Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Ma inscriu si eu la odiseea voastra cu timiditate pt ca data trecuta din nefericire am pierdut sarcina, dar de data asta ne rugam la Doamane Doamne si la Sf. Nectarie sa fim sanatosi si ne nastem la termen.Numele meu este Andreea sunt din Pitesti si UM 12.02.2011, IAR DNP:19.11.2011.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Eu am fost ieri la medic si mi s-a spus ca e bine ( da Doamne sa fie asa in continuare) si am primit AREFAM (200 mg) 2 pe zi, (cine mai ia asa ceva?) no-spa tot 2 pe zi si Femibion 1 doar 1 pe zi.
Voi ce simptome mai aveti ca eu am doar o sensibilitate mai mare la nivelul sanilor de fapt la nivelul aureolelor si mai ales a sfarcurilor si balonare, dar atat nu greturi nu nimic;bine poate e si devreme dar eu vreau sa apara de stiu ca vomit toata ziua numai sa fie bine bebele meu.Va pup si sa speram ca timpul va trece ca vantul pana in iarna cand ne vom tine in brate bebelusii.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Ma inscriu si eu la odiseea voastra cu timiditate pt ca data trecuta din nefericire am pierdut sarcina, dar de data asta ne rugam la Doamane Doamne si la Sf. Nectarie sa fim sanatosi si ne nastem la termen.Numele meu este Andreea sunt din Pitesti si UM 12.02.2011, IAR DNP:19.11.2011.

gravi 5 saptamani

bine ai venit
sarcina usoara si nastere la termen

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Bun venit Arleza, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

multumesc, ruxulic.

succs maine la eco si stapaneste-ti gladiolele ca va fi bine :).

www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Helloooo girls....se pare ca desi am fost prima la aceasta odisee m-ati uitat...e adevarat ...nu am mai intrat pentru ca am vut baietelul ff bolnav iar acum abia pot sta in picioare....am niste greturi cum nu am avut la prima sarcina....

o sa incerc sa fiu prezenta aici cat de des pot...

So...datele mele...UM 22.01 DPN 05.11...de ce asa tarziu?pt ca a fost ovulatie intarziata...asa a fost si la primul bebe..AAA....si Erik Alexandru 18.09.2011

Sarcina usoara tuturor!!

PS...ia careva metoclopramid???dr mi-a zis sa iau desi pe prospect scrie ca e contraindicat in sarcina...

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

Helloooo girls....se pare ca desi am fost prima la aceasta odisee m-ati uitat...e adevarat ...nu am mai intrat pentru ca am vut baietelul ff bolnav iar acum abia pot sta in picioare....am niste greturi cum nu am avut la prima sarcina....

o sa incerc sa fiu prezenta aici cat de des pot...

So...datele mele...UM 22.01 DPN 05.11...de ce asa tarziu?pt ca a fost ovulatie intarziata...asa a fost si la primul bebe..AAA....si Erik Alexandru 18.09.2011

Sarcina usoara tuturor!!

PS...ia careva metoclopramid???dr mi-a zis sa iau desi pe prospect scrie ca e contraindicat in sarcina...

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa

Bine ai revenit si nu, nu te-am uitat. Esti in listuta dar cred ca nu este corect anul nasterii la Erik

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

dappp....sorry...erik e nascut in 2008

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

fetelor eu azi am fost la dr
am avut niste emotii foarte mari dupa experienta de saptamana trecuta cand nu s-a vazut nimik dar se pare ca azi Doamne Doamne a mai facut inca o minune pentru noi si s-a aratat si comoara noastra...deci pentru inceput va spun ca este un singur sufletel(pt ca eu la beta pe care am avut-o in ziua 13 de la embriotransfer si anume 577,3 se banuiau a fi 2)
avem un sac gestational de 8 mm si stam bine merci la mami in burtica.
am primit si un tratament mai puternic...pregnyl 1 la 4 zile , magne b6, arefam de 200 mg 4 pe zi, aspenter si acid folic.
am vb si cu dr despre toate temerile mele si pot sa spun ca m-am mai linistit putin.
acum m-a chemat saptamna viitoare ca sa auzim inimioara.

ralu am vazut ce ai scris dar dupa ce apucasem sa scriu mesajul...bine ca este bebe bine si imi pare nespus de rau pt experienta ta de la nasterea anterioara...m-ai pus pe ganduri...

bun venit noilor gravidute

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

ati vorbit de mancare si acum iar mi s-a facut foameeeee....na ca abia mancasem

5+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput