Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 9
ruxulic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
bine ai venit ![]() si eu am pierdut o sarcina in noiemb 10 sapt Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +5 |
ralu_t spune:
iulia chiar m-am gandit la tine in we si la analiza de anticorpi. vezi ca la povestea de la semnatura mea, la ultima pagina de comentarii e o fata, gaia.nevia care are si ea in josul pag un link catre un subiect "nu renunta, informeaza-te". nu mai stiu daca ea sau alta fata care a postat acolo, a facut varicela la 10 saptamani. riscul de infectare pentru fat era de 4%. a facut amnio si totul a fost ok, copilul perfect sanatos. iar prima reactie a medicului "avort". noroc ca nu a mers pe mana lui. ma gandesc ca in cel mai rau caz, daca faci boala, o sa ai 9 saptamani.riscuri sunt, dar n-or fi de 50% daca la 10 sapt sunt de 4%..stiu ca e greu sa stai linistita insa exista inclusiv sansa sa nu faci boala deloc.
abramburika am citit si eu povestea voastra...cuvintele sunt de prisos
. din nefericire nimic nu poate garanta un copil sanatos, niciun test. multa putere va doresc si ca experienta sarcinii asteia sa mai atenueze din durerea si neputinta prin care ati trecut. 
rux bine ai venit!
sarcina usoara si la termen!
fetelor vreau si eu pe PM parola pt userul comun. data mea de nastere e 07.11.1979
lavi si mani multumesc pt rasp. referitor la pb cu sangele din urina. am fost la dr. si cica nu e nicio pb, cantitatea e infima, a zis ca nici nu trebuie sa repet analiza.
si vestea cea buna pe ziua de azi e ca am vazut embrionasul la eco si o inimioara care palpaia. m-au apucat lacrimile instantaneu. Sa speram ca ajungem la final. 
vestea cea proasta e ca mi-a zis ca nu-l mai pot lua in brate pe fi-miu (15kg). asta va fi imposibil. hai sa zicem ca nu-l voi mai cara km asa cum obisnuiam ( e super puturos) insa eu trebuie sa-l iau in brate pt multe activitati, de la suitul in scaunul de masa/masina, bagatul in cada, pusul pe wc..cum doamne iarta-ma deloc?!?
ce fac? imi iau femeie sa imi ridice copilul?
si nici nu prea pricep de ce. mai ales fiindca e un sport cu care organismul meu e f obisnuit, ce ar fi riscant acum, cand burta nici macar nu exista?...vai saracul de el...azi o sa ii zic de bebe. fara multe detalii si ca va depinde de el (bebelusul din buritca) daca isi doreste sa traiasca si sa se nasca si sa faca parte din fam. noastra, noi nu putem face prea multe..decat sa-l asteptam cu drag.( asta in eventualitatea in care va merge rau). oricum nu mai am chef sa ma scund de el. a fost tare greu si in astea 2 saptamani.
ralu-
de bebe albastru si
5+
i believe in miracles...povestea noastra 
abramburika spune:
ralu -
.
Mi-a scapat, de ce nu il mai poti lua in brate? Ai vreo problema cu sarcina?
Aceeasi problema o am si eu atunci (cu luatul in brate) ... 16 kg si ... da' deocamdata nu mi-a zis nimeni nimic de asta.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
lavi02 spune:
Si eu cand am fost gravi cu a 2-a n-am mai luat-o in brate pe prima care avea in jur de 3 ani. Pur si simplu nu e bine sa ridici greutati cand esti gravi, 15 kg e totusi greutate mare.
Eu i-am explicat ca sunt gravida si nu mai am voie sa o iau in brate decat daca sunt asezata, nu sa o ridic. Cand ii faceam baie il chemam pe sot la sfarsit sa o scoata din cada, samd. Am evitat sa o iau in brate de frica sa nu pierd sarcina.
Iulia, bafta multa, daca nu ai anticorpi inseamna ca nu ai facut varicela.
abramburika spune:
EU nu as vrea sa ii spun inca nimic de sarcina fetei, avand in vedere experienta noastra. Cel putin nu acum, prefer sa o fac dupa amnio, cand voi sti exact si ce e samburelul si daca e bine sau nu. Sau macar cand o incepe sa se vada burtica.
A suferit si ea mult acum, am pregatit-o intens pt. fratior si de fapt nu-i ... in fine. Nici eu nu o car constant in brate, dar pt. una-alta prin casa, cum spunea ralu, da.
ralu_t spune:
ambramburika n-am nicio problema. cica e riscant pt sarcina. oricum, medicul meu nu da prea multe explicatii. "nu-l mai ridici si gata". spanac. sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la termen ca ma tem ca nu voi putea tine cont de asta.
ralu-
de bebe albastru si
5+
i believe in miracles...povestea noastra 
Deea_comsa spune:
Mi-am facut curaj si am citit si eu povestea ta...nici nu am cuvinte....insa ma rog ca bebele acesta sa fie sanatos, sa se nasca la termen si sa va umple casa de fericire k meritati, k ati trecut prin multe:*
[/url[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]"]bebelushul meu:*[/url]
many_bani spune:
Nici eu nu l-am mai luat pe Vlad in barte de la embriotransfer. Incercam sa stam cat mai mult cu tati, care ii schimba scutecul si spala funduletzul, iar daca nu este acasa pun pe covor un scutec absorbant, aduc un lighean cu apa si in spal asa, ii face baitza seara, iar daca nu este el acasa sa-l urce in scaunul de masa il iau la mine in brate si ii dau papa in brate, nu prea se omoara el dupa scaunul de masa. Vlad nu are decat 11,800 kg. dar tot nu este recomandat sa-l iau in brate, urmarea ar putea fi avort spontan. Cand se agata de picioarele mele sa-l iau in brate, ma asez cu el pe covor si ne harjonim, ne jucam si uita ca vroia in brate.
Ralu ai pm
Bun venit Ruxulic 
Am mai scris mesajul asta, logata cu userul comun
sper sa nu apara
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+
Multumesc Doamne
abramburika spune:
deea -
merci.
Eu nu ma mai gandesc la ce e bine, ce e rau ... o sa fie bine si gata!! Altfel o iau razna. O sa fac tot ce e omeneste posibil si ce imi recomanda medicii. Si daca pana acum nu am primit nici o contraindicatie, e bine. Punct!
rania_s spune:
Fetelor si mie mia zis azi sa nu ridic greutati.sunt la prima sarcina!eu cred ca prin asta vor sa ne zica sa avem grija cu greutatile caci chiar deloc sa nu va luati copilasii in brate e prea de tot
Pe mine pe 29 martie ma chemat sa-i auzim inimioara,pana atunci stau si numar zilele dar asta e!
voi ce faceti,cum va simtiti?
O seara placuta10.01.1986
5+

sanatos
+5