Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
neata fetele 
carola FELICITARI 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+5
bellasamoyed spune:
neata fetelor
nu am vazut inca rezervele dar nu prea imi place gandul ca o sa nasc la stat, sa nu poata sta nimeni cu mine, sa nu poata veni sotul cand vrea, sa ai paret de niste asistente ciufute etc. la privat nu se compara.
am fost internata in medlife o zi cand mi-am facut hsg-ul si a fost super, atunci m-am convins ca o sa nasc la privat.
plus ca sotul nu e de acord cu statul
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+4
carola spune:
multumesc, lavi si lia.
eu tocmai am mancat, mi-am luat pastilele si apoi am dat totul afara. cred ca a fost prea mult, ciorba la ora 9 dimineata :).
5+
www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/
emilyjeuly spune:
neata fetele,
bravo
carola!
Sa dea DD sa fie in continuare totul bine!
buna venit, bellasamoyed
!
Emily
5+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
ralu_t spune:
neata
lia
saru-mana de cafea, sa vedem daca intra sau nu. azi pare o zi mai buna dpdv al greturilor ca cea de ieri, cel putin un inceput mai bun. doar ca mi-a facut juniorul niste nervi in dimineata asta inate sa plece la gradi...moamaaa
....grea varsta. adica sper eu sa fie varsta si sa mai treaca cu timpul. nu vrea nimic nimic nimic. totul e nu. totul e cu nervi, cu tipat si aruncat. parca am fi la zoo. si nervisorii mei sunt plini de hormoni, ma enervez si eu repede...ufff.
carola felicitari! sper ca ti-a mai venit inima la loc. ti-a dat vreun tratament suplimentar pentru sangerare? sper oricum ca deja nu mai ai nimic
dana am fost la tutu ieri, am scris in mesajul anterior, am vazut si embrionasul(3mm)
si inimioara
. dupa eco o stau linistita 2-3 zile si apoi o iau de la capat cu grijile...fir-ar sa fie, perioada asta pana il simtim pe bebe miscand e tare grea. m-a mai chemat peste 2 saptamani dar cred ca am sa mai merg abia dupa 3 saptamani,pt ca pe 28 am programare la Regina Maria, sa vad daca gasesc un dr. cu care sa nasc acolo.
bella sanadorul a deschis ceva? se anunta ca vin cu preturi bune? am tot auzit de potentiala lor maternitate dar pana acum nimic concret.
ralu-
de bebe albastru si
5+
i believe in miracles...povestea noastra 
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola multumesc, lavi si lia. eu tocmai am mancat, mi-am luat pastilele si apoi am dat totul afara. cred ca a fost prea mult, ciorba la ora 9 dimineata :). 5+www.flickr.com/photos/carola456/ http://daxsax.wordpress.com/ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
si yo juma de borcan de castraveti

bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+5
carola spune:
sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate!
ralu, pentru sangerare mi-a dat utrogestan. din fericire nu mai sangerez, dar il iau in continuare. ieri la eco, intravaginala, am stat cu emotii sa vad cum scoate ecograful. si dupa ce l-a scos l-am studiat amandoua.nu avea urme de sange :).
5+
many_bani spune:
Buna dimineata,
Uratica esti in listuta, imi pare bine ca te-ai alaturat odiseei noastre.
Si eu sunt un pic cu nervii intinsi, copilul meu nu vrea sa manance, vrea numai joaca. Abia astept sa-l duc si el la gradi.
Gata la treaba, de gatit.
Sa aveti o zi calma 
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+
Multumesc Doamne
carola spune:
mi-ai facut pofta de castraveti :).
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Buna dimineata, Uratica esti in listuta, imi pare bine ca te-ai alaturat odiseei noastre. Si eu sunt un pic cu nervii intinsi, copilul meu nu vrea sa manance, vrea numai joaca. Abia astept sa-l duc si el la gradi. Gata la treaba, de gatit. Sa aveti o zi calma ![]() mami de Vlad (29.10.2009) si 5+Multumesc Doamne |
ce gatim?
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+5