Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 8
IuliaCospy spune:
Bun venit noilor mamicute
Saricini usoare, fetelor #351;i bebici sanatosi si la termen.
Many multuemsc mult pentru gandurile bune!
Sarah 
Ma rog la DD sa iti dea putere!
Fetelor, eu sunt varza cu moralul. Am facut analizele de sange si a rezultat ca nu am anticorpi la varicela, dar nici n-am facut boala. Trebuie sa mai repet peste 2-3 saptamani, dupa ce trce perioada de incubatie, sa vedem daca se modifica ceva. Doctorul nu m-a incurajat prea mult, iar mama a pus paie peste foc si l-a si atatat. Nu-mi ramne decat sa ma
la DD sa nu iau boala.
Va rog sa nu ma dati disparuta, dar prefer sa stau mai retrasa deocamdata, caci nu vreau sa va impovarez cu problemele mele. Aveti grija de voi!
Iulia, mami de
Sara Andreea si
6+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
abramburika spune:
iulia -
sa fie bine!!
Fata ta merge la gradi? Hai ca nu o sa se intample nimic!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
many_bani spune:
Iulia cu toate avem probleme, mai mici, mai mari si cred ca trecem mai usor peste daca ne descarcam. Hai nu sta supi, vino aici si mai spune ce te framanta.
Si eu sunt cu moralul cam la pamant. Motive serioase nu prea am, dar lipsa semnelor de sarcina ma termina si mi se pare ca asa mult mai este pana pe 23.03 cand merg la echo.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+
Multumesc Doamne
ruxulic spune:
Buna ziua dragi mamici, ma primiti si pe mine printre voi? Se pare ca in noiembrie voi deveni mamica pt a 2-a oara. Sunt putin nelinistita pt ca in noiembrie trecut am pierdut o sarcina; acum ma rog la Doamne-Doamne si fie ok bebelinul meu. Miecuri merg la doctor...speram sa fie totul ok. Si ca sa ma treceti si pe mine pe listuta va dau datele: UM 6 feb, DPN 13 noiembrie, data nasterii 12.09.1980.
Mai am un baietel acasa, tudor, nascut pe 23.07.2007 care abia asteapta un "flatiol" sau o "sulioala"...el vrea si una si alta de fapt, sa vedem ce va fi.
va pup
rux
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxulic el vrea si una si alta de fapt, sa vedem ce va fi. va pup rux |
Gemeni!
Bine ai venit si sarcina usoara!!
Hormonii si primavara vad ca ne joaca feste, fiecare are in spate o poveste trista, griji, preocupari. Fruntea sus, o sa fie bine!!

many - daca nu ai simptome nu inseamna ca nu e bine, ci ca esti norocoasa
Deea_comsa spune:
Buna fetelor....am ajuns si eu acasa de la servici k tres a ma apuc sa fac mancare k ajunge si iuby.....
Bun venit noilor gravidute....Sarah imi pare tare rau....sper sa treci repede peste asta:(...
29.03.1987
Dr.Vaso..maternitatea inca nu stiu
va pup si va doresc o zi frumoasa
[/url]="http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]"]bebelushul meu:*[/url]
ruxulic spune:
Multumesc frumos Abramburika,
ti-am citit povestea trista si nu pot sa zic decat ca imi pare nespus de rau si nimeni nu ar trebui sa treaca prin ce ai trecut tu. Capul sus si mult optimism iti doresc si tie, si mie si la toate mamicile in devenire. Sa ne auzim cu vesti bune!
va pup
rux
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxulic Multumesc frumos Abramburika, ti-am citit povestea trista si nu pot sa zic decat ca imi pare nespus de rau si nimeni nu ar trebui sa treaca prin ce ai trecut tu. Capul sus si mult optimism iti doresc si tie, si mie si la toate mamicile in devenire. Sa ne auzim cu vesti bune! va pup rux |
bine ai venit

si eu am pierdut o sarcina in noiemb 10 sapt
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+5
abramburika spune:
rux -
Eu mi-am propus sa fiu pozitiva, trebuie sa fie bine. Sigur voi mai avea momente de cadere si preocupari si ma voi plange aici, dar sper sa fie rare si trecatoare. TREBUIE SA FIE BINE!! Sa stii ca functioneaza "terapia" asta pozitiva prin auto-sugestie.