Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va multumesc pt complimentele la adresa juniorului!!! va spuneam ca ma topeste cum ma cauta cu privirea si cand ii vorbesc rade/zambeste asa dulceeee!!!

simo, ce baieti frumosi ai!!!

mada, andreea voi ce mai faceti???

si acum sa ma laud nitel... a doua noapte cu acelasi program: o singura trezire!!!! am baiat mare ce mai!! si am ajuns si noi la 4100 gr la 3 saptamani!!! a tras tare sa recupereze juniorul meu !! in 10-11 zile a luat app 600 gr...

pisuc, eu am un palmolive dus gel....nici nu m am gandit la asta.

azi sper sa ajung sa vad un restaurant pt botez!!

am fugit la micul dejun....am o foameeeeeeeeeee.... oare cat mai tine perioada asta??? ca acusi am o luna de cand am nascut si nu imi mai revin la un program de masa normal...

sa aveti o duminica minunata!!!

hai ailed!!!!

de iony ce mai stim???? nu mai pun majorete ca sper ca e cu puiuta in brate acum!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna dimineata,

Nu am mai apucat sa citesc nimic din urma,dar tin pumnii mamicilor care urmeaza sa nasca si felicitari celor care s-au intalnit cu bebelushii!!

Noi ieri am ajuns acasa, dupa cum zicea si Cami, si ne acomodam. Cel putin incercam...Pe zi a fost totul ok, mancare, caca, somn...dar noaptea...of, noaptea n-am reusit sa inchidem un ochi. Pe la 6 am adormit toti 3.

E posibil sa aiba colici asa de devreme??? Ca sunt terminata, a plans azi noapte in reprize, agitat, dadea din manutze si picioare...nici nu stiam ce sa-i mai facem... i-am dat 20 picaturi Espumisan in lapte muls si Baby Calm si intr-un final am adormit.

Alta minune e ca la sanul stang, aproape de axila am un fel de galma, o umflatura mica, iar zona din jurul ei si un pic catre mamelon doaree rau...Sa fie vreun canal infundat?? Sa ma mulg? Comprese calde?

Vaaa roog ajutati-ma daca aveti idee cu ce ma confrunt...

O duminica frumoasa!!!

38s3z

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SPIRIDUSHA

DA COLICII POT APARE ATAT DE REPEDE
la noi asa au aparut
culca pe bebe pe burtica ta
tu stand pe spate
si sa iti auda inimioara
macar sa se linisteasca
e f ok pt ei
care pana acu au stat doar in burtica

despre san
credc ca comprese cu apa recew
nu calda
nu stiu sigur
nu am avut

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 23 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am 8 pagini de recuperat din urma, dar nu stiu daca am timp. Azi avem tura cu bicicletele cu familiile in afara orasului. Eu o sa merg cu masina, dar tati si Ana vor fi sportivi.

Diseara voi avea nevoie de 1h sa recuperez ce nu am citit si sa raspund.

Vreau sa va spun doar ca de 3 zile, de cand a venit primavara ma simt mult mai bine, nu mai imi este rau, nu mai am starile alea de oboseala si de lipsa de putere. Nu mai am dureri la burtica si ieri am stat mai toata ziua in picioare, facand treaba. It's good to be me again. Cateodtata ma simt captiva intr-un corp neputincios.

Va pup si o zi minunata sa aveti!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

spiridusha....incearca sa pui bebele mai mult la sanul cu pb ca sa il goleasca....asa se duce galma.....sau cum ai spus tu....muls si cu un usor masaj. offf doamne cata teorie stiu.....si tot incapabila am fost :(((
eu stu ca, colicile apar dupa 2-3 sapt.....si asta se observa dupa o sapt de ex....cu plans excesiv.....cu strangeri de burtica....nu orice plans inseamna colici...asa se exprima si ei la stres, oboseala....se adapteaza la mediul exterior..

lalely, intrebai de bibe....eu nu am cumparat dinainte sa nasc pt ca am mers pe ideea de alaptat....dar nu a fost sa fie :(((( apoi am cumparat 2 bibe avent de 260 ml de la 1 luna + , bb avea 2 sapt....cand am ajuns sa ii dau la bb sa pape cu ele curgeau prea tare....si am fost si am cumparat varianta 125 ml, o luni...pe care le-am folosit fix o saptamana pt ca acum le prefera pe cele 1+ si pt ca, cele de 125 ml sunt prea mici sa fac 120 apa+formula ...asa ca le folosim la ceiuc...
deci sfatul meu e sa astepti pana dupa ce nasti....poate nu ai nevoie...sau poate ai nevoie dupa 1-2 luni si atunci cumper varianta mare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna dimineata
Pisuc, am primit mesajul de la tine. Scuze, pe primul nu il vazusem inainte. Luni dimineata iti trimit cu Cargus pliculetul. Si eu folosesc Dove. La prima nastere ma spalam la inceput fara dus gel si doar in zonele mai sensibile dadeam cu sapun sau gel de dus. Dar de data asta nu o sa mai fac asa. O sa folosesc de la inceput gelul de dus ca sa se obisnuiasca de la inceput cu mirosul meu.
Lavi ce ma bucur ca ai nopti usoare deja. E dulce tare Lucas si chiar iti seamana bine.
Danielle si Spiridusha, bine ati ajuns acasa. Acomodare usoara si refacere rapida va doresc. Spiridusha eu nu am avut canale infundate dar din ce imi amintesc ca au povestit fetele pe forum trebuie comprese calde, muls sau pus des la sanul respectiv bebe si plus masat sanul dinspre corpul tau inspre mamelon cu miscari circulare. Parca asa am retinut. sa treaca repede.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

giulia e sigur fetita bebele?? sau tot asa...inca nu stii exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- hai cadorm amandoi inpatul nostru,tati aplecat dupabatista bebelusului.nu mai am timp sa corectez greselile de ortografie,bine?
- deci miercuri operatia- cezariana.cu rahi-epidurala- amfost mufata la cateter ulterior,cu calmante la 2h.uterul meu mare, a fost o problema, nu se contracta dupa, nu se eliminau lohii, risc septicemie,asa ca dr avenit de 4 ori,asistentele de alte ori,si-mi apasau burta, uterul cu mainile,coatele,sa declanseze contractiile.iar eu eram rupta in 14.am facut tensiune mare pe durere,dar lucrurile s-au rezolvat, au venit si lohiile si uterul a inceput sa coboare.
-ziua 2,ceva mai bine,dar nu vroiau sa-mi bage calmante,ca iar se relaxeaza uterul.pana la urma,iar tensiune mare,pumni in pereti,plansete,concluzia- calmante.usor mai bine,dar datul jos din pat era un chin,insa la 12 treb sa mergem la bebici.tinandu-ma de pereti,am ajuns,palida,in genunchi aproape.cand am intrat si i-am vauzt amandoi in acelasi patut,imbracati in nite costumase,m-a bufnit un bocet fetelor, de ma tineam cu o mana pe uter,si una pe inima,ca nu aveam aer.erau copii meierau asa frumosi,si ireali de vii.erau in ei toate sperantele si trairile mele din ultimii 3 ani,toate mamicile erau cu ochii la mine,si asisitente ma certau ca le fac rau. dar nu-i lusasem in brate inca, eram pe scaunel in fata patutului lor,si nimeni nu-mi putea lua cdreptul acelor 5 minute de hohot de plans,in care viata mea de dinainte se stergea cu buretele,si lasa loc celei de-acum. treb sa vars toate temerile, nesiguranta, off-urile..a fost sublim

37 SA viitoare mami de 2 buburuze: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

AMR 1 noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele!
Am intrat repede sa vad daca avem vesti de la Yoni. Vad ca nu inca. Dar eu cred ca s-a intamplat marele eveniment totusi. Sa vedem cand poate sa ne dea un semn

Scrish, sa stii ca eu te inteleg perfect. Eu tare mult as fi vrut sa pot sa stau cu bebele acasa doar noi 3. Sigur ne-am fi descurcat si ne-am fi acomodat repede. Si eu sunt f independenta si nu-mi place deloc sa mi se spuna ce sa fac. Sper ca socrii mei, mai ales soacra sa se abtina, desi... ma cam indoiesc. Ea si acum ma intreaba daca mi-am platit facturile , de parca nu platesc facturi de ani de zile... Sper sa treaca repede cele maxim 2 luni pana se intoarce sotul in tara si ne ducem la noi acasa...

Yasmi, multam de raspuns. Eu intrebam de bibe.

Lalely am vb pt pompa. Multam.

Cami, tu cum esti in dimineata asta? Te-au mailasat durerile de aseara? Si eu am avut o noapte dificila, dar nu m-a durut burta ci toate celelalte, inclusiv un rinichi . M-am trezit din ora in ora pana pe la 4, la un moment dat am mai luat un no-spa... Mai luasem vreo 2 pe timpul zilei.

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss, cat de frumos . Asa ma bucur pt tine si atat de mult imi doresc sa ajung si eu la momentul cand o sa bocesc in fata bebelusului meu, ca sigur asa va fi. Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti!
Dar batista bebelusului? Va trebuie deja? Sau o iei preventiv?

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput