream de foarte multi ani sa merg si eu la un meci pe stadion,si aseara sotul mi=a facut o surpriza,a luat bilete pentru azi Steaua-Vaslui.El e paralel cu fotbalul,dar eu abia astept
Pe Sebi l-a prins soarele la obrajori in zilele de primavara,ce au trecut,e un dragut cu bujori in obrajori.Eu i-am pus bascaliuta subtire,www.facebook.com/album.php?id=100001466059984&aid=33331#!/photo.php?fbid=157982397593961&set=a.157982120927322.33331.100001466059984&theater" target="_blank">asa,nu de frig,dar parca ii frige cheliuta prea tare cand il las fara.Sa nu i se prajeasca creierasul

Artu sanatate multa,orice decizie/tratament ai lua,sa te faci bine repede si fara mari batai de cap/dureri!
Sorana nu esti off-topic,mie imi place mult cand povestiti si de copilasii mai mari.
Parca ma vad pe mine cand povestesti de Matei,de asemenea am fost un copil timid care se inrosea si balbaia.In general parca generatia noastra era mai retrasa.Cand eram cls 1 nici nu indrazneam sa-i salutam pe cei de la cls 5-8..acum...Eheee,s-au schimbat vremurile bre.....
Anamaria ai o fetita frumusica foc cu ochisori sclipitori,care sigur iti dau putere sa mergi mai departe.Doamne ajuta progresele pe care le face sa fie din ce in ce mai mari!
nana am vazut si eu pozicile si am laudat-o pe frumoasa Adelina de nenumarate ori,dar smecherasul de Sebi s-a invatat sa-mi inchida pc-ul si nu am reusit niciodata sa trimit mesajul
Scaunul nu l-am vazut,cred k trebuie sa te loghezi,dar sigur e super,la banii astia....Sa-l foloseasca cu placere Adelina
Taty_anasunt de acord,si pe mine ma ranesc vorbele gen:LP e otravitor
V-a trecut bubita de la gingie?
Ioanact la multi ani sotului si sanatate fetelor!
Maribell felicitari pentru caruciorul roz!
Lena multumim ca ne tii la curent,credeam ca nu mai vrea sa vb cu noi
Alesicoo incearca niste ardei umpluti cu smantana

Atat imi amintesc,fug sa-mi pregatesc lozincile

Cristina,mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Cris, distractie maxima pe stadion , sper sa nu ramai fara voce:)))

Mergi la inceput