Mar-Apr(180) Hai Ailed, aZaZ! Bravo Iony, Medeea!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- care nu e nascutacare nu va naste in curand- infara de strumph, ca am tot stresat-o cu diverse intr-ale calculatorului..care are timp si chef sa-i trimit niste poze pe mes. cu bebicii,si apoi sa le puna intr-un album nou, ca pe mine nu ma mai lasa calc.sa pun in picasa,cica nu am program..poate lalely, ca am adresa de mes?dc nu, altcineva? azi sau maine..
-antonia mersi de sfaturi,folositoare.inafara de supozitoare cu glicerina si pliculet ceai muiat in apa in care pun laptele praf,ptr caca,mai am pot face ceva? oricum am inteles ca si laptele praf constipa mult..acum nu a mai facut nici baiatul de vreo 3 mese..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Viss
..daca nu ai trimis azi poze la nimeni,eu maine stau pe mess..in weekend nu prea intru stau mai mult cu sotul..Asa ca daca vrei mi le trimiti si maine le pun la tine in album!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

care dintre voi stie daca a treia cezariana seface pe baza de semnatura? Ca in situatia mea nu prea imi convine sa imi asum riscul 100%, ramanand insarcinata cu ligatura de trompe. Practic nu este numai vina mea.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 38+ s

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

merci pisuc,citesc si eu acum pe net un pic despre asta si mai astept pareri...dar asa m am speriat si nu mai am 2 saptamani,mai am 7,9 ziledar n am schimbat semnatura caci in 20,22 am termenul

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Lauriciu..eu cred ca daca te apuca contractiile ar trebui sa suni medicul.Pana una alta nu cred ca tb sa te panichezi..ai vazut si aici atatea exemple care au pierdut dopul cu mult inainte sa nasca...Vezi tu daca se agraveaza treaba..

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

care dintre voi stie daca a treia cezariana seface pe baza de semnatura? Ca in situatia mea nu prea imi convine sa imi asum riscul 100%, ramanand insarcinata cu ligatura de trompe. Practic nu este numai vina mea.

AMR 1 ZI

Azaz..toate operatiile se fac pe baza de semnatura,nu???Adica eu si operatia care o am,o am pe baza de semnatura!!Cred ca si acum va fi la fel...Sau tu te referi la altceva??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

ma refer la faptul ca trebuie sa imi asum raspunderea pentru a treia cezariana. In cazul in care se intampla ceva medicul nu este tras la raspundere. Cred ca am fost destul de explicita. Am emotii pentru maine.

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetele...am tot incercat sa o sun pe Yoni...cand nu are semnal, cand imi respinge. Deci, nu poate vorbii. Nu m-a anuntat absolut nimic pana acum!

Revinnnn!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

lalely
sunt asa stresata,ca mai am cateva lucrusoare de asezat pe aici care le puteam face ieri...dar asa se intampla cand esti delasator

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici si mamici !

Am trecut sa va salut si sa vad ce se mai stie de Iony si vad ca nimic nou sper ca deja e nascuta si nu se mai chinuie atata saracuta

Eu sunt cam obosita ca de vreo 3 nopti dorm rau tare , plus ca dupa amiaza nu am mai dormit deloc ieri si azi si ma resimt, si de vreo 3 zile am tot arsuri la stomac ca si noaptea ma trezesc sa iau Rennie sa pot dormi orice mananc , ma arde

Am vazut pozici cu bebelusha stefyei, e toata leita taticului ei sa va traiasca Stefy si sa fie sanatoasa ,sa va aduca mereu numai bucurii imi pare rau de problema cu sanii

Mai citesc din urma si revin daca mai am ceva de spus , daca nu ma duc sa trancan la mine in pat , poate poate dorm si eu ceva , numar oitele si o sa visez frumos

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc nu si-a luat cartea...o citeste pe cea dupa care m-a crescut pe mine tare nu? :)))

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput