Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Hello,

m-am intors de la medic...sunt happppyyyyy...bebe este ok, s-a vazut saculetul si un punctisor negru. Sunt sigura ca va fi totul ok, sper din tot sufletul. In afara de utrogestan nu mi-a dat nimic sa iau. Mi-am dat intalnire cu medicul peste 2 saptamani. Faza draguta este ca peste 2 sapt voi merge la control impreuna cu fina mea care are un avans de 4 sapt de sarcina fata de mine. O sa ploua cu bebelusi in gasca noastra.
Apropos de simptome de gravida....nimik fantastic. Nu am greturi, nu am pofte si cel mai important nu ma deranjeaza mirosuri. Cand eram gravida cu Tudor nu suportaM mirosuri de niciun fel. Ce am observat...nu pot sa pap niciun fel de carne; asa a fost si data trecuta.

va pup pe toate,

rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

...si pe mine ma chemat sa-i auzim inimioara doar pe 29martie,atunci as avea cam 8 sapt.de la ultima menstruatie.
Am mai fost luni,bebe e acolo dar inca e prea mic bebe sa aiba activitate cardiaca...deci pana pe 29 stau pe ace
Ma rog la Dumnezeu ca toate burticile sa fie bine si sa fie toti bebei sanatosi!
Fetelor mi se tot infunda nasucul seara doar cand ma pun la somn e groaznic ceva leacuri babesti nu aveti ca stiu ca nu-i voie sa folosesc altceva,apa de mare am cumparat nici un efect minunat doar 10 minute apoi din nou...
la toate

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Se pare ca eu sunt singura care se lupta cau niste greturi iesite din comun??ufffff...

intreba cineva mai devreme daca exista vreo legatura intre greturi si sarcina ok...din pacate (nu vreau sa dezamagesc) din proprie experienta pot spune ca nu...adica??am avut o sarcina oprita din evolutie la 7 sapt si depistata la 10 - timp in care ma confruntam cu greturi zilnice....dr mi-a explicat ca simptomele sunt date de prezenta sacului nu de embrion....

speram sa fie ok...si la mine la 5 sapt si 4 zile s-a vazut doar sacul la eco...insa stiu si de ce...am avut ovulatie intarziata cu o sapt, adica la 21 zile...si sarcina trecuta cu Erik a fost la fel..la eco arata cu o sapt mai mic fata de calculele cu UM si se pare ca faza se repeta...Si acum CM trebuia sa vina sambata si testul s-a pozitivat la 4 zile de intarziere....in schimb la prima mea sarcina - cea oprita din evolutie, a fost ovulatie la termen - la 14 zile si testul s-a pozitivat cu 3 zile inainte de data cand trebuia sa vina CM....ehee...experiente

eu merg la dr pe 28 martie...sper sa fie ok...ar trebui sa avem 9 sapt atunci dar practic va arata doar de 8...asta e...mergem inainte,,,

nu mi-ati spus daca i s-a prescris vreuneia dintre voi metoclopramid sau altceva pt greata...eu sunt terminata...tot timpul am un nod in gat(de voma)...

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lozi spune:

rania_s pt desfundarea cailor nazale este bun ceaiul de cimbru - inhalatii cu aburul produs de ceaiul fierbinte. Dar tb sa verifici cu medicul daca e ok pt bebe.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ralu, despre Ilinca Gussi este vorba, sincera sa fiu eu nu stiu sigur daca este la Municipal, nu m-am interesat direct, ce am auzit de la fetele care merg mai departe cu dansa. Cert este ca imi place tare mult de ea, si daca nu mai rezist pana sapt. viitoare cand vine Ron-el cred ca ma programez la MNL la ea la echo. Ce imi place la ea este faptul ca este comunicativa si iti interpreteaza si rezultatele, ceea ce cealalta dr. nu face.

Bun venit proaspetelor gravidute.

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Ramonzca79 referitor la greturi stiu foarte sigur ca nu este indicat metroclopramidul in sarcina!
Pentru a lupta cu ele se recomanda saratele, stixuri, biscuiti sarati ( dar atentie cu retentia de apa din cauza sarii).
De asemenea eu am trecut peste ele cu apa minerala. Imi facea foarte bine.
Eu acum nu prea am niciun simptom de sarcina in afara de oboseala si somnolenta.
Am avut cateva zile greturi dar nu cine stie ce!
Ma bucur ca am reusit sa-mi fac cont si sa intru sa vorbesc cu voi.
de vreo 3 ani citesc postarile de pe diverse forumuri.
Si la sarcina anterioara ( am un bebe de 2 ani) am citit toate postarile de la Odiseea de aprilie mai 2009 dar n-am intrat sa scriu.
Acum mi-am facut curaj.
Pana sa raman acum gravida citeam la aspirante optimiste >20 ani.
M-ajuta foarte mult sa citesc despre femei care se afla in aceeasi situatie cu mine, au aceleasi nelinisti si sperante si-si pun aceleasi intrebari.
la toate gravidutele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetele am ajuns si eu de la servici si ma pregatesc s amerg la doctorul de familie...
Si eu ma simt bine, fara greturi doar k sunt fosrte obosita si mananc intr-una, nu am pofta de ceva anume dar tot timpul rontai cate ceva:))...sper sa nu ma ingras prea tare
Va pup si ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ramonzca - io-s cu greturile ... sa zicem suportabile. Sau le fac sa fie suportabile, suport orice numai sa fie bine. Am un nod in gat permanent, nu numai daca mananc sau ma gandesc la mancare. Nu am luat nimic, deocamdata suport. Nu stiu de medicamentul ala.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Multumesc mult lozi,,,daca vad ca continu asa am sa vb cu doctorul sa vedem ce putem rezolva....ceai am sa o pun pe mama sa-mi trimita din ro ca aici nu stiu unde pot gasi!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lozi spune:

Cu placere rania_s Sper sa te ajute. EU stiu ca ceaiul de cimbru e ok sa-l bei si in sarcina deci nu vad probleme in a face inhalatii cu aburul produs de ceai dar mai bine verifica cu un medic, daca poti.

Am ambele rezultate la beta hCG - la 6+:
1. luni, 14 martie - 52091.14
2. miercuri, 16 martie - 70355.54
crestere la 48h cu ~35%
In intervalul de referinta oferit de laborator as fi ok: 1 -10 sapt: 201.64 - >225000 mUI/mL dar din ce am mai citit pe net si din ce spuneti si voi, mi se pare cam mare valoarea pt 6+ saptamani. Iar gemeni nu cred ca am caci nu stiu sa existe istoric in familia mea sau a sotului cu gemeni.

Astept feed-back de la medic.

Of, o fi bine?!
Pe de o parte ma gandesc ca e bine ca a crescut totusi dar daca e doar sacul gestational care creste si nu e indicativ pt cresterea sau chiar existenta unui embrion, oare ce relevanta are aceasta analiza? Caci, pana la urma, ma intereseaza daca evolueaza embrionul si aditional sacul..

Atatea ganduri si incertitudini..

6+

Mergi la inceput