Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

carola mi-ai facut pofta de ciorba

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

bella nici eu nu sunt de acord cu statul. ma rog, or fi spitale si spitale...experienta mea insa nu au fost fericita. mi-am vizitat in schimb prietele care au nascut la privat...nu exista comparatie. eu m-am simtit la stat ca in gara, ca pe camp. aproape nu-mi venea a crede... nu sunt fitzoasa de felul meu, statusem internata si in sarcina, adica stiam la ce sa ma astept...dar au reusit totusi sa ma surprinda e adevarat ca e un efort financiar, la asta ma gandisem si eu, am oscilat pana in ultimul mom intre elias si euroclinic unde ar fi venit dr. doar pt cezariana. si am ales eliasul fiindca toata lumea m-a incurajat ca n-o sa mor cateva zile si banii respectivi mai bine ii folosesc pentru copil. n-am murit, dar m-am intors in pragul depresiei. n-am reusit sa alaptez o sg data macar, copilul era full de mancare, mie imi pocneau sanii..si asistentele de la neonatologie de o proasta crestere ce nu pot descrie...ma vedeau trista ca veneam la alaptat si primeam un copil care dormea dus full de lapte praf si incepusera sa-mi zica: "eu nu stiu doamna la ce va mai deranjati sa veniti, e clar ca ii place laptele de la noi" razand sadic acum da, si mie mi se pare penibil si hilar. atunci, cu durerile cezarienei, ale sanilor si toate conditiile alea infecte, plus revolutia hormonala de dupa nastere... nu stiam cum sa plec mai repede, pe ce carari.la TI am zacut cu cataterul de peridurala in spate (deci nu ma puteam misca) intr-o balta de pipi fiindca mi se desfacuse sonda si desi auzeam asistentele la usa, am tipat o ora intreaga fara sa vina nimeni. Si le auzeam cum radeau si isi povesteau diverse in usa salonului. Dar nu s-a deranjat nimeni decat tarziu. Poate cazusem din pat, poate imi sangera operatia, poate orice...chiar sa nu intereseze pe nimeni? SI in plus toata atitudinea aia umila pe care trebuie sa o ai in fata lor, de la analfabeta care impingea caruciorul pana la asistenta cea violenta care facea toaleta si schimba pansamentele (care mai era si gravida pe deasupra, dar care era o nazista convinsa)doar ca sa se uite un pic la tine. Jesus...eu prin asta nu mai am chef sa trec si de ar fi nevoie sa fac credit la banca.

ralu- de bebe albastru si 5+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata,

Uratica esti in listuta, imi pare bine ca te-ai alaturat odiseei noastre.

Si eu sunt un pic cu nervii intinsi, copilul meu nu vrea sa manance, vrea numai joaca. Abia astept sa-l duc si el la gradi.

Gata la treaba, de gatit.

Sa aveti o zi calma

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

ce gatim?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Pai cum sunt intr-o pana totala de ideii, gatesc un escalop de vita mai fac si un piure si gata. A facut sotul ieri bors cu carne, asa ca doua zile ne descurcam.

Fetelor eu am nascut in maternitate de stat, drept este ca vizitele sunt restrictionate la max. dar experienta mea a fost una fericita. Ca bani m-a dus si acolo destul de mult, dar am avut parte de informatii pretioase.Moasele foarte dragute, ne-au explicat de la facut baita, la igena la putza la baietei si multe altele, iar mie mi-a destupat canalele o moasa dintr-o miscare, copilul sugea cat vroiai sa stai cu el, numai sa nu doarma la san, se facea proba suptului odata pe zi. Este drept ca am ajuns acolo ptr. ca acolo profeseaza dr. mea. Toata sarcina m-a vazut la cabinetul particular, numai in ultima luna mergeam la spital sa ma vada, cu gentuta si kitul de celule stem. Acum daca pleaca la Medlife o urmez. Si da, stiu care este diferenta intre stat si privat. Am facut FIV intr-o clinica privata unde costul unui FIV era cam de doua ori mai mare ca cel de la Giulesti de exemplu, insa nu cred ca as fi putut sa fac in Giulesti si nu ma refer la conditii ci la cum se poarta personalul.
Gata, la treaba

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu ma declar membru simpatizant la voi (daca vreti dati-ma afara :) dar poate devin cu drepturi depline peste o luna ).

Eu am nascut la Giulesti de 2 ori si tot acolo m-am si operat asta toamna (am avut un chist). Prima oara a fost mai aiurea, in 2002, personalul se purta mai nasol. A 2-a oara in 2005 m-am simtit super, in salon eram 4 fete si ne simteam ca in tabara, radeam si plangeam pe rand (prabusirea hormonala de dupa nastere), la copil mergeam din 3 in 3 ore la alaptat, le dadeau cu seringa lapte praf DUPA alaptare daca era cazul, la a mea nu era cazul ca papa la san si apoi adormea pana la urmatorul alaptat. Unele asistente de la bb erau amabile si le explicau la mamici cu lux de amanunte, altele n-aveau chef. Eu oricum nu aveam nevoie pt ca eram la bb2. Restul asistentelor, de la lauze si nu mai zic de la sala de nastere - foarte OK, zambitoare, amabile, radeam cu ele.
Acum in toamna la operatie s-a purtat toata lumea foarte frumos, si in ATI si la salon. Intr-adevar o parte a spitalului nu arata prea celebru/renovat dar nu m-a deranjat prea tare.
Mi se pare ca s-a schimbat foarte mult in bine atitudinea personalului 2002-2005-2010.
Eu tot la Giulesti voi naste daca ma ajuta DD sa raman gravida cu bb3.

ralu foarte scarbos comportamentul asistentelor de la bebici de la Elias, cum adica, ele in loc sa sprijine alaptatul parca iti faceau in ciuda?! Nu suport genul asta de atitudine, ca si cel al bunicilor asteptand cu biberonul ca mamica sa termine de alaptat, "hai la buni sa-ti dea sa mananci!" (am vazut asa ceva live si imi vedea sa urlu de ciuda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!
Intru si eu putin la voi in odisee. Va urez o sarcina usoara si felicitari tuturor si sa dea DD ca la sfarsitul celor 9 luni sa va tineti cu bine micile comori in brate.

CAROLA, felicitari! Am asteptat ieri cu sufletul la gura vesti de la tine. Micul ingeras si Dumnezeu sa te ocroteasca si la sfarsitul celor 9 luni sa-ti umple inima de bucurie. Nu vreau sa te intristez, dar inca ma gandesc la voi destul de des si abia astept sa treaca timpul si sa citesc ca iti tii minunea in brate

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

oramona, multumesc. sunt foarte fericita. am un zambet tamp pe fata. :)

www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!
Va salut si eu rapid, ma bucur de vestile bune (carola)!!

Ma duc la bucatareala, ca tot veni vorba (azi in meniu supa cu galuste si friptura cu sos). Diseara mergem la piscina (fata, cursuri de inot), deci vom veni infometate, tre' sa am totul pregatit.

Mai trag cu ochiul pe-aici insa. O zi buna tuturor!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Hello si o zi buna fetelor,

Carola, ma bucur de vestile bune!
Eu am emotii, maine merg la primul eco...si imi tremura gladiolele, sper sa fie totul ok. Cand am fost gravida cu Tudor (prima sarcina) parca nu am avut emotii asa de mari.
Eu sunt la birou acum, dar am de gand ca diseara sa prestez in bucatarie un cheese cake si o supica de gulii. Mie nu-mi vine sa mananc nimic in afara de supa...chiar daca imi place sa bucataresc sunt in pana de idei pt felul doi. Sper sa nu-mi infometez baietii de acasa in perioada asta in care nu am pofta de mancare.
Va pup si sa auzim de bine

rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

cat ati scriiiis! am ajuns si la cap2!
Bun venit noilor viitoare mamici saricini usoare si copilasi sanatosi si la termen!
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor....bun venit noilor gravidute...vad ca ne inmultim:)

Mergi la inceput