Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Nimic de la Yoni!!! O sun acum...sa vedem ce si cum!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Am tot incercat sa o sun de la 10 si nu vrea...cred, ca este de la semnal!!! Mai incerc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare,fete dragi!!!! am reaparut si noi....fericiti,plini de entuziazm si zel...si...obositi...ieri am iesit din clnica si ne-am petrecut impreuna prima zi si noapte...incercam sa ne cunoastem mai bine si sa ne acomodam....
nu am citit nimic din urma ,dar am vazut la titlu ca iony nu a nascut inca...sper sa fie totul minunat si la ea

pupacesc toate noile maici si multumesc din suflet tuturor pt galerie...

acum cu intrebari.....
incercam sa facem tatoiele astea care au devenit urise sa hraneasca puiutul si nu prea reusesc...cred ca am canalele infundate...
ce trucuri stiti pt a ajuta?? eu tot am pus puiutul la san,dar acum pt ca pieptul e prea plin nu mai poate apuca si mi-a facut si rana(ca este o papaciosa)...am incercat si cu pompe si tot fara rezultat...sani mei sta sa sara in aer....acum dau formula puiutului.

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Gata, am dat de Yoni !!!

Are dureri foarte mari, este abia la dilatatie 2 si contractii la 3-4 min! Nu i-au facut nimic doctorii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc, stiu de treaba cu cursul de puericultura, s-a interesat si sotul de la inceput al meu vrea sa stea o luna acasa, e drept ca nici nu are sef cui sa raporteze, e propriul lui sef cum ar veni mi-a zis ca pe el nu il muta nimic de langa bebe si ca o sa lucreze mai mult de acasa, cel putin la inceput...si uite asa m-am pricopsit cu un birou in living, eu care nici nu vroiam sa aud de birou in casa dar sunt si fericita si linistita vazand cat de mult vrea sa se implice si cat de inimos e cat despre ai mei ce sa mai zic...o sa avem o discutie inainte si sper sa fim ok

alina, ne-om descurca noi pana la urma si cu parinti, si cu soacre, si cu bebei, si cu toata lumea, n-avem incotro

viss felicitari pentru intoarcerea acasa, imi imaginez toate emotiile pe care le-ai avut in spital si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! acum, asa cum zicea si cami, ai grija multa de tine

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

HAI IONY

Salut burtici si bebici. Am ajuns si eu acasa, ca am fost la impartasit si era o aglomeratie la biserica de numai , numai. A iesit lumea ca este soare si frumos.
Felicitari Medeea sa iti traiasca junioara sa fie sanatoasa papacioasa si necolicoasa.
vad ca eu am cam ramas singura cu 3 kinderi care inca nu a nascut.
Am niste emotii pentru maine de nu mai pot.
danielle cum este cu 3 copii? ca inca nu imi pot inchipui!

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s
AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Stefi fa foarte mult masaj cu un prosop inmuiat in apa calda sau stai tu sub dus si fa masaj cu un prosop aspru de sus in jos si de la stanga la dreapta cu ambele maini. Dar mainile sa fioe in sensuri diferite. Si pune si poimpita la san ca te ajuta la desfundat canalele.

Noroc de tine ca mi-am adus aminte ca am uitat sa pun pompita in bagaj.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Va multumesc mult de sfaturi, si eu zic ca se adapteaza la mediu, mai sunt si durerile...chiar stateam aseara si ma intrebam daca chiar o sa fiu in stare sa fac asta.. sarcina a fost un vis, a fost parfum pe langa ce traim acum...sper sa fie bine pana la urma...trebuie sa fie

Galma ma sperie si ma doare rau ca e chiar la subrat una, si a mai aparut una un pic mai jos, mi-e asa frica...pe sot il mai trimit sa ia una alta, cand suntem amandoi mai facem cu randul la Cristi dar acum e la shopping si nu reusesc sa ma mulg, ca e Cristi in brate...in patut abia sta..zici ca ma pandeste, adoarme si cum dau sa-l pun in pat, pac se trezeste si plange.

Greu, greu...dar incerc sa fiu zen, stiu ca are nevoie de toata rabdarea si dragostea mea... si bine ca am sotul cu mine, implicat pana-n gat! ma gandeam cu groaza cum se descurca femeile singure...

Daaar sa fim optimisti...totul va fi bine,timpul va zbura!!

Aseara era soacra-mea crispata de ce nu o chem pe mama la mine sa ma ajute...cu ce doamne iarta-ma sa ma ajute? mama e extrem de panicoasa si in situatia de aseara, cu urlete, plans, dormit 2 ore, maica-mea ar fi fost o bomba cu ceas Oricum nu am eu o relatie asa apropiata cu mama, asa ca nu mi-ar fi ok sa-mi fie toata ziua pe cap.

Yasmi, cu foamea ma resimt si eu, as manca orice oricand, numai ca nu prea ma lasa piticul...numai din 2-3 inghitituri imi termin mesele..

Viss, sublim sentimentul trait de tine si foarte frumos povestit!! Ma bucur enorm pt tine!! Sa fiti fericiti!!

Heey Stefy, bine ai revenit, felicitari pt pitica...sutienul de alaptat cumparat de mine inainte sa nasc e o gluma pe langa tzatzele mele care mai au un pic si matura pe jos... aceeasi problema si eu...si mi-am luat rezerve serioase de ceai pt lactatie...mmmdaaa

Cam atat, vad ca a adormit, incerc sa-l vrajesc cu patutul, poate sta acolo sa ma mulg si eu...

pup fetele...

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele cu experienta sau fara intrebam si eu capitolul trecut:la inceput este nevoie sa iau din start batista sugarului sau si pompita din aia care tragi cu gura de mucisori??

Intelesesem ca batista este destul de agresiva pt un bebe mic si ca in timp duce la formarea de polipi...Acum eu le-as lua pe amandoua sa stiu o treaba,dar ma interesa parerea voastra sa stiu ce folosesc la inceput...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

eu nu am folosit niciodata batista bebelusului. am avut o pompita cu care o curatam in nasuc, si asta numai cand vedeam eu ca ar avea ceva , nu in fiecare zi. Era o pompita albastra, cred ca de la Nuby f buna. dar a pierdut-o Bryanna si acum i-am luat de la Vibrocil pompita cu furtun de care trag eu. si am fost multumita si de asta, insa cealalta era mult mai buna.
O cumparasem din Carrefour pe cea albastra si am zis ca ma duc sa mai caut.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Astazi am fost la biserica si preotul m-a sfatuit sa ma impartasesc cat mai des in acest post..asta mi-o zisese si preotul de la Sf Nectarie...Problema mea este cu postul si lactatele..caci daca nu mananc carne nu am probleme...

Mi-a zis sa tin post macar trei zile inainte de impartasanie sau daca chiar nu pot o zi...As vrea sa reusesc sa renunt si la lactate..,dar 3 zile nu stiu daca reusesc...

M-am gandit sa va spun si voua..celor care inca nu ati nascut..

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

foarte bine ca ne-ai spus. voi incerca sa tin si eu post 3 zile ca vreau sa ma impartasesc. sper sa reusesc.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput