Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

azaz, si eu m-am trezit cu o chestie la gura exact inainte sa nasc...nu stiu daca era herpes. medicul m-a rugat sa nu folosesc nimic altceva in afara de...pasta de dinti.

in alta ordine de idei, mai are cineva frisoane si / sau transpiratii abundente noaptea?

eu am facut iar fleasca salteaua iar frisoanele sunt atat de puternice ca nu reusesc sa-mi tin maxilarul inchis de tare ce-mi clantane dintii.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Ina.click Eu am avut 2 zile frisoane exact cum spui tu. Eram cu pulover, pilota si sotul ma tinea in brate ca eu efectiv muream de frig si imi clantaneau dintii. De transpirat in fiecare noapte, dimineata sunt fleasca. Cica se mai elimina apa din corp.

Stefy Bine ai venit acasa! Eu mi-am desfundat canalele cu pompa manuala de la Avent. O mai zic odata e super super buna (ar tb sa-mi dea astia de la Avent comision la cata reclama le fac )

Viss se schimba inainte pt ca:
- asa bebe e linistit si nu-l deranjeaza nimic
- de obicei adoarme dupa papa si nu mai poti sa-l schimbi.

Pe buric stergi mai intai cu spirt si apoi dai cu pudra baneocin. Asta dupa ce cade buricul. Pana cade doar spirt. La noi e vintecat 90% . Asa mi-a recomandat pediatrul.
Inainte de batista pui ser sa-i inmoi. Dar eu zic ca sunt cam micuti acum pt batista. Lasa-i la o luna macar. Eu ii pun doar ser si se desfunda imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anaxena, cred ca ma paste si pe mine aceeasi situatie bomba de azi e ca mama mea a inceput sa citeasca mama si copilul....ca a uitat cum a fost cu mine si tb sa fie pregatita pt primele zile nah poftim!! pai mama si copilul citesc eu care n-am mai facut baie nici unui bebe si care chiar nu stiu practic cum se cresc...n-am incotro, ma mentalizez ca o sa am parte de cateva momente delicate...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Legat de somn. Puiul meu doarme cate 3 ore odata, iar noaptea cate 4-5 ore, de obicei il trezesc eu sa pape. Din fericire nu avem probleme noaptea . In prima noapte s-as trezit din ora in ora cred ..eram si noi mai stangaci ce sa zic

Mergi la inceput

Si o galerie inainte sa inchid laptopul:

Hai Iony!! Hai cu dilatatia sa vina bebica!
Hai Delia!! Maine sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Daca i dai formula pana una alta incearca sa ii dai lapte pre care este special in ajutarea alaptatului. Formula normala da dependenta si de asta nici nu se mai chinuie sa suga bb la san, pt ca formula este mai dulce decat laptele matern. Sfatul meu este sa insisti si nu cumva sa dai cu apa rece pentru ca opreste lactatia.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor, bune sfaturile cu gelul de dus, m-am lamurit ca asta se poate din oricare (Anaxena, vorba ta, daca merge cu Alien, atunci merge cu orice!!!)
Mamicilor, sunteti extraordinare, ar trebui sa-mi iau notite dupa tot ce povestiti, mi-e ca o sa uit, dar sper sa ma descurc si asa...
Cris, si mama imi spune ca are mari emotii ca a uitat de cand eram eu mica ... deci tot eu voi fi sefa... Dar mama ta a cumparat cartea? asta e chiar haios!
Succes Iony (sper totusi ca a nascut pana acum, in Romania iti facea de 5 ori cezariana...), Delia si Azaz!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Multumesc de galerie. Acum ma duc sa pun ultimele lucruri in bagaj, sa fac un dus si la nani cu mine ( daca pot) ca la pranz nu am reusit sa dorm.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor,am intrat in panicaaaa!am inceput sa pierd din dop cred,imi curge ceva maro gelatinos....oare cat timp au zis fetele ca ar mai fi pana la nastere dupa ce incepe sa iasa dopul?am contractii nedureroase,mi e foarte intarita burta...oare sa l sun pe doctor sa l intreb?

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Lauriciu, sunt sigura ca iti vor raspunde fetele care au nascut, dar din cate retin eu povestile, am inteles ca pot trece si 2 saptamani (deci exact cat mai ai tu).

Cred ca fug si eu catre somnic

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

lalely
sunt convinsa ca vei putea tine post
nu e chiar atat de greu
mai ales daca vrei
noi care ne abtinem
de la dulciuri cat de mult putem ce sa mai zicem?
gandeste-te ca o faci pt bebelusul tau
ca ii multumesti lui Dumnezeu ca ti-a dat o minune in burtica
si atunci vei putea cu siguranta

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 23 ZILE

Cami nu este vorba ca nu pot fizic...ma refer sa nu fac ceva copilului fara lactate..asta era ideea.Din punctul meu de vedere una este sa te abtii de la lactate (care sunt necesare pt bebe) si alta de la dulciuri (de la care practic nu ia mare lucru).Iar daca eu vreau sa ma impartasesc saptamanal..mi se pare cumplit sa stau 3 zile fara lactate..adica daca acum pe ultima suta il influentez negativ???La asta ma gandeam...
Cu carnea nu am probleme..dar calciu??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput