Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss prin cate ai trecut
bine ca acum esti bine
si tu si bebicii
si da
am plans si eu
cred ca si eu as fi facut la fel
in dimineata operatioei tale am fost treaza
de la 5 la 8 si numa la tine m-am gandit
mi te imaginam in spital

ei dar acum?
e frumos sentimentul de mama?
cum ti se pare?

si de ce l-ai trimis pe tati dupa batista?
sunt cu mucisori deja?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Buna dimineata,

Nu am mai apucat sa citesc nimic din urma,dar tin pumnii mamicilor care urmeaza sa nasca si felicitari celor care s-au intalnit cu bebelushii!!

Noi ieri am ajuns acasa, dupa cum zicea si Cami, si ne acomodam. Cel putin incercam...Pe zi a fost totul ok, mancare, caca, somn...dar noaptea...of, noaptea n-am reusit sa inchidem un ochi. Pe la 6 am adormit toti 3.

E posibil sa aiba colici asa de devreme??? Ca sunt terminata, a plans azi noapte in reprize, agitat, dadea din manutze si picioare...nici nu stiam ce sa-i mai facem... i-am dat 20 picaturi Espumisan in lapte muls si Baby Calm si intr-un final am adormit.

Alta minune e ca la sanul stang, aproape de axila am un fel de galma, o umflatura mica, iar zona din jurul ei si un pic catre mamelon doaree rau...Sa fie vreun canal infundat?? Sa ma mulg? Comprese calde?

Vaaa roog ajutati-ma daca aveti idee cu ce ma confrunt...

O duminica frumoasa!!!

38s3z

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

cu plansul, asa sunt unii bebei, mai agitati..se adapteaza si ei la mediul extern..asa a fost si vlad al meu , a plans de cand am venit cu el din maternitate..toata noaptea ma plimbam prin camera cu el in brate si nimic nu-l linistea, nici macar produsele de colici..al meu asa a fost pana pe la un an, decic lar nici o legatura cu colicile..privind inapoi, as vrea sa-ti dau un sfat si sper sa va ajute..nu dispera, nu te impacienta, nu te agita..incearca sa fiti cat puteti de calmi si sa-i transmiteti din calmul vostru si lui poate totusi a fost doar un episod si se face cuminte
cu galma, ai grija daca se inroseste locul si apaer febra/frisoanele e inceput de mastita care e periculoasa..galma o masezi usor la dus sub apa calda si pui pe bebe sa traga sau mulgi tu masand usor..ar trebui sa treaca in cateva zile

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ziua 2- chin.dc maaeam in pat era relativ ok,dc madadeamjos,eraca si cum nu m-amdat jos niciodata,durerea era aceasi.dar la 3 ore treb mers labebici.sio faceam,cu toate putrile mele stranse intr-un pumn.ram rabla salonului.ammers la ei deci,la 12,si la 3.dupa la 2h, ammers lapansat,ametlile rau asa mari,ca amleinat in anticamera,m-a puspe pat acolo, numai palme nu amluatapoi a treb sa ma urc pe masa gineco ptr panat..am facut-o si pe asta.dar la masa bebici seara de ora 6, nu m-am dus.nu mai puteam efectiv,as ca ma fost la 9,iar la 12 nici una din slaon nu ne-am dus.dardormind vreo 2 ore dupa lsin,mi-am revenit nitl,maialespsihologic- de,primisesmiar calmant,mai als caacum avam voie- avand is lohii
-si m-am gandit,catrebsa mamisc mai mult,sa madua jos din pat,de atatea ori pana bubui de durere,ptr ca altfel nu-mi revin.si amfacut-onoaptea.
-ziua 3, eram mult mai fresh.am mers pe scari la bebici, fara sa mai iau liftul,am coborat scari.ni se spune apoi, ca azi neonatoloaga decide care bebici unt ok de plecat acasa, cu acordul ei mrgem la gineceolog sa vdem ce spune si el. bine,si dc noi vrem sa plecam acasa..la mine 3 fete ale salaonului vroiau sa plece,eu nici nu ma gandism la asta, ptr ca cu 1 zi urma,eram rabla salonului.si na,belea, ca bebicii mei au primit acordul,si cand m-a intrebat neonato dc vreau sa plec, am ridicat mana tiptil.iarasi uimire,ce mamica curajoasapai zic, eu,acu i-am facut, nu treb sa-i si cresc? nu puteam fetelor sa zic altceva..nu am putut..cu taote ca ,ulterior mi-am dat seama ca as fi putut sa mai stau 2 zile, s-ami revin.dar exaltarea a fost prea mare
- deci, din salon de 4, eu am plecat acasa, oprata miercuri-xternata vineri.repede suna sotul, sa aducabagajle-el era in fata spitalului, trimit pe o prietena acasa sa le aduca,nasii sa aduca hainele, eu sa vb cu neonato-sa-i faca eco lu asta mica-problema cu colonul ,acte ptr externare..alergam pe scari de exaltare de la 11 la 5.30 amajuns acasa.la iesire spital eram asa slabita si palida, ca ma tinea sotul cu o mana ,eu de pereti.cand nu vrut sa-mi faca poza- de teama sa nu lesin,pe holul de la fertilizare in vitro- am izbucnit in plans, eu acolo vroiam poza si basta,pe jos- pe gresie- dar acolo

37 SA viitoare mami de 2 buburuze: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

AMR 1 noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Spiridusha, cand am citit ca era agitat si dadea din manute si picioruse, m-am gandit, oare n-ar fi bine daca l-ai pune intr-un saculet de dormit, sau infasat? Nu ma pricep, ca n-am experienta, dar am citit ca uneori si din cauza manutelor cu care se lovesc se sperie si se agita si mai tare...

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss
da ai plecat f repede
ca la nasterile naturale
acum esti mai ok?
apuci sa te odihnesti cand dorm ei?
asta conteaza cel mai mult
sa dormi si tu
ca ai doi
nu unul
si au nevoie de o mama puternicaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Doamne Viss......plang de juma de ora de cand am citit primul tau mesaj.Ai o capacitate extraordinara sa-ti exprimi simtirile si sa ne transpui si pe noi cititorii tai in pielea ta...
Ma bucur din inima ca aceasta calatorie s-a terminat cu un final fericit,un final in care ai in brate doi puisori ai tai pt care ai luptat atat de mult.Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere pt tine sa te refaci cat mai repede....

Jos palaria pt tot ce ai facut pana acum si pt taria de care dai dovada!!Eu abia astept poze cu gazele tale mici!!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Fetele cu experienta sau fara intrebam si eu capitolul trecut:la inceput este nevoie sa iau din start batista sugarului sau si pompita din aia care tragi cu gura de mucisori??

Intelesesem ca batista este destul de agresiva pt un bebe mic si ca in timp duce la formarea de polipi...Acum eu le-as lua pe amandoua sa stiu o treaba,dar ma interesa parerea voastra sa stiu ce folosesc la inceput...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- nu am timp s achimb semnatura,peste 5 min. dam laptle, avm programla 3 ore,uneori la 2,5.
- prima noapte horor. a nu s-a cacat din 5 mese nici un scaun,amandpi eramcu ei in brate, cheauni,rupti de oboseala, de dureri eu,nu dormau decat 15 minute dupa mas,a si apoi iar..am adormit de la 5.30-7 ,ca la9. plecamla scos capte fire resorbabile. in tai amluat 3 biscuiti si niste apa plata,mi s-a aprut superb sa maplimb cu masina 30min si sa mananc asemenea festin in liniste.dar ce noapte..
- apoi, a 2-azi cand au dormit legate 3 ore intre mese, am zis ca e vis.pe rand, atipimcate 30 min-1h eu si laur, intre mese.
- baiatul e cuminte, mananca,doarme ,in patut bebe,nu-l arde,nu-lpisca. dc nu-i dau sa manance la 3 ore, intarzii cu sora-sa plange.e mortal, iti vine sa-l mananci, de cumintel ce e.
- fata- e altfel.vrea in brate, nu leganat, dar tinuta la caldura operatiei mele, a uterului. se frichineste din cauza scaunelor rare.ti se rupe sufletul.neonatoloaga, ca am trecut pe la ea dupa fire, a zis sa pun 1 minut plic ceai musetel,in apa in care pun lapte praf.asa ca ieri a facut scaun spontan,apoi dupa ceai.
- da, nu pot respira deloc.respira pe gura, si greu.
-pe ea am mai fraierit-o sa doarma in patul nostru de la 5-7,cand se frchineste,o frec pe burta, si adormim aman-trei, sa mai dormim si noi..
- primele zile greu,le dadeam de mancare,uitam de babetica. se udau ,ii schimbam,nu le place sa-i dezbraci, nici sa-i imbraci. nici la baie, nici la masaj, or fi prea mici? nu aveau decat 3 zile ieri..

37 SA viitoare mami de 2 buburuze: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

AMR 1 noapte

Mergi la inceput

Astazi am fost la biserica si preotul m-a sfatuit sa ma impartasesc cat mai des in acest post..asta mi-o zisese si preotul de la Sf Nectarie...Problema mea este cu postul si lactatele..caci daca nu mananc carne nu am probleme...

Mi-a zis sa tin post macar trei zile inainte de impartasanie sau daca chiar nu pot o zi...As vrea sa reusesc sa renunt si la lactate..,dar 3 zile nu stiu daca reusesc...

M-am gandit sa va spun si voua..celor care inca nu ati nascut..

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

viss felicitari din tot sufletul
m a apucat plansul cand am citit ce ai scris, parca ma vad pe mine a doua zi de la ceza cand am urcat la ei sa i vad si mi curgeau lacrimile de fericire, nu mi venea sa cred ca cele doua mogaldete sunt ale mele

noi si acum avem program ca la spital, mancam la 2.5-3 ore, dorm in patutul lor, ziua ii pun in scoici
papam LM, rar LP
pupici si sanatate multa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput