Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna seara burtici!
Ce faceti sper ca bine ca eu azi toata ziua as fi dormit de dimineata pana seara si apoi din nou!
...eu as manca numai afumaturi...si apoi lactatebuna combinatie nu?asta e daca asa cere bebe asa-i dam numai sa stea cuminte 9 luni la mama in burtica!
Va doresc o noapte buna....si vise pufoase!!!

Bun venit noilor burtici.sarcina usoara sa aveti si bebei sanatosi!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana ma bucur ca totul este bine si temerile au zburat

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
o zi buna

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

La noi e urat, ploua de rupe si e totul cenusiu ...

Eu am in continuare greturi, dar le inving eu pana la urma .

Ma duc sa rontai ceva pana se trezeste mandra mea sa ne pregatim de gradi.

O zi buna, pe mai tarziu!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor! Buna sa va fie inima si ziua!
Bun venit noilor burtici! Ma bucur nespus cand vad cum creste grupul nostru!
Felicitari pentru samburei, inimioare si toate vestile bune de la dr. Sa dea DD sa fie asa pana la termen!
Fetelor multumesc din nou pentru gandurile bune. Many, n-am rezistat sa stau prea mult departe, asa ca iata-ma.
Eu numar AMR-ul, adica cate zile mai sunt pana rezultatul la testarea de anticoroi pt varicela va fi 100% concludent, in functie de cand se termina potentiala perioada de incubatie. Au trecut deja 2 din cele 3 saptamani, dar parca e din ce in ce mai grea si mai lunga asteptarea. Pana acum e totul bine, ma mananca tot corpul dar cred ca e doar o reactie subconstienta la stres.
Lia, imi place mult rugaciunea de la semnatura ta. Si eu m-am regasit mult mai mult in rugaciune si apropiere de DD zilele astea, si sper din tot sufletul sa faca o minune pt mine si bb din burtica.

Fetelor, eu nu sunt mare fan stiri, dar dezastrul nuclear din Japonia nu mi-a scapat. Dat fiind ca exista riscul sa ajunga si la noi parte din norul radioactiv, nu uitati sa intrebati dr. de ce suplimente se pot lua ca sa se previna eventuale probleme, atat la bb din burtica cat si pt copilasii pe care ii mai aveti. Cand eram noi copii si a fost problema la Cernobil stiu sigur ca toti copiii au luat ceva pe baza de iod sau asa ceva. Cred ca asta era ultimul lucru pentru care sa ne facem griji, dar iata ca nu scapam de ele.

Iulia, mami de Sara Andreea si 7+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna dimi la toate burticile, la mine astazi au inceput greturile dar le combat cu biscuti sarati(sper).voi ce mai faceti?Eu tre sa merg sa fac analizele de sange de urina cele din primul trimestru si ma vait ca nu prea am vene( adica nu se vad) asa am patit mereu si o sa ma chinuie asistentele alea dar nu mai conteaza sper sa fie totul ok.Va pup si sa ne dea Domnul bebelusi sanatosi.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Neata fetelor, am venit si eu la cafea
Constat o treaba foarte ciudata cu greturile. Daca intr-o zi pot manca ceva care simt ca-mi pica extrem de bine, de a doua zi nu mai pot vedea in fata ochilor respectivul aliment muuulte zile. Ieri de ex a vb cineva de castraveti acri. Am dat buzna in casa alor mei (care-s plecati din tara) si am data iama in borcanul de castraveti. Rezultatul: azi numai cand ma gandesc la ei ma apuca . Si asa e cu toate alimentele. Cred ca voi deveni disperata si nemancata. Deja am taiat de pe lista tot ce am mancat in ultima saptamana
ramoncza sa stii ca eu chiar am intrebat ce mai e cu tine, de ce nu mai intri pe la noi...ma bucur ca te-ai intors si ca sunteti ok tu si bebe.
dana felicitari pentru saculet poti sa-mi spui si mie cate magneb6 ti-a dat? eu nu am retinut cand mi-a zis, am si uitat sa intreb a doua oara cand am fost...in concluzie iau 4/zi ca parca asa imi amintesc eu ca am luat la prima sarcina. pe cutie insa scrie ca doza pentru adulti e de 6-8/zi. la tine cum e?
Iulia ne si noi cu tine sa scapati cu bine, fara nicio bubita. mancarimea e sigur autoindusa. Doamne ajuta!
fetelor sa avem o zi buna, fara ganduri negre si numai cu vesti bune

ralu- de bebe albastru si 6+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

bella nici eu nu sunt de acord cu statul. ma rog, or fi spitale si spitale...experienta mea insa nu au fost fericita. mi-am vizitat in schimb prietele care au nascut la privat...nu exista comparatie. eu m-am simtit la stat ca in gara, ca pe camp. aproape nu-mi venea a crede... nu sunt fitzoasa de felul meu, statusem internata si in sarcina, adica stiam la ce sa ma astept...dar au reusit totusi sa ma surprinda e adevarat ca e un efort financiar, la asta ma gandisem si eu, am oscilat pana in ultimul mom intre elias si euroclinic unde ar fi venit dr. doar pt cezariana. si am ales eliasul fiindca toata lumea m-a incurajat ca n-o sa mor cateva zile si banii respectivi mai bine ii folosesc pentru copil. n-am murit, dar m-am intors in pragul depresiei. n-am reusit sa alaptez o sg data macar, copilul era full de mancare, mie imi pocneau sanii..si asistentele de la neonatologie de o proasta crestere ce nu pot descrie...ma vedeau trista ca veneam la alaptat si primeam un copil care dormea dus full de lapte praf si incepusera sa-mi zica: "eu nu stiu doamna la ce va mai deranjati sa veniti, e clar ca ii place laptele de la noi" razand sadic acum da, si mie mi se pare penibil si hilar. atunci, cu durerile cezarienei, ale sanilor si toate conditiile alea infecte, plus revolutia hormonala de dupa nastere... nu stiam cum sa plec mai repede, pe ce carari.la TI am zacut cu cataterul de peridurala in spate (deci nu ma puteam misca) intr-o balta de pipi fiindca mi se desfacuse sonda si desi auzeam asistentele la usa, am tipat o ora intreaga fara sa vina nimeni. Si le auzeam cum radeau si isi povesteau diverse in usa salonului. Dar nu s-a deranjat nimeni decat tarziu. Poate cazusem din pat, poate imi sangera operatia, poate orice...chiar sa nu intereseze pe nimeni? SI in plus toata atitudinea aia umila pe care trebuie sa o ai in fata lor, de la analfabeta care impingea caruciorul pana la asistenta cea violenta care facea toaleta si schimba pansamentele (care mai era si gravida pe deasupra, dar care era o nazista convinsa)doar ca sa se uite un pic la tine. Jesus...eu prin asta nu mai am chef sa trec si de ar fi nevoie sa fac credit la banca.

ralu- de bebe albastru si 5+
i believe in miracles...povestea noastra

vai ralu nu mi-a venit sa cred ce am citit...doamne prince ai putut sa treci.
nici eu nu sunt fitoasa de felul meu dar pt binele meu si al copilului meu eu ma duc la privat. nici nu ma gandesc.

ma intreba cineva de maternitatea sanador. dinc ate am inteles anul asta trb sa ii de-a drumul, acum om vedea daca nu ma duc la medlife 100%.
pe mine ma ingrozeste in primul rand gandul nepasarii, dupa gandul ca o sa nasc in sala cu cine stie cate alte femei(eu vreau sa nasc normal) dupa neseimtirea asistentelor. sincer oricat de bun ar fii dr tau eu sta cu tine pana nasti si dupa ramai cu cotoroantele alea. aaa ca sa nu mai zis ca sotul sta la cheremul aistentelor sa vina la tine si la copil, la fel si fam. in nici un caz. mai ales ca eu vreau sa am insotitor pe toata perioada sederii mele in spital.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Iau si eu , multumesc Lia.

Dupa o noapte super agitata, acum parca sunt calcata de tren, dar am terminat cu masa si mergem in oras sa ne luam incaltari de primavara, ca tot ce am avut in toamna sunt cu 2 nr. mai mici.
Iulia imi pare bine ca ai scos nasucul si esti cu noi
Ralu, eu cunosc o super doctora, care ne monitoriza pe noi la FIV si ii transmitea datele profului. in Israel. Este profi, calma, pozitiva. La mine este prima data cand vin in contact cu ea, pana acum in era in clinica, este de putin timp. Profeseaza in Municipal si are nasteri si la CMU. Stiu de la fetele cu care am facut FIV si merg mai departe cu ea. Clar ca daca nu aveam dr. mergeam pe mana ei. Daca te intereseaza sau vrei sa intrebi de ea cand mergi in vizita, sa-mi spui si iti dau numele.
Dana m-am tot gandit la tine/beta /bebelus. Au mai fost cazuri, chiar aici pe DC, elenada, cand pana in sapt.6 s-a vazut un singur sac iar pe la 8-9 sapt. surpriza erau doi, unul in spatele celuilalt si si-au dat seama dupa activitatea cardiaca, acum are o pereche. Spun asta ptr. ca totusi beta a fost mare ptr. z13.
O zi faina va urez, ne "auzim" pe seara

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Neata fetele

Arleza am vazut ca avem acceasi data a ultimei menstre 12. 02..deci bebicii nostrii se vor naste in acceasi zi sau la dif foarte mica
da am o intrebare tu cum ti-ai calculat 5 sapt? ca mi-e imi ies 4 sapt

fetelor eu inca nu am nici o greata nimic(doamne ajuta nici sa nu am) dar am o mica dilema...daca ieri aveam sanii ca implantati cu silicon, azi s-au mai imuiat si parca nu mai sunt nici atat de durerosi. sa imi fac probleme de ceva?
oricum stau cu morcovu ca abia sapt viitoare pe joi m-a chemat dr la eco.
aaa si sa nu uit seara mai am usoare dureri de burta da sunt de scurta durata.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4

Mergi la inceput