Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Tot am vrut sa va intreb ce este BETA HCG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna fetelor!

bun venit noilor burticute! sarcina usoara si la termen!
un remediu pentru greata ar fi si ceaiul de ghimbir. sincer nu stiu exact cum se pregateste, dar am auzit tot pe un forum ca taie greata la .
eu in continuare am mare pofta de mancare, imi vine sa rontai tot timpul, de vreo doua zile parca am o senzatie foarte usoara de greata, dar trece repede si cam atat.
ufff mai este asa mult pana pe 28 martie cand merg la eco.

va

Emily 5+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Tot am vrut sa va intreb ce este BETA HCG?

bebelusul meu :*

beta hCG (beta gonadotropina corionica umana)hormon secretat, in principal, de catre placenta in timpul primelor luni de sarcina.
sper ca te-am lamurit

Emily 5+

Mergi la inceput

Ala e un test care ti-l faci la doctor?sau tu acasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Ala e un test care ti-l faci la doctor?sau tu acasa?

bebelusul meu :*

se face la orice clinica care are un laborator, gen: CMU, Medsana, etc. sau cred ca si la spitale (aici nu sunt sigura).
in general acest hormon se vede si in urina, dar cand deja valoare lui depaseste 25mUI, asta insemnand ca apare un test de sarcina pozitiv.

Emily 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

E un examen de sange (deci nu il faci tu acasa, ci la un laborator de analize), iti ia sange si apoi de acolo vede valoarea hormonului asta. Singurul examen pe car eil poti face tu acasa e ala de urina.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Aha...eu nu mi-am facut un test din ala...poate mi l-a scris doctorita in trimiterea pt analizele de saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

deea - nu e obligatoriu, poate nici nu ti l-a prescris. Ala se face de obicei pt. ca e mai "eficient" decat testul de urina, depisteaz amai devreme sarcina decat cel de urina. Sa zicem ca e mai concludent. Dar nu e obligatoriu.

Nici eu nu am facut la nici o sarcina.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Aha, am crezut k trebuie facut neaparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor, ma inscriu si eu in odiseea brumareilor si craciunitelor, am aflat de cateva zile ca voi mai avea un bebe, UM 15.02.2011, data estimata a nasterii ar fi 22.11.2011. Inca nu am fost la medic, probabil voi merge cam dupa 8 saptamani, la primul copil am avut prima vizita la 10 saptamani. Mai am un baietel, Aidan, are 2 ani si doua luni. Nu am simptome prea mari deocamdata,desi am stiut imediat ca sunt insarcinata, chiar si cand mi-au iesit teste negative (pt ca le facusem prea devreme )La Aidan am avut greturi mari pana pe la 20 de saptamani.

Multe imbratisari Abramburikai si Carolei, sunteti niste femei foarte puternici si sunt sigura ca peste 9 luni vom avea toate bebei frumosi si sanatosi!

Numai bine tuturor si sarcini usoare va doresc!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput