Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
vreau sa va felicit pe toate,sarcini usoare,bebei sanatosi si la termen
Si vreau sa o licit in special pe Petro ,te imbratisam si suntem alaturi de tine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
rania_s spune:
many bani eu sunt de acord!
...da eu care ziceam ca nu am nici o greata vad ca de azi incepe tot tacamul la mine...asta e...isi face simtita prezenta!
5+
emilyjeuly spune:
multumesc, many! primit PM!
eu sunt de acord cu ziua si luna nasterii: 22.02.
si cu dr. si maternitatea (daca totul va fi bine): dr. Rahimian, maternitatea Regina Maria
eu in continuare nu am simtome sesizabile
Emily 5+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
lavi02 spune:
ralu_t in timpul sarcinii o gramada de analize pot fi modificate, printre care si sumarul de urina. Eu zic sa nu fi panicata si sa astepti sa vezi parerea dr. Hematiile arata o sangerare, cumva ai nisip la rinichi? Sau cumva ai avut o cat de mica sangerare vaginala in perioada cand ai luat proba?
abramburika spune:
Am dus fata la gradi, trag un pic cu ochiul pe forum si apoi la calcat ...
anca - multumesc din suflet!!
lia - da, din punct de vedere medical, fizic sunt ok pt. o noua sarcina. Am nascut natural, fara nici o complicatie. Problema e psihicul ... si e usor de inteles de ce. E o bucurie imensa, trebuie sa o privim asa, insa preocuparea si frica sunt mari. Si sarcina trecuta a fost perfecta si s-a terminat rau. Deci, cu toate asigurarile medicale ca e ok, imposibil sa fiu 100% senina. Eu am sa fac tot posibilul sa fiu pozitva pt. ca 8 luni cu ganduri negre ar fi o tortura. Deci, ma mai las si pe mana lui D-zeu. Cum nu mi-am putut explica de ce a fost asa la G., nu imi pot explica nici de ce am ramas atat de repede insarcinata ... si am sa o iau ca pe un semn de la D-zeu, deci, va fi bine!!
Eu am greturi, nu am vomitat, da' am un mare nod in gat. Somnolenta si dureri de sani (nu mereu).
Preferinte de sex chiar nu am ... vreu un bb sanatos tun!! Doar daca ar fi sa o multumesc pe SIlvia, as dori o fetita, ea asta vrea. Dupa tragedia cu G., cand ii explicam noi ca a devenit ingeras langa D-zeu, draga de ea, se ducea la icoana din dormitor si il intreba de ce l-a luat pe G. Si dupa aia, sa ii dea o surioara mica, cu suzeta, care plange. Deci, ca sa o fac si pe ea sa participe pe deplin la bucuria noastra, da, mi-as dori o fetita.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Am dus fata la gradi, trag un pic cu ochiul pe forum si apoi la calcat ... anca - multumesc din suflet!! lia - da, din punct de vedere medical, fizic sunt ok pt. o noua sarcina. Am nascut natural, fara nici o complicatie. Problema e psihicul ... si e usor de inteles de ce. E o bucurie imensa, trebuie sa o privim asa, insa preocuparea si frica sunt mari. Si sarcina trecuta a fost perfecta si s-a terminat rau. Deci, cu toate asigurarile medicale ca e ok, imposibil sa fiu 100% senina. Eu am sa fac tot posibilul sa fiu pozitva pt. ca 8 luni cu ganduri negre ar fi o tortura. Deci, ma mai las si pe mana lui D-zeu. Cum nu mi-am putut explica de ce a fost asa la G., nu imi pot explica nici de ce am ramas atat de repede insarcinata ... si am sa o iau ca pe un semn de la D-zeu, deci, va fi bine!! Eu am greturi, nu am vomitat, da' am un mare nod in gat. Somnolenta si dureri de sani (nu mereu). Preferinte de sex chiar nu am ... vreu un bb sanatos tun!! Doar daca ar fi sa o multumesc pe SIlvia, as dori o fetita, ea asta vrea. Dupa tragedia cu G., cand ii explicam noi ca a devenit ingeras langa D-zeu, draga de ea, se ducea la icoana din dormitor si il intreba de ce l-a luat pe G. Si dupa aia, sa ii dea o surioara mica, cu suzeta, care plange. Deci, ca sa o fac si pe ea sa participe pe deplin la bucuria noastra, da, mi-as dori o fetita. Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
m-ai omorat cu ce face silvia
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
Lia73 spune:
eu tot nu=mi explic
cum pana mea nu au vazut la eco????
bebelinul meu scump
+5
Lia73 spune:
se fac o groaza de masuratori
dublu test, triplu test. ti-a facut si amniocenteza
nu ma duce capul cum de nu au vazut
bebelinul meu scump
+5
abramburika spune:
lia -
Eu nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales in cazul nostru ca suntem mai sensibile acum, la inceput de sarcina. Nu trebuie nimeni sa faca comparatii cu ce ni s-a intamplat noua, sa se puna in pielea noastra. Nu vreau. Eu am fost acel caz la 30.000 de cazuri si gata. Ghinion. D-zeu a vrut asa cu noi, nu trebuie sa se intample la nimeni.
Insa, documentandu-ma intens despre boala lui G., am aflat ca sunt mii si mii de boli genetice rare, nedepistabile in sarcina. Nu stiu de ce. Asa e medicina asta, daca ar avea raspunsuri la toate bolile existente, nimeni nu ar mai suferi de nimic. DIn pacate nu e asa ... medical, nu se poate explica de ce s-a produs acea mutatie in ADN-ul copilului, inca din faza de conceptie. Deci, eu toata sarcina l-am avut asa in burtica, el se dezvolta normal, era intreg, la eco aparea ca are toate organele etc. La eco insa nu se poate descoperi daca si functioneaza bine aceste organe, daca sunt ok ca si functionalitate. Nu numai in boala asta, ci in general.
Iar amniocenteza (si poate aici mai luminez si pe alte persone care poate nu stiu, cum eram si eu) depisteaza bolile genetice cele mai comune (sindrom Down, autism etc.). Cele rare, cum era si sindromul Charge, nu.
La inceput am fost si eu suparata cu toata lumea ... medici, tot. Insa, citind si informandu-ma, mi-am dat seama ca nu era nimeni vinovat. Am facut ecografii la medici diversi, in Ro, in Italia, deci nu e vreun medic incompetent sau vreun ecograf neperformant. Asa e boala asta cruda, nu se poate prevedea cu nici o analiza, eco in sarcina. E greu de acceptat, da' asta e!!
M-am descarcat si eu putin, nu vreau sa va intristez. Deci, va rog sa ganditi pozitiv si sa aveti o sarcina senina, sa va bucurati de ea.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika lia - Eu nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales in cazul nostru ca suntem mai sensibile acum, la inceput de sarcina. Nu trebuie nimeni sa faca comparatii cu ce ni s-a intamplat noua, sa se puna in pielea noastra. Nu vreau. Eu am fost acel caz la 30.000 de cazuri si gata. Ghinion. D-zeu a vrut asa cu noi, nu trebuie sa se intample la nimeni. Insa, documentandu-ma intens despre boala lui G., am aflat ca sunt mii si mii de boli genetice rare, nedepistabile in sarcina. Nu stiu de ce. Asa e medicina asta, daca ar avea raspunsuri la toate bolile existente, nimeni nu ar mai suferi de nimic. DIn pacate nu e asa ... medical, nu se poate explica de ce s-a produs acea mutatie in ADN-ul copilului, inca din faza de conceptie. Deci, eu toata sarcina l-am avut asa in burtica, el se dezvolta normal, era intreg, la eco aparea ca are toate organele etc. La eco insa nu se poate descoperi daca si functioneaza bine aceste organe, daca sunt ok ca si functionalitate. Nu numai in boala asta, ci in general. Iar amniocenteza (si poate aici mai luminez si pe alte persone care poate nu stiu, cum eram si eu) depisteaza bolile genetice cele mai comune (sindrom Down, autism etc.). Cele rare, cum era si sindromul Charge, nu. La inceput am fost si eu suparata cu toata lumea ... medici, tot. Insa, citind si informandu-ma, mi-am dat seama ca nu era nimeni vinovat. Am facut ecografii la medici diversi, in Ro, in Italia, deci nu e vreun medic incompetent sau vreun ecograf neperformant. Asa e boala asta cruda, nu se poate prevedea cu nici o analiza, eco in sarcina. E greu de acceptat, da' asta e!! M-am descarcat si eu putin, nu vreau sa va intristez. Deci, va rog sa ganditi pozitiv si sa aveti o sarcina senina, sa va bucurati de ea. Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE PRUNCI SI DE NOI!
bebelinul meu scump
+5