Brumarei si Craciunite nov.dec.2011-cap.2
Raspunsuri - Pagina 11
bellasamoyed spune:
buna fetelor...sunt oficial graviduta cu acte in regula. am facut beta si 3 teste de sarcina toate pozitive.
sa imi spuneti ce date va trb de la mine ca sa ma treceti in listuta
pot sa va spon momentan dr. cu care o sa nasc Dr. Stelian Pana de la Filantropia numai ca eu cred ca o sa nasc la medlife sau la sanador inca nu stiu sigur.![]()
p.s: lia ma ajuti si pe mine cu semnatura?![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+4
carola spune:
eu am vesti vesti bune!
am fost si surpriza, am auzit o inimioara batand! mi-a mai revenit inima la loc si mi-am demonstrat a "n"-a oara ca sunt o persoana paranoica! :P
www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/
many_bani spune:
Sunt tare fericita ptr. amandoua.

Bellasamoyed si la mine este teoretica treaba cu Filantropia ptr. ca dr. mea este posibil sa plece la Medlife, clar ca si eu ma duc dupa ea.
Ptr. listuta avem nevoie de UM, DPN, data ta de nastere (zi, luna) dr. si maternitatea(care tocmai le-am aflat)
Carola ma bucur ca te-ai linistit
, si nu esti parnoica singura ![]()
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+
Multumesc Doamne
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Sunt tare fericita ptr. amandoua. ![]() ![]() Bellasamoyed si la mine este teoretica treaba cu Filantropia ptr. ca dr. mea este posibil sa plece la Medlife, clar ca si eu ma duc dupa ea. Ptr. listuta avem nevoie de UM, DPN, data ta de nastere (zi, luna) dr. si maternitatea(care tocmai le-am aflat) ![]() Carola ma bucur ca te-ai linistit , si nu esti parnoica singura mami de Vlad (29.10.2009) si 5+Multumesc Doamne |
UM: 12. feb 2011
DPN: 20 noiembrie 2011(mai nasol e ca nu sunt sigura de data asta ca inca nu am facut ecografie sa vedem bebelulu)
07.12.1986
Dr. Stelian Pana Filantropia
Dr. meu de ex nu naste in privat o face doar pt mine , eu nu vreau la stat sub nici o forma...am sechele din povestirile prietenelor mele care mi-au spus sa nu repet greseala lor. deci maternitatea o sa fie ori medlif-ul(ca deja sunt obisnuita la ei) ori sanador(spitalul nou) o sa stabilesc si cu dr meu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+4
many_bani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
UM: 12. feb 2011 DPN: 20 noiembrie 2011(mai nasol e ca nu sunt sigura de data asta ca inca nu am facut ecografie sa vedem bebelulu) 07.12.1986 Dr. Stelian Pana Filantropia Dr. meu de ex nu naste in privat o face doar pt mine , eu nu vreau la stat sub nici o forma...am sechele din povestirile prietenelor mele care mi-au spus sa nu repet greseala lor. deci maternitatea o sa fie ori medlif-ul(ca deja sunt obisnuita la ei) ori sanador(spitalul nou) o sa stabilesc si cu dr meu. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4 |
Varsta gestationala se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii, apoi varsta echografica poate varia in functie de dezvoltarea sau nu a fatului, dar ca punct de plecare este varsta gestationala.
Ai vazut rezervele din Filantropia? Eu acolo am nascut si nu am nimic de comentat. Evident ca mai este loc de mai bine, insa tinand cont ca este maternitate de stat, mie mi se pare ok.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+Multumesc Doamne
uratica spune:
many - trece si la mine te rog..
UM-04.02.2011 DPN 12.11.2011
fetele-
Doamne ajuta pana la capat!
+5
carola spune:
multumesc, dana, many_bany, andreea. m-am mai linistit. urmatoarea vizita va fi la 9 saptamani. initial mi-a spus sa merg la 12, dar si-a dat seama ca ar fi prea stresant pentru mine sa astept atat si m-a chemat la 9. stie cu cine are de-a face :)).
5+
www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

ma bucur mult pentru tine!